Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

A1 вече на Hellas Sat 3

Започната от Бернар, 01-12-2018, 12:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бернар

от 19 ноември на 39 градуса "A1 BG":

12118H
12137V
12310H

към 140 канала ...видеото е H.265 , аудио AAC, Conax , което подсеща за нови STB

Освен, че ще им донесе елементарна миграция от БСК, на какво друго "мирише" :s101

Момчил Минков

Цитат на: Бернар;497058от 19 ноември на 39 градуса "A1 BG":

12118H
12137V
12310H

към 140 канала ...видеото е H.265 , аудио AAC, Conax , което подсеща за нови STB

Освен, че ще им донесе елементарна миграция от БСК, на какво друго "мирише" :s101

И що трябва нова тема? Всичко се пише в другата- промяна в транспондери на Хелас...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

фокус

Цитат на: Бернар;497058от 19 ноември на 39 градуса "A1 BG":

12118H
12137V
12310H

Ако не ги кОпуват,не виждам аз да има много мигранти с тея условия,а за качеството няма да говориме,с трици маймуни не се ловят!
На похлупака му намерих глупака!

Бернар

Цитат на: фокус;497065Ако не ги кОпуват,не виждам аз да има много мигранти с тея условия,а за качеството няма да говориме,с трици маймуни не се ловят!

OFF: Подкрепям! Но действителността ни е друга :(
От една страна всички предлагат само трици, просто от различна дървесина. От друга са (да ги наречем) маймуни, за който през годините в които инсталирам ТВ най-важно е: "... а нали Първа ми е на 1 , Босфора на две и БрАдара на 3 ... но това вече е извън темата :(

Gena_Bs

На мен ми мирише на присъщи за българската действителност неща. Лъжи и хвърляне на прах в очите на потребителите, вдигане на цени и преподписване на договори при по-изгодни, но за A1 условия.

тотален

Цитат на: фокус;497065Ако не ги кОпуват,не виждам аз да има много мигранти с тея условия,а за качеството няма да говориме,с трици маймуни не се ловят!

Напълно съгласен. При тези цени на пакетите миграция няма да има. Това може да стане само при форсмажорни обстоятелства, примерно спиране на услугата при конкуренцията.

Ooo_Pepi

Качеството ще е върха ;;573
47 канала на един транспондер, от които 11 HD :lol15:
Това трябва да го дават за 10лв/месец, с всичките диеми, макс спортове и хбо-та... айде макс 12лв/месец :worry:
Виваком какво се напинят на 45Е, да дойдат и те тук :hammer:
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

фокус

Работа намирисва на гнило,само е интересно какво мислят да правят с България сат,едва ли го изтипосаха за да се ширят полариса там!!!:s101
На похлупака му намерих глупака!

Ванси

Гледам днес на комшията му сложиха. А1 и си го настройха на 16 тия градус..

Златанов

А после Булсатком били такива и онакива;;573

njor

Абе само да ги купят и ще започнем да си търсим Булсаткомчето!
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

BigBadaBum

Цитат на: njor;497126Абе само да ги купят и ще започнем да си търсим Булсаткомчето!
Качеството ли ще ти липсва, или авантата от Булсатшерчето?!  :lol15:
DM920ultraHD & Merlin OE2.5

njor

Като се нормализира цената в посока нагоре ще усетиш какво ще ти залипсва прекръстено измекярче!
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

BigBadaBum

Ха ха ха, велик си...хем клатен, хем недоклатен :lol15:

явно ще ти липсвса и качеството, и шерчето - измекяре :;803  и цената като се нормализира в посока нагоре няма да можеш да си я позволиш ли? Жалка работа! Друго си е сага авантата от каката!

За Була ми дреме точно толкова, колкото и за А1 - изобщо не ме интересува!!!
DM920ultraHD & Merlin OE2.5

бендо

Цитат на: BigBadaBum;497316Ха ха ха, велик си...хем клатен, хем недоклатен :lol15:

явно ще ти липсвса и качеството, и шерчето - измекяре :;803  и цената като се нормализира в посока нагоре няма да можеш да си я позволиш ли? Жалка работа! Друго си е сага авантата от каката!

За Була ми дреме точно толкова, колкото и за А1 - изобщо не ме интересува!!!

За чии кОр пишеш тогава;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания