Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

А1 България пуска нова платформа за интерактивна телевизия

Започната от goplay89, Септември 27, 2019, 09:18:37 PM

« назад - напред »

Стефан07

Цитат на: макс+;529933Има ли някой, който може да сподели впечатления от A1 Xplore TV? Чудя се дали от обикновената ТВ /Близу/ да не се прехвърля на интерактивната телевизия. Благодаря!

Ами като цяло, си има разлика, защото можеш да връщаш предавания назад, има си и Зтуб и някои други предимства, стига нета ти да е от по-добрите...;)
И аз бях така и се преместих на Xplore TV преди половин година... има си разлика;;573

mistor

Цитат на: Стефан07;530124Ами като цяло, си има разлика, защото можеш да връщаш предавания назад, има си и Зтуб и някои други предимства, стига нета ти да е от по-добрите...;)
И аз бях така и се преместих на Xplore TV преди половин година... има си разлика;;573

Може би не е точната тема , но това с връщането назад е определящото за програмната схема на елитните бг телевизии . Като нямаш какво да гледаш , връщаш . Ама те и без това повтарят едно и също , даже не се опитват да пуснат нещо което по-младите не са гледали . Нещо като филмите на Чаплин , Луи дьо Фюнес , Лаурел и Харди , италиански класици , даже и американски класики . Все Денис белята , сам в къщи , умирай трудно , бързи и яростни . Колкото и да са добри тези поредици , не може да се сравни с истинските класици , а постоянното им излъчване , не може да задмине истински добрите филми

vasilstf

Цитат на: mistor;530159Може би не е точната тема , но това с връщането назад е определящото за програмната схема на елитните бг телевизии . Като нямаш какво да гледаш , връщаш . Ама те и без това повтарят едно и също , даже не се опитват да пуснат нещо което по-младите не са гледали . Нещо като филмите на Чаплин , Луи дьо Фюнес , Лаурел и Харди , италиански класици , даже и американски класики . Все Денис белята , сам в къщи , умирай трудно , бързи и яростни . Колкото и да са добри тези поредици , не може да се сравни с истинските класици , а постоянното им излъчване , не може да задмине истински добрите филми
Прав си. А защо никой не иска да върти Луи дьо Финес и Чаплин? Важното е простотия и помия да ни залива от екрана, класиките който иска си ги тегли от замунда. Преди време TRT 2 въртяха филми с чаплин, засичах ги около 20:00 няколко поредни съботи, което е най-гледаното време. После и бнт решиха да пуснат един-два филма с Чаплин, като ги въртяха следобед в супер умряло време.

Но от друга страна, човек и да няма календар като пусне телевизора и види сам вкъщи знае, че е коледа. Филми за живота на Иисус дават само преди Коледа и Великден. Все едно през останалото време от годината не е живял.

hakama

аспух

Това XploreTV може ли да работи в мрежата на друг Интернет доставчик?

vasilstf

Цитат на: аспух;564292Това XploreTV може ли да работи в мрежата на друг Интернет доставчик?
Не. И в мрежата на а1 минава по отделен влан.

Чък Норис

Цитат на: vasilstf;564297Не. И в мрежата на а1 минава по отделен влан.
:lol15:
Като почнете да дрънкате глупости, xplore-то работи навсякъде.

veravera

Цитат на: Чък Норис;564317:lol15:

Аз го гледам в чужбина без проблем.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

аспух

Цитат на: Чък Норис;564317:lol15:
Аз питам за бокс. Обърках се вече.

свиленрр

Цитат на: аспух;564447Аз питам за бокс. Обърках се вече.

Бокса работи само в мрежата на А1, но не е на отделен поток, както беше старата платформа и точи от скоростта на основния интернет.

Руменчо

Някой има ли идея кой канал са махнали, че гледам че каналите са с една позиция надолу, обаче не мога да хвана кой е липсващия :)

Mediadigital

Цитат на: Руменчо;565480Някой има ли идея кой канал са махнали, че гледам че каналите са с една позиция надолу, обаче не мога да хвана кой е липсващия :)

Arirang липсва

bojko84

Някой може ли да потвърди дали новият апп, който a1 пуснаха за samsung смарт тв вече работи? Ползването на аппа прави излишно ползването на бокс за телевизията.

iNfRaSoNiC

Цитат на: bojko84;566034Някой може ли да потвърди дали новият апп, който a1 пуснаха за samsung смарт тв вече работи? Ползването на аппа прави излишно ползването на бокс за телевизията.

При мен не работи, дава някаква неясна грешка (цифри, няколко нули и т.н)

А иначе, когато пуснат всичките канали които имам на приемника на XPLORE TV - тогава може да говорим за края на приемниците :)

Станимир СС

До колкото разбрах, това е отделна услуга на А1. Аз когато си прекратявах договора с тях за сателитна телевизия, веднага ми предложиха тази опция, но не ги изслушах, но мисля, че се плаща отделно.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания