Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за ИПТВ декодер

Започната от Neo64, 23-09-2018, 18:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Neo64

Търся модел който подържа Stalker и  Xtream кодек протоколи ,4К бърз с Андроид 8.1 по възможност.
 Въобще нещо добро или много добро ,че имам един компромис, а човека не е случаен -голям приятел ми е?!

Чък Норис

Фрии листи ли ще гониш или нещо което да работи бързо и надежно търсиш?
А телевизора нали ти е андроид, за какво ти е нещо друго?

Neo64

Адаш нещо бързо и надежно ,взимам от един производител Провайдъра но той продава Медиалинк, дървен като функции.

Чък Норис

Медиалинка са за тези с фрии листите.

Ако искаш нещо качествено вземи си tvip, работи по-добре от маговете, но си е само за телевизия и ютуб. Абстрахирай се, че работи с андроид, само линукса му става за нещо.

fen

TVIP S-Box v.605 e с Amlogic S905X

С Amlogic S905X  гледам са и тези приемници
https://www.hdfreaks.cc/index.php/Thread/28239-Auflistung-der-4k-Boxen-mit-HiSilicon-Chips-arm/

Аз лично бих взел например този  sf8008

Извинявам се, никога не съм ползвал IPTV  приемник ,нека Жоро обясни какво е предимството на този TVIP спрямо посочените по-горе...

yavor1

Цитат на: Neo64;492066Адаш нещо бързо и надежно ,взимам от един производител Провайдъра но той продава Медиалинк, дървен като функции.
Някъде бях направил нещо като субективна класация.
От 4-те които съм имал, най-доброто е:

Процесор (CPU): Amlogic S912 Octa-Core ARM Cortex-A53 64-bit 2.0GHz
Видеочип (GPU): Mali-T820MP3 GPU 750MHZ+
Оперативна памет (RAM): 3 ГБ DDR3

Има различни фирми и производители, важно е къкъв е вътъка :)
 А чист андроид може да се ползва на флашка или СД карта - дуал буут!

Тук съм споменал това-онова http://www.dtv-bg.com/showpost.php?p=488559&postcount=5

Една кутийка сбъгнах от експерименти, до толкова,че не можах да я реанимирам :)

Процессор (CPU):Amlogic S905Х
Видеочип (GPU):Mali-450MP GPU 750MHZ
Оперативна памет (RAM): 1 Гб

Чък Норис

Цитат на: fen;492072Извинявам се, никога не съм ползвал IPTV  приемник ,нека Жоро обясни какво е предимството на този TVIP спрямо посочените по-горе...
Хората работят от години и са направили перфектен софтуер, който работи с почти всички платформи.

Neo64

Благодаря, да разбирам че работи със Сталкер и Х трийм
 Говорим за това-  https://padredefamilia.com/tv-boxes-tvip/933-tvip-605

Чък Норис

Това е приемника, можеш да му заредиш м3у плейлист от екстрима, но екстрима има и маг портал, най-добре да го вържеш като маг, за да се възползваш пълноценно от таймшифта.

Neo64

Купих на Адаша модела Tvip v 605 и работи на 6,даже го пратих на човека сега  поствам тука един модел за обсъждане мисля да взема един за мен да го човъркам .
На Жоро модела ми го смъкнаха на 90 евро и ми се вижда за човъркане скъпичък да го повторя , затова се заглеждам в тоя:

https://www.amazon.es/dp/B078SSY58S/?coliid=I2V7CGA4301HNC&colid=3CNQ6PVH79CL7&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it

yavor1

Цитат на: Neo64;492231Купих на Адаша модела Tvip v 605 и работи на 6,даже го пратих на човека сега  поствам тука един модел за обсъждане мисля да взема един за мен да го човъркам .
На Жоро модела ми го смъкнаха на 90 евро и ми се вижда за човъркане скъпичък да го повторя , затова се заглеждам в тоя:

https://www.amazon.es/dp/B078SSY58S/?coliid=I2V7CGA4301HNC&colid=3CNQ6PVH79CL7&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it
Имам го същия, перфектен е;;650

Само му слагаш модван ютюб за да плейва 4к !

P.S. Направо е скучен бокс,почти никакви фортификации  не съм правил по него, само няколко ОТА префлашвания (най-доброто,според мен е OTA-upgrade_package_mod-SuperCeleron), а и му качих с Титана малко моднати приложения+дата от VONTAR-а, въпреки че някой съм постнал в темата за Андроид приложения :)

Чък Норис

Цитат на: Neo64;492231... ми се вижда за човъркане скъпичък..

Той не става за човъркане, само настройваш, пускаш и гледаш.
На андроида може да тестваш https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nst.iptvsmarterstvbox
виж само в настройките да изключиш автоматичното стартиране, ако няма да се ползва бокса само за телевизия.

tonibg

mod.edit: Чък Норис
Зорлем си просите банове :lol15:
След като сайтът на един търговец е цензуриран, защо се опитвате пак да ни го пробутвате?

Neo64

Яворе ,
това ъпдейтва ли се на Андроид 8 през ОТА или си бичи така.
Предполагам че няма проблем със сваляне на Сталкер,Хтрийм и прочие през Гугъл Плея.:s101

Адаш ,
тая апликация ,която си пуснал предполагам не идва с програми или има възможност да се плащат провайдъри през нея ?
Мале това ИПТВ-то ми е тъмна ама направо черна Индия,добре че на адаша на декодера през Сталкера само му сложих юзер и парола и си подреди всичко и го лъзнах по испанския Еконт.:)

Утре ми идва сапа, ще падне голямо гледане като ескимос хладилник.:hammer:

yavor1

Цитат на: Neo64;492276Яворе ,
това ъпдейтва ли се на Андроид 8 през ОТА или си бичи така.
Предполагам че няма проблем със сваляне на Сталкер,Хтрийм и прочие през Гугъл Плея.:s101

Адаш ,
  тая апликация ,която си пуснал предполагам не идвас програми или има възможност да се плащат провайдъри?
  Утре ми идва сапа.
За Андроид 8 не съм пробвал, сталкер емулатора пробвах, работи с портали без проблем, все пак над 55 000 на антуту е производителността!През гугъл плея всичко се сваля, но аз предпочитам "моднати" приложения.

По принцип ползвам друг бокс -Amlogic S905W - 1 ГБ DDR3.

Причините за което са няколко:
1. Доработвал съм го относно охлаждането, за Amlogic S905 е типично прегряване на проца.
2. За тази платформа има интересни моднати имиджи, бекъпа дето съм постнал е на база Таникс Мини ALONE ULTIMATE 5(V2)

3.Ползвам го,защото за доработката Сашо-Док ми прати стари радиатори и охлаждания от РС дъна, няколко дни преди инцидента с него! След като го доработих, му благодарих по Вайбера, защото не ми вдигаше телефона.....

Както и да е имам чувство, че като работи бокса и Сашо не си е заминал !

Поствам да покажа как се е получило, максималната температура не надхвърля 65 градуса !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания