Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IP камери за домашно видеонаблюдение.

Започната от хамердин, Октомври 25, 2018, 10:59:03 AM

« назад - напред »

Глаголица

Достъпна за гледане от всички = излъчваща примерно в тубата и weather-webcam

Валентинко

Какъв трафик прави такава камера?
Имам на къщата мобилен интернет от оператор,с лимит на бързия интернет-300g.който ползвам за таблети,телефони,тв- засега ми стига,а ако вържа и камера как ще е ?

дрим

Я дайте за пример модел на ip камера на разумна цена, който сте ползвали и се вижда добре. Аз от години съм с едни китайки 2Mpix  h.264. 3.6mm фокусно разстояние, имам и 8mm, ама това не е от значение.
Понеже скоро не съм се интересувал, искам да видя нещо ново. Не ме интересуват модели на дахуя, хиквижън и другите тъп линкове. Питам за апокрифни китайки, които къртят мрака ;)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

manqka

Цитат на: дрим;594455Я дайте за пример модел на ip камера на разумна цена, който сте ползвали и се вижда добре. Аз от години съм с едни китайки 2Mpix  h.264. 3.6mm фокусно разстояние, имам и 8mm, ама това не е от значение.
Понеже скоро не съм се интересувал, искам да видя нещо ново. Не ме интересуват модели на дахуя, хиквижън и другите тъп линкове. Питам за апокрифни китайки, които къртят мрака ;)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Бат Дрим, на село имам такава. 8MP
https://www.aliexpress.com/item/1005005219630687.html?mp=1
Върши работа, като за китайчок. ;)
Има и авто завъртане, като преминаваш покрай камерата, и вечер те осветява. :)

astor

dolby

Да не вдигам нова тема
HiLook By Hikvision IPC-T280H-UF 8MP 4K Turret IP Newtwork Camera with Audio -White https://amzn.eu/d/il2rOJH
Или
4MP POE Colorvu Dome IP Camera OEM DS-2CD2347G2-LU 4mm, 4 Megapixels Full Time Color Outdoor Fixed Turret Network Camera HS-VUT04G1-IA 4mm with Built-in Mic and Micro SD Slot, H.265+ IP66 Waterproof https://amzn.eu/d/99TfGyR

Аз тотално се обърках. Hilook е 8mp и е почти на половин цена от hikvision 4mp. Предимството на hikvision е 4 ММ lenses  докато hilook  е 2.8 /4 mm (нямам опция за избор, да предположим че е 2.8мм) но пък е 8mp .

Коя камера бихте препоръчали?

CITRON

Цитат на: dolby;594908Да не вдигам нова тема
HiLook By Hikvision IPC-T280H-UF 8MP 4K Turret IP Newtwork Camera with Audio -White https://amzn.eu/d/il2rOJH
Или
4MP POE Colorvu Dome IP Camera OEM DS-2CD2347G2-LU 4mm, 4 Megapixels Full Time Color Outdoor Fixed Turret Network Camera HS-VUT04G1-IA 4mm with Built-in Mic and Micro SD Slot, H.265+ IP66 Waterproof https://amzn.eu/d/99TfGyR

Аз тотално се обърках. Hilook е 8mp и е почти на половин цена от hikvision 4mp. Предимството на hikvision е 4 ММ lenses  докато hilook  е 2.8 /4 mm (нямам опция за избор, да предположим че е 2.8мм) но пък е 8mp .

Коя камера бихте препоръчали?

HITOSINO е комплекно устройство прави запис в реално време. По малка резолюция. Самостоятелен боец. Другата иска система.
C:> GOTO NEXT LEVEL

dolby

Предполагам може да се закачи към NVR? Не е задължително да е самостоятелна нали така?
System Compatibility:ONVIF
Този протокол го поддържа hikvision NVR-а така че не виждам проблем.
В момента са ми hilook 4M 2.8mm камерите ама нещо не ме кефи качеството на картината говоря най вече за нощното. Трябва да покрият още една зона но се колебая коя от двете камери по горе да е

CITRON

Цитат на: dolby;594919Предполагам може да се закачи към NVR? Не е задължително да е самостоятелна нали така?
System Compatibility:ONVIF
Този протокол го поддържа hikvision NVR-а така че не виждам проблем.
В момента са ми hilook 4M 2.8mm камерите ама нещо не ме кефи качеството на картината говоря най вече за нощното. Трябва да покрият още една зона но се колебая коя от двете камери по горе да е

Допълнително инфрачервен прожектор слагал ли си?.
C:> GOTO NEXT LEVEL

dolby

Не не съм.
При положение че има всички тези настройки за кънекция към нвр, мислиш че няма как да се изключи ли? Както и да е

бачора

Здравейте! Имам проблем с NVR, от най китайските. Проблема е, че   сменя картината на една от камерите с друга и се дублират. Забелязах, че се сменя и IP адреса. Прави го циклично и само м/у две камери, една марка и модел. Моля ако някой се е еб**ал с такъв проблем да сподели има ли оправяне без хардуерна замяна? Връзката е по рутери като настройката е по Onvif.

Изпратено от моят 2306EPN60G с помощта на Tapatalk

Момчил Минков

Цитат на: бачора;595263Забелязах, че се сменя и IP адреса.

а защо не пробваш със статични ИП адреси?
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

бачора

Цитат на: Момчил Минков;595280а защо не пробваш със статични ИП адреси?

Зададох им да са статични, че ги размествах и са с нови адреси. Въпреки това пак го прави този номер но по рядко и за секунди. Издебнах като се смени и веднага влязох през web в камерата и имам достъп.

proharde

Здравейте колеги, може ли да предложите система за видеонаблюдение за 9 камери? Това на което държа да е камерите да са с poe без антени по тях за външен монтаж. Като NVR  рекордера трябва да може да захранва от 4-до 8 камери по poe. Разполагам с Netgear 8 портов гигаботов суич GS108PE, който ще трябва да е част от системата, защото кабелите са прекарани до него в стената. Като функции да може да се наблюдава от приложение на телефона, да разпознава хора и движение, да са с добро качество и да не размазват. Моля ако някой има опит с такава или подобна система моля да сподели варианти. Благодаря.
Multi: 80E, 42E, 39E, 36E, 28Е, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 1.9E, 0.8W, CableTv Net1, Blizoo.
Edision Mio 4k+/Vu+ Duo4K /6 x VU+ Zero/3 x VU+ Solo SE V1 and V2, VU+ Uno4k SE, VU+ Zero 4k, VU+ ultimo HD

AGT

Ако правилно съм разбрал имаш суич в който трябва да влязат 8_те камери и от там по един кабел да стигнат до NVR ? Ако е така няма да стане. NVR си има вход (switch) за всяка една камера . Може и да греша , но моят е така. :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания