Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

А1 България пуска нова платформа за интерактивна телевизия

Започната от goplay89, Септември 27, 2019, 09:18:37 PM

« назад - напред »

Малкия Мук

При мен стига до менюто но Live TV листата е неактивна. Samsung tv

sven4o

Цитат на: Малкия Мук;567088При мен стига до менюто но Live TV листата е неактивна. Samsung tv

Същото и е на LG - тв... тази нощ щяло май да има ъпдейт да го оправи - това е от *88.

AstraK

Цитат на: Малкия Мук;567088При мен стига до менюто но Live TV листата е неактивна. Samsung tv

И при мен е същото с LG Smart TV

свиленрр

Аз пък дори не мога да се регистрирам :s101. В Моят А1 въобще няма тези опции, които дават като инструкция. Излиза ми да добавя ТВ на SMART TV за 3,99 месечно, активирах я уж, посочи че след 24 часа трябва да ми потвърдят и още нищо не се случва. От *88 казват, че нищо не съм регистрирал и да следвам видеото в help.a1.bg, но при мен в профила ми в Моят А1 изобщо няма тея опции. Сега ако ми вземе 3,99 за нещо което не мога да активирам ще им е*а мамата! Че няма как и да го деактивирам!Защо рекламират нещо, което не са доизкусуруки?! Смотана работа.

n.botov

Аз викнах едно ОЛЕД65 на LG,като дойде ще видим дали ще се разберем с приложението.

Sent from my iPhone using Tapatalk

spaice

Има нова версия на приложението, ъпдейтвайте. Мисля беше версия 1.0.6.

Вчера го пробвах през интернет от друг доставчик. Работи, но не съм гледал продължително време.

Малкия Мук

spaice

Може и аз да съм в грешка, но като че ли преди няколко дни при мен беше 1.0.0.4X. Не се загледах много-много.

sven4o

Оправиха проблемът за LG Smart TV.

Споделям грешки при регистрация и активация, които ще ви пречат да го подкарате:
- Активирате допълнителен Смарт ТВ през моят А1 - от Моите услуги;
- Активирате Смарт ТВ от Начало, а не Моите услуги!!!
- Регистрирате НОВ e-mail за услугата, който ТРЯБВА да е различен от този за A1 Xplore TV GO (за смарт устройства и PC)!!! Ако ползвате този няма да тръгне. Ако ползвате този ще ви каже, че устройството вече е добавено в домакинството, като се логвате в тв-то;
- Паролата не показва каква трябва да бъде, но иска една буква и цифри,без минимален брой  - ако не ползвате буква ще стои червено и няма да ви подскаже;

Обратна връзка от работата при LG 43NANO793NE и версия на платформата 1.06:
- Явно ползват AGILE Scrum и работят и доставят по-малко - няма лошо, но са избързали малко с масовото пускане;
- Имат още много работа по приложението;
- Зарежда бавно;
- UI е приятен, но още има много работа;
- Не синхронизира списъците с канали от приемника и не може да се правят списъци. Няма ги и категориите;
- Има само опция за любими канали, но се губят като бъгне и рестартираш....;
- Излизат често грешки при опит за отваряне на канал без абонамент;
- Излизат често грешки при смяна на канали и опит за превъртане;
- Качеството е адаптивно за връзката, но като цяло е много малко по-лошо от на приемниците;
- Смяната на канали е бавна;
- Има много яка визуализация на смяната на каналите и опция да показва едновременно и програмата - това определено е добро;

Пожелавам им успех - добро начало, но имат още много работа.

макс+

И аз да се включа с наблюдения от днес с ТВ LG:
При мен не излезе опцията да се регна с нов имейл в Моят А1 и като активирах пакета ми изписа после, че съм с еди кой си имейл. Вкарвайки имейла и данните, които са ми за GO услугата, първоначално изписа, че е достигнат лимита, а след рестарт си ме логна и ми стои като 7мо устройство телевизора. Всичко си върви без проблем.
Останалите неща се припокриват с по-горния коментар.

veravera

DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

sven4o

Цитат на: veravera;567415А за Сони Андроид ТВ има ли апп?

За Андроид ТВ (Сони, Филипс и др.) е било в разработка. Щяло да има за всички платформи.

Малкия Мук

Цитат на: макс+;567303И аз да се включа с наблюдения от днес с ТВ LG:
При мен не излезе опцията да се регна с нов имейл в Моят А1 и като активирах пакета ми изписа после, че съм с еди кой си имейл. Вкарвайки имейла и данните, които са ми за GO услугата, първоначално изписа, че е достигнат лимита, а след рестарт си ме логна и ми стои като 7мо устройство телевизора. Всичко си върви без проблем.
Останалите неща се припокриват с по-горния коментар.
Същото се получи и при мен с имейла. Като тръгнах да влизам след това в мобилното GO там трябваше да сменя имейла, за да тръгне GO.

sven4o

Направили са ъпгрейд на платформата от ver. 1.06 на ver. 1.08:
- Вече не лагва и забива - с редки изключения;
- Любимите канали от приемника вече са заредени в смарт приложението;
- Зарежда много по-бързо;
- Махнали са фаворити и в бързата лента за навигация има само ТВ справочник;
- Мисля има минимално подобрение в качеството на картината;

Остава да оправят:
- Смяната на канали да става по-бързо;
- Като затвориш приложението да не се налага всеки път от настройки да сменяш настройката за подредбата на канали да бъде любими канали;
- Още малко да подобрят производителността при навигацията;
- Редакция на любими канали;
- Лентата с навигация при смяна на канали да може да сменя тематичните подредби на канали + любими канали;

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания