Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

НАП пусна приложението за проверка на изтеклите лични данни

Започната от taewu, 25-07-2019, 19:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

oldgraf

Аз не бих си мушнал ЕГН и гсм при тези
А и никой от органите не коментира заща хакерите са разпространили откраднати папки от служители на НАП, а не бази данни. От НАП има хора за затвора !!!

Чък Норис

Или някой те е чекнал вече.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

yavor1

Цитат на: Чък Норис;514254Или някой те е чекнал вече.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Явно системата е била претоварена от заявки.
Този път ме прие и веднага получих СМС,по заявка 0439 НЯМА неправомерно разкрити лични данни.
  Знам си,че съм почти извън матрицата ;)
Интересно е че почти няма заявки за проверка,не мисля че нямат телефони 5 млн. или не им пука на 4 999 561 от тях ;;573

Чък Норис

Превъртял е километража, аз се проверих преди 2 часа и бях с номер 1000 и малко.

N_1

Neo64

Сега освен ЕГН тиквите имат и GSM към всяко,.......ИМА такава държава между Турция, Румъния и Сърбия , въпрос за 5 лева!?!?:):)

garanciq

Новата база данни която се създава с актуални ГСМ номера като се добави към предната става още по интересна!

yavor1

До оня ден ни копираха картите мобилните оператори....
То да не те набележи някой и да те поръча на ТАД ГРУП" ЕООД, няма спасение!
Толкова знакови лица на прехода си заминаха,когато ги набелязаха,въпреки голямата охрана...
Ако някой си мисли,че е само в България така,или е наивник,или тотално изпращял!Много сме малки и никой не се занимаваше с нас,т.к. казана на българите в АД-а не се охранява :)

Христоп

Цитат на: N_1;514260При мен номера беше 45xx:s101
Преди 12 минути при мен бе 32хх :hammer:

petar258

Тези номера на заявки май ги връткат на случаен принцип, в рамките на няколко минути имаше номера почващи с 2, с 3 и с 5 . И от трима човека и тримата бяха с изтекли данни :D

digimp

Цитат на: yavor1;514265.......

Пак ни лъжеш човече от герб - виж какво пише тук: http://onovini.eu/2019/07/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d0%b2-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%89%d0%be-%d0%b5%d0%b3%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b8/

Едно и също ЕГН при справка в НАП – различни резултати!

:lol15::lol15::lol15::lol15:
:s101     :c040: ;;650

Светия Дух

Цитат на: yavor1;514258Този път ме прие и веднага получих СМС,по заявка 0439 НЯМА неправомерно разкрити лични данни.
  Знам си,че съм почти извън матрицата ;)

Това, че не си оперативно интересен на хакерите, не значи че си извън матрицата :)
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

mistor

Защо изобщо се проверявате  ? Или само се обогатява базата данни с телефонния номер . Сега вече като се знае телефонния номер се знае по време на проверката къде си се намирал , ip адреса от който идва заявката за проверка , каква кола караш , кога и в коя зона си я паркирал , на ваше име ли е телефонния номер или служебен , ако е служебен на коя фирма се води , и още какво ли не .
5 явно е нечие любимо число - 5000000 егн-та , 500000 мейла

111111

Някои тъпо зададени въпроси:

Защо на НАП и трябва аутентификация от Гугъл?
/те затова дават пари вторите за да ги свързват данните,
сега ще ви набият антивирусни антишпионски и др. реклами/
Само глупаците не знаят че аутентификатора е публичен може да се види на кой е.

Преди няколко години задължиха операторите да свързват сим карта към ЕГН
Как така ще си проверяваш данните от друг номер?

Как така номерата на заявките са 4 цифрени при потенциални 5000000 заявки?
Като се има в предвид колко време го мътиха големи капацитети са

Поредното доказателство че парашутистите трябва да получат силен порив настрани, по възможност в някое твърдо препятствие.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

TUISTERa

Има някаква вероятност тия 4 цифрени номера да са номер на заявка за изпълнение за определен период от време, минута, десет, час, а не пореден номер на заявките като цяло.
Кепча е нормално да има, явно някой си пусна бота да бута скрипта
ЕГН-тата от операторите не се дават на нап, те са за да може при престъпление или нужда , държавата да поиска справка едикой си номер на чие егн се води, няма как нап да има достъп до личните данни събрани от оператора. Може всяка долнопробна маркетингова агенция да ги получи , но не и нап :)