Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с абв поща

Започната от skysat, Май 27, 2019, 04:49:17 PM

« назад - напред »

skysat

Здрвейте колеги,извинявам се за въпроса,но някой от вас има ли проблем в достъпа до абв поща?
Знам че ще кажете защо използвам тази поща,но от едно време са ми останали някои регистрации там (Pay-pal,E-pay и някои други),затова ми е важно,иначе си ползвам друга с домейн от фирмата и gmail.

Изписва ми следното съобщение:
Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия.          От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.

Писах им няколко пъти и съм оставил алтернативен имейл за връзка но уви,никакъв отговор от тях!
Жена ми също има същият проблем с нейната поща и също не получава отоговор за проблема.

Поздрави!

yavor1

Грипозен ти е компа :)
На телефона излиза ли ти същото съобщение?

AChechev

Цитат на: skysat;510574Здрвейте колеги,извинявам се за въпроса,но някой от вас има ли проблем в достъпа до абв поща?
Знам че ще кажете защо използвам тази поща,но от едно време са ми останали някои регистрации там (Pay-pal,E-pay и някои други),затова ми е важно,иначе си ползвам друга с домейн от фирмата и gmail.

Изписва ми следното съобщение:
Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия.          От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.

Писах им няколко пъти и съм оставил алтернативен имейл за връзка но уви,никакъв отговор от тях!
Жена ми също има същият проблем с нейната поща и също не получава отоговор за проблема.

Поздрави!
Направи се ,че си забравил паролата.Искай нова.

skysat

Цитат на: yavor1;510578Грипозен ти е компа :)
На телефона излиза ли ти същото съобщение?
Не е от компа,пробвах след това от телефона,от офиса където работя на друг комп и същата работа

skysat

Цитат на: AChechev;510579Направи се ,че си забравил паролата.Искай нова.
Не става и това пробвах:s101

аспух

Други хора също се оплакват. Според мен и от АБВ поща незнаят какво е :)

yavor1

Цитат на: skysat;510582Не е от компа,пробвах след това от телефона,от офиса където работя на друг комп и същата работа
Да не сте в една корпоративна мрежа. Пробвай от телефона,но не на wifi !!!

kristov

При мен няма проблем с abv пощата

Валентинко

Цитат на: kristov;510586При мен няма проблем с abv пощата

При мен също.

красибел

И аз нямам проблеми. не съм я ползвал от месеци, но си работи...

skysat

Цитат на: yavor1;510585Да не сте в една корпоративна мрежа. Пробвай от телефона,но не на wifi !!!
Пробвал съм от мобилният нет,не става

азбе

Разни акаунти в абв вероятно с лесни пароли са хакнати и се ползват за разпращане на спам, нищо чудно да си сред печелившите. И затова да са те блокнали.

johnfogerty

Веднъж се логнах в АБВ чрез VPN и по-късно ми изписаха същото съобщение. Писах им и след ден-два ми я оправиха.

astor

Това е защитен механизъм на абв, случва се когато някой пробва да влезе в пощата ти с грешна парола. Можеш да го оправиш веднага като смениш паролата с по сложна, иначе трябва да чакаш.

skysat

Цитат на: astor;510600Това е защитен механизъм на абв, случва се когато някой пробва да влезе в пощата ти с грешна парола. Можеш да го оправиш веднага като смениш паролата с по сложна, иначе трябва да чакаш.
Не ми дава възможност да сменя паролата,изписва същото съобщение както при логване,не знам колко трябва да се чака...:s101
Днес отново се опитвам да се свържа с тях,поне 30 опита направих,но никой не отговаря на телефона,само свободно дава,това е телефона на който опитвам да се свържа 029603100
Сума ти мейли им писах,отново нищо,просто нямам думи...
Ако някой мже да помогне с разблокирането ще съм благодарен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания