Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

РУСИЯ 2018 - Световно първенство по футбол

Започната от viktor, Юни 14, 2018, 05:18:55 PM

« назад - напред »

SERHI1970

Без коментар.;;basiА иначе им лапате паричките.:)Интересно треньора на Хърватия поздрави народите на Хърватия и Босна и Херцоговина.Ами сега.:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

янко музиканта

SERHI1970

Цитат на: янко музиканта;486865Ами той е босненец все пак:s101
Не го е срам.:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Neo64

Тоест кажи речи албанец, и аз ще пея марсилезата с пълно гърло.
Тия мелези на квадрати са ми по противни от цветните франсета.:):), а и късмета няма да ги покрива вечно.:lol15:

дрим

Само така Нео, няма да се предаваш :)
Досега който и да посочи за фаворит, го качи на самолета :)
В интерес на истината, сега си най-близо да познаеш, но аз все пак залагам на твоето орисночество към "фаворитите ти" ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

братушка

ЦитатПростичко и ясно - участници от английската висша лига 108 , от  испанската 82 . Другите няма нужда да се цитират . Ако обаче добавим и  тези от втората и третата лига в Англия , става ясно къде се играе  съвременния футбол .
От това става ясно само къде се плаща най-много.... Продажби на шалчета, чаши, авторски права... - чист бизнес.

Цитат... а и късмета няма да ги покрива вечно...
Хубаво оправдание за толкова много провалили се "фаворити"...

Хърватска и Исландия май са единсвени истински НАЦИОНАЛНИ отбори. "Типични" черни "европейци" не са ми по вкуса. Предпочитам да викам за балканджии. Може за някои и да са мангали, ама са наши мангали, балкански, не африкански.

ПС: По начало мислех и Русия да пиша към национални отбори, ама се сетих, че имат един бразилец та отпаднаха от списъка.

SERHI1970

Това младо поколение на Франция заслужава да станат световни шампиони.;;650

братушка

Това младо поколение дали е на Франция?
От толкова милиони население не можаха да намерят 11 души баш французи - срамота.

yavor1

Виц от вчера:
  Срещат се англичанин и французин.
 Англичанина:
 -Довечера играем с хърватите!

Французина:
 - А ние в неделя!:)

SERHI1970

Цитат на: братушка;486881Това младо поколение дали е на Франция?
От толкова милиони население не можаха да намерят 11 души баш французи - срамота.
Ами не е на България.:)Цветнокожите не са ли хора.;;basi

an

дрим

Етническите квалификации не би трябвало да намират място в нашите теми, въпреки, че и аз си ги позволявам от време на време.

Истината е, че няма значение цвета на кожата, а поведението на терена!!!
И преди да говорите за мелеси си помислете, че България се намира на географски крастопът, демек през вековете сме придобили доста ДНК нюанси ;;516

Също така какво значи младото поколение на Франция заслужава да спечели, старото поколение на Хърватска не заслужава ли :)
Всеки стигнал до тук заслужава да вдигне купата!!!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

братушка

Лично аз визирах не етническия аспект... Как да го изразя... Нямам нищо против черни в Марокко или мургави в Индия. Аз говоря за миграция по-скоро. Приемам, че хората се местят и родено във Франция дете на имигранти (без значение от цвета и расата) е по-скоро вече е местно. Както са местни в България български арменци да речем. Но когато започват да дават френски паспорти на младежи от Занзибар единствено с цел да правят пари от това, че те играят фотбол по-добре от местните вече не ми харесва. Нито говори добре за местния футбол.
Колко са във френския или английски национални отбори играчи родени във Франция или Англия (без значение от етноса)?

SERHI1970

Ами те Лудогорец за това всяка година са на върха защото няма българи.:)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания