Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IP камери за домашно видеонаблюдение.

Започната от хамердин, Октомври 25, 2018, 10:59:03 AM

« назад - напред »

dolby

Да допълня че Honeywell е ребрандиран Dahua някъде го четох

astor

Точно така.
Тук може да пробваш при тях
https://support.honeywellaidc.com/s/article/How-to-reset-Password-on-the-Software-Download-site-https-hsmftp-honeywell-com

Друг начин е изтегли си CCTV Super Password от Google Play , избери Dahua
 и метод на въстановяване и пробвай.
2 Пъти ми е помагала тая програмка за 2 различни DVR/NVR
Отделно в нета има още 100 начина и генератори.

dolby

Нищо от тези неща по горе изброените не работи. Други идеи? Ако разпоя батерията ще ресетне  ли паролата или само часа и датата? Имаш някаква идея?

TUISTERa

Знам, че е тъпо, ама съм се прецаквал така, та по-добре да пиша - Пробва ли 1234 ама с монитор и мишка към нвр-а ? От личен опит знам, че може да е прескочен тоя вариант...

spgi

Цитат на: dolby;575715Май остава варианта с rs232 и префлашване на фърмуера

Това е правилното, ако го намериш фирмуера, защото почнаха да трият старите по сървърите или да искат кинти.

dolby

Цитат на: TUISTERa;576120Знам, че е тъпо, ама съм се прецаквал така, та по-добре да пиша - Пробва ли 1234 ама с монитор и мишка към нвр-а ? От личен опит знам, че може да е прескочен тоя вариант...

Това беше първото и по лесното да направя ама греда. Вчера го закачих и към пц и пак греда. За да му открия ип адреса му пуснах нмап, та изкара бая отворени портове, та ми дойде една идейка , пък да видим тия дни като остане време

dolby

Цитат на: spgi;576122Това е правилното, ако го намериш фирмуера, защото почнаха да трият старите по сървърите или да искат кинти.

И тук ударих греда, не мога да го намеря. Остава батерията, пишеха че ресетва в най лошия случай часа и датата ама с генератора можело да се генерира парола, ще видим

Момчил Минков

Цитат на: dolby;576134И тук ударих греда, не мога да го намеря. Остава батерията, пишеха че ресетва в най лошия случай часа и датата ама с генератора можело да се генерира парола, ще видим
искаш само паролата да нулираш и да запазиш настройките? ако е за пълно нулиране, на мейнборда, няма ли бутон?
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

dolby

Цитат на: Момчил Минков;576157искаш само паролата да нулираш и да запазиш настройките? ако е за пълно нулиране, на мейнборда, няма ли бутон?

Никакви настройки не искам, пълно нулираме. Няма бутон м@мицата му. Разпоих батерията и пак греда
Абе и тва май ще лети  в кофата  ....

woooow

Цитат на: dolby;576161Абе и тва май ще лети  в кофата  ....
Е... страхотно решение!
Флаша с SOP-8 чип ли е или е друго изпълнение? Дай една снимка на мейнборда.

dolby

woooow

Флаш чипа е точно до батерията. Ако разполагаш с програматор, търсиш дъмп в нета и програмираш. Така спасих един хиквижън с прецакан флаш от изсъхнали кондензатори в захранването! При този вариант забравяш за облака, защото серийният номер най-вероятно ще се използва някъде, а си нямам идея къде точно е записан в дъмпа!
Ако не разполагаш с програматор това ти е най-евтиния вариант:
https://www.ebay.com/itm/203585702653?hash=item2f66a74afd:g:0ZUAAOSwEyFhKz8Z&amdata=enc%3AAQAHAAAA4PjmG6kqJWHrU8dncVrqlRlhSJfamqvrD9U3R4sIhuc4%2FTLJ%2FMPK4oEitWIlPcinT5J%2BDXNm%2BNQlV%2BiPxWL5groaWcierZmje4r6YpN1ZVHyLV9Z6%2BfRUyPkO9dRyaBS1TgRB17d6Stb807mOgFfKOyt7zydClcNzIiWiRH8DIJadoYUmLRsiilDrffe8IwYp5nelJV6ovFsXv0ZSFIVjyFjTdib1yJICCZIyQXNOwkwDcvEQHzmISDH4AcdBZQQ%2Bah7AFSGRnT0hLKmtsMjNBMc%2FepMc055OqTZCj20iOYL%7Ctkp%3ABFBMpMSUsbxg

Запазваш си съдържанието от стария флаш и после експериментираш и с фърмуери и на дахуа, щом твърдиш, че е клонинг!

Успех с ремонта! При всички случаи машинката не е за изхвърляне все още!

Глаголица

Имам идеята за камера от типа ,,качена на високо с панорамна гледка и достъпна за гледане от всички". Гледах в Али-то разни камери със слънчево захранване, батерия и слот за сим карта демек да може да върви максимално автономно, но така и не видях камери с 5Г, но в случая важно ли е в дългосрочен план или 4Г си върши добра работа? Не бъзрам и мога спокойно да изчакам камерите с 5Г слот.

Мартинския

На мен също ми е интересно такава камера със соларен панел до колко е автономна и дали изкарва цяла нощ дори през лятото? Знаем, че есента и зимата почти няма слънце.
Иначе имам 4 камери през двр и 1 директно на 4Г мобилен нет рутер и няма проблем при ъплоад 15-20 мегабита.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

Момчил Минков

Цитат на: Глаголица;594438и достъпна за гледане от всички...  слот за сим карта

А замисляш ли се как ще е достъпна за всички - през облак, или ще искаш реално ИП от мобилните - някой не дават как бъде...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания