Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за tv box android

Започната от Петкови, 05-11-2018, 13:54

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

yavor1

Цитат на: OLEG;499850Изтеглих файла качих го на флашка после от го ъпдейтнах от бокса. Всичко мина нормално обаче след като рестартира замръзна и нищо.Според мен съм изтрил всичко
Сложи си на СД картата този TWRP311_AML_ViT без да го разархивираш,естествено.

https://dox.abv.bg/download?id=31223dc4fb

и префлашни наново, като влезеш в рекавъри режим

OLEG

Цитат на: yavor1;499851Сложи си на СД картата този TWRP311_AML_ViT без да го разархивираш,естествено.

https://dox.abv.bg/download?id=31223dc4fb

и префлашни наново, като влезеш в рекавъри режим

Не мога да го включа не мога да го изключа на екрана се вижда логото android Super Celeron и това е само като извадя захранването спира.Нищо не работи

Радил

А как се влиза в рикавъри режим?

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

Цец0

Яворе, с тези архиви и тези акъли за флашове през TWRP вкара сериозен автогол на много мераклии, повЕрвай ми :)

Велков

Здравейте,
Мисля да си купувам Xiaomi Mi Box S в близките седмици, и бих искал да попитам за впечатления относно устройството (ако някой тук го има разбира се). Сгига ли мястото, забива ли (или други проблеми)?

yavor1

Цитат на: Радил;499855А как се влиза в рикавъри режим?

YOU'LL NEVER WALK ALONE!
выключить приставку, зажать кнопку зубочисткой, включить приставку в  розетку и держать зубочистку не менее 5 секунд. должен загрузиться twrp

Има един малък отвор около 1мм диаметър, за него иде реч с клечка за зъби леко се натиска и се усеща превключването!

На някои боксове с клечка в АV изхода!

Цитат на: OLEG;499853Не мога да го включа не мога да го изключа на екрана  се вижда логото android Super Celeron и това е само като извадя  захранването спира.Нищо не работи

първоначалното зареждане може да е към 5-6 мин.
Ако не става, наново го инсталирай през  twrp!

OLEG

yavor1

Цитат на: OLEG;499862Пак нищо
Какво нищо?
Направи ли това:
1.Способ установки:
 Заходим в TWRP recovery и выбираем вкладку "установка" ищите скаченый архив zip и устанавливаете

Опитай ОТА да е на флашката и на СД картата, където го намери!

P.S. Флашката и СД картата FAT32!!!

Neo64

Нищо какво??
 Сложи TRW 311 на СД карта поне 8 гб.
 На флашката сложи ОТА Супер Селерон и повтори упражнението!
 Щом с обясненията на Явор го направих , дето вече ме боли глава от такива операции, значи и при тебе ще стане.
 След това го подкарах със всичко за S912:):)

Neo64

Цитат на: Велков;499858Здравейте,
Мисля да си купувам Xiaomi Mi Box S в близките седмици, и бих искал да попитам за впечатления относно устройството (ако някой тук го има разбира се). Сгига ли мястото, забива ли (или други проблеми)?

Велков,
 какъв е тоя S, от къде го купуваш?
 Аз имам тоя от два месеца , модела е за Европата:

https://www.mi.com/es/mibox/
 Идва с 6.0 и сам се актуализира на 8.0.1 Орео.
 Работи безупречно , имай в предвид че е само Уайфай 2.4/5 гхц ,няма Лан.

OLEG

Цитат на: Neo64;499865Нищо какво??
 Сложи TRW 311 на СД карта поне 8 гб.
 На флашката сложи ОТА Супер Селерон и повтори упражнението!
 Щом с обясненията на Явор го направих , дето вече ме боли глава от такива операции, значи и при тебе ще стане.
 След това го подкарах със всичко за S912:):)

Не се получава нищо преди на дисплея изписвше boot а сега само свети синя лента и няма дисплей

Владо5

Цитат на: OLEG;499840Моля помогнете при инсталиране на супер селерона
 рестартира и до там Т95zplus
Цитат на: OLEG;499850Изтеглих  файла качих го на флашка после от го ъпдейтнах от бокса. Всичко мина  нормално обаче след като рестартира замръзна и нищо.Според мен съм  изтрил всичко
Това ли е бокса: Обсуждение Sunvell T95Z Plus

Флашнал си го не през recovery, а през андроида
 Обикновено при прехода към друг ROM се прави wipe data от recovery
 Опитай да включиш бокса като задържиш бутона в AV изхода с някаква клечка. Държиш бутона докато се появи екрана на recovery и направи wipe data / factory reset
Цитат на: OLEG;499873Не се получава нищо преди на дисплея изписвше boot а сега само свети синя лента и няма дисплей
Тези боксове май много лесно се брикват заради няколко разновидности на паметта: https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/vontar/firmware-roms-aa/729058-t95z-2-16-7-1-2-ap6330-v1016?p=739988#post739988

Някой има ли опит и впечатления от Armbian, че нещо LibreElec не ми харесва с това Kodi?

OLEG

Цитат на: Владо5;499874Това ли е бокса: Обсуждение Sunvell T95Z Plus

Флашнал си го не през recovery, а през андроида
 Обикновено при прехода към друг ROM се прави wipe data от recovery
 Опитай да включиш бокса като задържиш бутона в AV изхода с някаква клечка. Държиш бутона докато се появи екрана на recovery и направи wipe data / factory reset

Тези боксове май много лесно се брикват заради няколко разновидности на паметта: https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/vontar/firmware-roms-aa/729058-t95z-2-16-7-1-2-ap6330-v1016?p=739988#post739988

Някой има ли опит и впечатления от Armbian, че нещо LibreElec не ми харесва с това Kodi?

Това е само  е 3гб/32.Не съм го правил нищо

OLEG

Май ще го бракувам

yavor1

Цитат на: OLEG;499877Май ще го бракувам
С кабел го префлашни.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания