Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

A1 IPTV

Започната от Славето, 01-09-2018, 20:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasilstf

Аз доколкото разбрах, колегата питаше за IPTV. А тя върви на отделен vlan в мрежата на а1. Дори в мрежата на а1 ако не е в правилния влан няма да тръгне. Поне преди беше така, освен ако не са го отворили за света, което ме съмнява.

макс+

A1 са пуснали промоция на допълнителния 4К пакет. През февруари може да се активира за 0 лева. В правилата в брошурата пише, че при сключване на нов 2 годишен договор за този пакет, то това не се отразява на срока на основния тв пакет.

Доста ми е съмнително А1 да пуснат нещо така, но мисля да се пробвам да го заявя другата седмица, ако все пак решат да променят нещо.

d.ivanov

Цитат на: макс+;549260A1 са пуснали промоция на допълнителния 4К пакет. През февруари може да се активира за 0 лева. В правилата в брошурата пише, че при сключване на нов 2 годишен договор за този пакет, то това не се отразява на срока на основния тв пакет.

Доста ми е съмнително А1 да пуснат нещо така, но мисля да се пробвам да го заявя другата седмица, ако все пак решат да променят нещо.

Бях звънял да питам още миналия месец. Каката "любезно" ми обясни че става дума за нови клиенти. А понеже аз имам действащ договор не важи за такива като мен.

Пс. Като гледам обаче срока на промоцията,  тази е друга промоция , ще взема да отида да видя Хаха.

Пс2 : запитах,  ето отговора:

Чорлав

Има ли начин да се ползва дистанционното нa Sony телевизор вместо това на приемника на А1. Става въпрос за новия 4к приемник?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

метхос

Цитат на: Чорлав;549457Има ли начин да се ползва дистанционното нa Sony телевизор вместо това на приемника на А1. Става въпрос за новия 4к приемник?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Ако Сони го поддържа. Моят самсунг работи с последните приемници на А1.

AleksK

Здравейте,
Освен основния bTV канал другите канали от групана на bTV има ли ги в HD, че в списъка в сайта им са дадени само като SD?

Цец0

Екшъна и Ринга са в HD, Синема, Комеди и Лейди - SD.

ипбуров

Eurosport 1, 2 HD само в най-скъпият пакет ли ги има ? :s101

d.ivanov

Цитат на: ипбуров;551325Eurosport 1, 2 HD само в най-скъпият пакет ли ги има ? :s101

Да, но може и отделно да се купят в пакет PlayHD за 3лв на месец, заедно с Animal Planet и Discovery HD и още 1,2 мисля че бяха...

свиленрр

Имам едно запитване и моля някой разбира да ми разясни. Преди на А1 ползвах IPTV и нет 75 мегабита. Мрежата в блока ми е оптика до входа и навътре е с ЛАН кабели. Преподписах договор за Xplore TV и нет 100. Освен приемника за ТВ не смениха суича. Забелязвам, че като не работи ТВ-то скоростта на нета е към 92-93 мегабита, което да речем е приемливо, но като включа ТВ скоростта пада с минимум 10 мегабита и повече ако е HD или 4K канал. Преди винаги си стигаше 75 мегабита, независимо дали работи ТВ или не. Знам че А1 уж дели по различни канали ТВ и нет. Дали нещо не е настроено от тяхна страна или предвид вида на мрежата в сградата е така?

Чък Норис

Xplore-то ти използва интернета, старото ти иптв е на различен принцип, който не влияе на интернет скоростта.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

свиленрр

Цитат на: Чък Норис;553407Xplore-то ти използва интернета, старото ти иптв е на различен принцип, който не влияе на интернет скоростта.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Благодаря за отговора!

Сплендор

Пускай  300мбс и няма да  ти  пука,  че  ти  взима  от  нета :)

свиленрр

Цитат на: Сплендор;553409Пускай  300мбс и няма да  ти  пука,  че  ти  взима  от  нета :)

Не предлагат тази скорост без оптика до апартамента :( . Никой не е с прекарани оптични кабели до апартамента, а само ethernet мрежа, а А1 искат да дупчат и извън кабелните кутии, което никой няма да им разреши.

Сплендор

Кофти работа,  така  все едно  си  на  предната  тарифа.  Дано  поне да си  струва.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания