Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Най-евтина месечна такса на мобилен оператор

Започната от дрим, Октомври 23, 2019, 05:45:43 PM

« назад - напред »

дрим

Здравейте!
Ситуацията е следната, искам да претарифирам един номер на най-евтин месечен абонамент, не ме интересуват никакви минути и нет, просто искам да си запазя номера за входящи повиквания.
Картата е на А1 и идеята ми беше да я направя на БОБ за 2лв на месец, но това не е вече възможно поради приключване на дейността на БОБ-аджиите.
Моля споделете най-евтини актуални тарифи!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

oldgraf

Предплатена, но ще трябва да се сбориш  с 1-2-3 офиса , защото ще мрънкат, че не може

дрим

:)
На колко време трябва да зареждам примата, за да е жив номера?

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

oldgraf

Нямам, но мисля година. Или звезда88 или моловете обикаляй.

дрим

Не беше година, много ги орязаха тези услуги, по спомен дали не беше на 3 до 6 месеца.
Нека, някой който ползва да сподели.

njor

При вивата го няма това условие. Миналия месец проверявах, трябваше ми за сот на село.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

oldgraf

Мисля, че о.язаха парите до кога важат. Сега се сещам, че имам една кольо и си важи за година

Златанов

1 година е, имам една карта, която ползвам само за входящи и я зареждам веднъж на 1 година или беше 11 месеца, нещо такова. На Вива е, 6лв. май...

TUISTERa

Цитат на: дрим;518928Здравейте!
Ситуацията е следната, искам да претарифирам един номер на най-евтин месечен абонамент, не ме интересуват никакви минути и нет, просто искам да си запазя номера за входящи повиквания.
Картата е на А1 и идеята ми беше да я направя на БОБ за 2лв на месец, но това не е вече възможно поради приключване на дейността на БОБ-аджиите.
Моля споделете най-евтини актуални тарифи!

Ако имаш друга основна карта на а1 можеш да направиш една маневра. А1 кидс бившото прима4кидс е карта на предплатен пакет, която е за дете, вързана е към основната карта и всеки месец автоматично се презарежда с 1,3 или 5 лв, като имаш и преференции за минутите, също и за 6 лв възможност за интернет .

Само трябва да прехвърлиш картата към предплатена, после с смс-ите може да я превърнеш в прима4кидс

https://www.a1.bg/medien-tsentar-informatsia-za-mediite/mc/index/ma/view/infoblock_id/2024
https://media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/prepaid/prima_familia_final.pdf
https://media.a1.bg/newsite2015/private/PDF/Prima/Archive/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0_Prima%204Kids_7.98BGN%20pack.pdf

Аз на хлапето имам две карти, едната е такъв предплатен пакет 4кидс с 6 лв смс за интернет за 30 дни, отделно имам и един боб без такса, с 4 лв за 4 гб интернет всеки месец. Ама далаверата на боб я няма вече...

deepd

A1 предплатена - Заредена на 19.10.2019 с 6 лв(минимума е толкова):
Сумата е валидна до 17.01.2020 = 3 месеца
Картата е валидна до 18.11.2020 = 13 месеца.

Данните са от *123# менюто, лично проверени преди малко.

приемника

малък хинт:
голям трън им е в очите на мобилните - смяна към предплатена услуга или мигриране на номер към предплатена услуга. Процедира се по схемата - съобщаваш им че искаш да мигрираш към предплатен номер, те ти споделят че това е невъзможно - и е необходимо да се направи абонамент. Искаш им номер на отказа , за да го включиш в молбата която ще подадеш към КРС . Обикновенно след (като споменеш намеренията си ) това омекват - и правят нещата с преплатената карта.
Най-дълъг срок от 11 месеца на парите по картата - за момента е Виваком

deepd

Голям беше зора от предплатена Теленор към предплатена А1, но не се отказах и пробвах в друг град, където служителката там с моя карта се научи как се прехвърля номер ;;basi, но поне нямаше предложения и натиск към абонамент.С втори офис успях,не се наложи трети.Представям си от абонамент към предплатена, дали ще бъде възможно изобщо и с 5-ти офис.:s101

дрим

Преди малко се обадих на *88 и ги попитах как може да стане това (от ънлимитед XL към прима), казаха ми, че няма проблеми, трябва да отида до техен офис да си взема прима картата с моя номер.
По-късно през деня ще мина и ще видя как е в действителност. За сега нищо некоректно :)

Мартинския

Здр, на майка ми купих смарт фон и същата ситуация. И от Боб за 3 лв на месец трябва да мине на платено. Отидох в А1 Кр Поляна и им влизам с бутоните: искам възможно най-евтин план с интернет и преминаване от боб. Бла-бла показва ми брошурата - 15 лв най-евтиния. Казвам и - аз съм на толкова, абсурд.
Извади от "под тезгяха" специална оферта за 10 лв - 200 мин към всички и 200 мб за две години. Подписахме. Даже има включен А1 Експлор в рамките на договора.

Баща ми също е на боб за 2 лв на месец и са му казали,че трябва да мине на А1 план, като във Видин са му предложили 100 минути за 7 лв за две години и за 9 лв 200 минути пак за две години без да се е пазарил за планове от "под тезгяха". Казах му да иде пак и да каже, че са му много и дали няма нещо по-изгодно, защото ползва нокиа с фенерче.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Цец0

Цитат на: Мартинския;518962Баща ми също е на боб за 2 лв на месец и са му казали,че трябва да мине на А1 план, като във Видин са му предложили 100 минути за 7 лв за две години и за 9 лв 200 минути пак за две години без да се е пазарил за планове от "под тезгяха". Казах му да иде пак и да каже, че са му много и дали няма нещо по-изгодно, защото ползва нокиа с фенерче.
Абсолютно на нищо да не преминава и да не предприема никакви действия, ако не желае. Някъде прочетох, че текущите планове няма да ги пипат към момента. Не могат да те накарат насила да преподпишеш и да премахнеш боб абонамента си. Вероятно умишлено служителите видят ли такъв абонамент говорят глупости на клиентите. Все пак имат таргети и за преподписване. А това е лесен начин за изпълнението им.

P.S. На мен един от старите ми номера също е на боб за 1,99. Плащам го онлайн. И досега не съм получил никакво уведомление или обаждане, че трябва да сменям плана ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания