Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

РУСИЯ 2018 - Световно първенство по футбол

Започната от viktor, Юни 14, 2018, 05:18:55 PM

« назад - напред »

Дедал

Цитат на: братушка;486892Колко са във френския или английски национални отбори играчи родени във Франция или Англия (без значение от етноса)?

Ако не 100% , то поне 95% са си родени във Франция и Англия (че и Германия/Белгия) - виж тия в Русия/България/Япония (и сите други дето са натурализирали бразилчета)  100% не са родени в съответните държави и са натурализирани само , за да играят в национала.

братушка

ЦитатАко не 100% , то поне 95% са си родени във Франция и Англия (че и Германия/Белгия) ...
Те това ти наистина го знаеш или само предполагаш?
Щото за Русия аз знам за 1 такъв. Не пасва ствоите данни.

Аз не следя футбола не знам подобни данни, но ми стана наистина любопитно колко има такива, дето имат гражданство не по рождение?

Но дори такива да са малко все едно цвета на отбора е много показателен: явно баш французи, белгийци и англичане не умеят да играят футбол, щом са малцинство в отбора.

В това отношение излиза, че Хървати са една глава над другите, щом от мижавите 4 милиона събраха такъв отбор.

Дедал

Ти май не схващаш много от написаното или по стара ваша традиция се опитваш да си все правия ;;573
Имате 1 натурализиран бразилец - т.е. 100% не е роден в Русия , както и в нашия национал Марселиньо.

Сега дай да видим кой от "цветните" национали на Франция и Англия не са по рождение с английско гражданств.

Да споменаваме ли разните "италианци" и "испанци" ? Май накрая ще излезе , че тия "цветните" Франция/Англия/Белгия са си баш родом от съответните държави ;;573 ...  макар и аз си ги "нареждам" като африканци :) ;;650

братушка

ЦитатСега дай да видим кой от "цветните" национали на Франция и Англия не са по рождение с английско гражданств.
То и аз казвам същото - дай да видим?
Аз не знам, ти кажи.

1 100% бразилец в руския отбор от 22 души прави по-малко от 5% от отбора.

Твоите
ЦитатАко не 100% , то поне 95% са си родени във Франция и Англия...
таман влизат в такава статистика. С тази разлика, че това твое изказване звучи като предположение, не като факт.
ЦитатМай накрая ще излезе , че тия "цветните" Франция/Англия/Белгия са си баш родом от съответните държави...
И това от същата категория: МАЙ или факт?

братушка

Бързо търсене за Франция: двама души не са родени във Франция (Стив Манданда (в ДР Конго), Самуэль Умтити (в Камеруне)) и 17 души първо поколение, родено във Франция без французи роднини. От 23.
Само статистика...

Дедал

Що трябва да пълним темата с глупости, понеже не си разбрал нещо - 1 "цветен" в отбора и 1 не роден в тая държава са си 100% - нали уж другите си е ясно, че са тамошни?

Така че ако от 10 "цветни" играещи за Франция/Белгия/Англия има 5 родени в съответната държава и 5 натурализирани става 50% от всеки ...

И какво значение има кой какъв е и къде е роден , след като играе и печели за съответната държава ?
Ти да не би да не се радва като бразилчето изравни за вас срещу Хърватия? ;;basi

Ми ето от 19 17 са си французи по рождение - смятай си процентите като толкова искаш ... ама ако станат Световни цяла Франция ще се радва ... пък ти си брой процентите и ... осмото място:)

... па и на пръв поглед 19 от 23 нещо ми се струва , че са грешни тия данни
-за поне 6 бели франсета се сещам без да се замислям много :)

братушка

Гати и математиката :s102
Такива % няма да разбера никога.

ЦитатТи да не би да не се радва като бразилчето изравни за вас срещу Хърватия?
Радвал съм се. С 2 уточнения: чак тогава разбрах, че е бразилец, и
ЦитатПС: По начало мислех и Русия да пиша към национални отбори, ама се сетих, че имат един бразилец та отпаднаха от списъка.        
Не е на добре това...

Цитат... па и на пръв поглед 19 от 23 нещо ми се струва , че са грешни тия данни
-за поне 6 бели се сещам без да се замислям много :)
за да НЕ ми се стрива аз проверих.

Цитатпък ти си брой процентите и ... осмото място
Че откъде накъде осмо? ПЕТО.

братушка

Цитатама ако станат Световни цяла Франция ще се радва ...
А ако Световни ще станат хървати, ще се радва НЕ САМО Хърватия :)

SERHI1970

Цитат на: братушка;486905Гати и математиката :s102
Такива % няма да разбера никога.

Радвал съм се. С 2 уточнения: чак тогава разбрах, че е бразилец, и
Не е на добре това...

за да НЕ ми се стрива аз проверих.

Че откъде накъде осмо? ПЕТО.
Колега,що се правиш на смотан.;;basi
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Neo64

register

радвам се за хърватите, изравниха, че даже и обърнаха резултата
това си е направо за похвала за полуфинал на световно
а до тук с много зор побеждаваха, че и с много късмет на дузпите
англичаните и те на зор и на късмет се добраха до тук, за разлика от французите
теоретично погледнато французите трябва да станат шампиони но хърватите са вече национални герои и пишат история
и с всеки следващ мач играят по-добре, така че ще са като лъвове
ще бъде хубав мач

pantsiani

вассил46

Ха сега,кой крив кой прав? Много флагчета.

SERHI1970

Цитат на: вассил46;486958

Ха сега,кой крив кой прав? Много флагчета.
Какво гледаш флагчетата хората са си родени във Франция.;;basi
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания