Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Сателитната на Виваком изчезна....

Започната от alexi, Юли 26, 2019, 07:07:46 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naimch0o

Цитат на: veselinalex1;514339още някъде ще се похвалиш ли?

Що да се похваля?

Златанов

Щото трябва малко акъл, ама навреме...

ТКЗС

Колеги, някой знае ли от къде вземат виваком и близу испанската ANTENA 3 ? Предполагам ,че близу я вземат от виваком , но ми е по - интересно от къде я вземат последните ? Версията , която има на двата ни оператора не е същата като тази на 19 и 30 градуса .

themaster301

Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

ТКЗС

Цитат на: themaster301;514407Предполагам от ABERTIS - 30W.
Снощи по едно време когато ми направи впечатление , на 19 и на 30 която е вървеше американски филм и на сд и хд версията  , а в същото време на тази която е на близу имаше някаква игра с въпроси .

kitaec

Цитат на: naimch0o;514335Отдавна са хакнати мога да ги гледам;;650
И как по-точно??? Аз разбрах, че за A1 има начин да се видят някои канали, но за Vivacom все още не съм виждал решение.
Ще може ли да ме светнеш на лично съобщение?
С цървули по дивия запад :)
 С питане и до Цариград се стига;;675
Само времето ще покаже къде е истината :s101

Момчил Минков

Цитат на: kitaec;514409И как по-точно??? Аз разбрах, че за A1 има начин да се видят някои канали, но за Vivacom все още не съм виждал решение.
Ще може ли да ме светнеш на лично съобщение?
Колега, дискутирано е, ако имаш линия за 16Е, излизат и някои от каналите на 39Е на А1, ама тря си приемник, щото мойто ТВ гнусмас 50HU - не ги показва, а инак си показва други UHD канали
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

ТКЗС

Абе , някой модератор няма ли да я поразгледа тая тема и да я очисти малко най-сетне ?

Belchoni

Цитат на: ТКЗС;514408Снощи по едно време когато ми направи впечатление , на 19 и на 30 която е вървеше американски филм и на сд и хд версията  , а в същото време на тази която е на близу имаше някаква игра с въпроси .

Всички подобни канали за чужбина предлагат интернешънъл версия заради правата на несобствената продукция, нормално е да дават различни програми а иначе откъде точно вземат тази версия незнам.

сарандов

Пак изчезна сигнала на сателита, ама на цяло.

Дато

Цитат на: сарандов;514623Пак изчезна сигнала на сателита, ама на цяло.

Не е вярно.

yavor1

Цитат на: сарандов;514623Пак изчезна сигнала на сателита, ама на цяло.
Провери си антената дали е на място!

сарандов

Цитат на: yavor1;514626Провери си антената дали е на място!

Изчезна, но вече дойде. Много ясно, че антената си е на мястото! Както и кабелите!

yavor1

Цитат на: сарандов;514627Изчезна, но вече дойде. Много ясно, че антената си е на мястото! Както и кабелите!
Не си споменал от къде си и как е метео обстановката при Вас! Може и в окото но бурята да си бил! Важното е че си оцелял и дори гледаш новинити ;;650

Веселин Цонев

Колеги кажете мога ли да сменя този приемник (от снимката) с по-качествен. Майка ми използва този в момента но на CRT телевизор а сега и взех LCD такъв и картината не ми изглежда добре. Най малкото приемника няма HDMI изход за връзка с телевизора. Имат ли Виваком  друг модел. На чиния е, няма IPTV.

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания