Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за tv box android

Започната от Петкови, 05-11-2018, 13:54

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Neo64

Пращай го на Явор, явно нещо както каза колегата по нагоре не си го натамънил.

OLEG

Абе аз ще го пратя ама дали ще има смисъл

Neo64

Ами вместо да го бракуваш заради състоянието , което определено се съмнявам да е непоправимо.
 Опитай!

OLEG

Цитат на: Neo64;499890Ами вместо да го бракуваш заради състоянието , което определено се съмнявам да е непоправимо.
 Опитай!

Ами не знам дали е удобно той трябва да каже

yavor1

Цитат на: OLEG;499887Абе аз ще го пратя ама дали ще има смисъл
Трудно е да се разбере дали има смисъл, защото:
Няма инфо каква е паметта.
Трябва да опиташ през рекавъри режим да влезеш и някакъв имидж да сложиш.
ОТА на селерон я дават да е универсална, но винаги има едно НО!
Много и различни китайски боксове са моднати имиджи,които да показват различни от действителността параметри, основно за количеството памет!
 Колкото по-шарен и по-евтин е бокса, толкова по-голяма е вероятността за менте на ментето, не че високата цена и уж марково е гаранция за качество! Въпрос на късмет е.
 Масово има проблеми и в захранващите блокове, независимо от цената!
Моята препоръка е да се търси неекзотичен бокс, такива които имат собствена подръжка ги заобикалям!

Има ли шарении и дисплеи при цена ~50$ а с параметри 32/3 и 912 - очаквай неприятни изненади ! Особено при триъгълни,осмоъгълни или кръгли дъна!

Това е мое мнение, не ангажирам никого, същото е и с ОТА-та!
 Колегата може да си направи на флашка или СД карта  LibreELEC - KODI!

OLEG

Цитат на: yavor1;499898Трудно е да се разбере дали има смисъл, защото:
Няма инфо каква е паметта.
Трябва да опиташ през рекавъри режим да влезеш и някакъв имидж да сложиш.
ОТА на селерон я дават да е универсална, но винаги има едно НО!
Много и различни китайски боксове са моднати имиджи,които да показват различни от действителността параметри, основно за количеството памет!
 Колкото по-шарен и по-евтин е бокса, толкова по-голяма е вероятността за менте на ментето, не че високата цена и уж марково е гаранция за качество! Въпрос на късмет е.
 Масово има проблеми и в захранващите блокове, независимо от цената!
Моята препоръка е да се търси неекзотичен бокс, такива които имат собствена подръжка ги заобикалям!

Има ли шарении и дисплеи при цена ~50$ а с параметри 32/3 и 912 - очаквай неприятни изненади ! Особено при триъгълни,осмоъгълни или кръгли дъна!

Това е мое мнение, не ангажирам никого, същото е и с ОТА-та!
 Колегата може да си направи на флашка или СД карта  LibreELEC - KODI!
Не мога да вляза в рекавъри режим 10 минути и нагоре държа натиснат бутона в av .изхода е

yavor1

Цитат на: OLEG;499901Не мога да вляза в рекавъри режим 10 минути и нагоре държа натиснат бутона в av .изхода е
Цитат на: Neo64;499865Нищо какво??
 Сложи TRW 311 на СД карта поне 8 гб.
 На флашката сложи ОТА Супер Селерон и повтори упражнението!
Това направи ли?
 Смени и захранването, ако имаш под ръка 5V 2А !
 Ако не, поне провери под товар дали е 5V!
В краен случай през юсб го захрани.

OLEG

Качих на сд картата това което ми прати на флашка сложих супер селерона пак не тръгна .Захранване нямам
Когато го включа на телевизора излиза логото на супер селерона и бокса свети

yavor1

Цитат на: OLEG;499904Качих на сд картата това което ми прати на флашка сложих супер селерона пак не тръгна .Захранване нямам
Когато го включа на телевизора излиза логото на супер селерона и бокса свети
Когато натиснеш с клечката през АV входа, усещаш ли превключванеля?
Има доста боксове с икономия на ресет ключето!
Нямаш резервно захранване, или въобще нямаш външно захранване 5V 2А и ползваш юсб - то на ТВ-то?

CITRON

Цитат на: yavor1;499911Когато натиснеш с клечката през АV входа, усещаш ли превключванеля?
Има доста боксове с икономия на ресет ключето!
Нямаш резервно захранване, или въобще нямаш външно захранване 5V 2А и ползваш юсб - то на ТВ-то?
Добро утро! Да ти се намира още Нугата за v88
C:> GOTO NEXT LEVEL

OLEG

Благодаря на всички за оказаната помощ и ако може да ме насочите към друг модел

yavor1

Цитат на: CITRON;499918Добро утро! Да ти се намира още Нугата за v88
https://dox.abv.bg/download?id=385ef080f9

yavor1

Цитат на: OLEG;499919Благодаря на всички за оказаната помощ и ако може да ме насочите към друг модел
Търси нещо нормално, като това:
TV box H96 Pro Plus - Android 7.1.2, бг език, Amlogic S912, 3GB/32GB

Няма часовник, няма цветомузика, няма шарении, няма и проблеми да плейва всичко!

https://m.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Amlogic-S912-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1100082.html?admitad_uid=d67973370aab7b9bbcfdec5cbe308fa2

atuani

Моя пристигна с бързия влак от Пекин  3/32 https://www.ebay.com/itm/H96-Pro-Plus-Android-7-1-3GB-32GB-S912-Octa-Core-Amlogic-2-4G-5GHz-4K-Wifi-LAN/202201752115?hash=item2f1429e233:m:mlZphu2IC44KloKUsqyB0nw
Естествено успях да го омажа още в първите дни :) но преди това  му направих бекъп на мини сд4гига , взех и сд 64 гига с което е в момента ,аве като цяло загуба на време ,,,като бързина реално работи като компа ми с леееки забележки, извода е... нищо неможе да замени качествента катрина от стрият ми сат-Тв приемник !  8 спътника в едно, естествено най- добрите на хоризонта  ;;513
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]   4К
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+ 4К   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

бубчо

Цитат на: yavor1;499820Какъв ти е процесора знаеш ли?
Линка ти е скапан :worry:
Ако искаш да си полезен, давай спецификацията на бокса си!

Ако си мислиш че името има значение, явно си много объркан, наистина купуваш уреди по име, а не по съдържание :)
Това, което съм ти дал е за повечето базирани на S912 боксове!
Естествено след ОТА няма да ти пише името BQEEL а друго, ако това ти е голямото притеснение ;;basi
Характеристиките са ансолютно същите като на H96 Pro:
Amlogic S912, up to 2 GHz, 8 Core, Wlan 2,5 - 5 , Lan 100/1000 Mb. 3Gb/32GB.
Притеснението ми , че Wifi няма да бачка. На Целерона е даден някакъв чип, дето може би не е моят.
WiFi to e: ar6k_wlan. Lan: RTL8211F_Gigabit_Ethernet
Device : AZW MINI M8S PRO

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания