Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Kodi в чужбина

Започната от Hellioob, Април 16, 2018, 07:38:10 AM

« назад - напред »

Hellioob

Здравейте! Чудя се дали, ако си взема един андройд бокс и си сложа коди с нужните приставки (от сорта на exodus), за да гледам филми, дали ще  имам някакви проблеми с властите в Германия ?
Който е пробвал или познава някакви трикове в Германия ще се радвам да сподели мнението си.

oktay89

Най-добрият вариант е Plex. Направи си сървър в България и си гледай филми на спокойствие.
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

ИлиянБГ

Проблем ще имаш на 100 %  гарантирано е това. Трафика се следи задължително от доставчика за незаконен контент. Първо  ти пращат 1 писъмце на адреса с предупреждение да прекратиш с  пиратстването и ако  игнорираш предупреждението след това идват само  актовете с глобите  от по 400 евро и нагоре. Същото положение е и в Англия .

Hellioob

Няма кой да ми даде достъп до компютър ми в България.
Чета у разни форумчета, някой използвали ВПН или Сиидбокс и нямат никакви проблеми с сваляне на торенти. Сийдбокс някакъв софтуер ли е ?

b_ignatov

Можеш да си направиш собствен VPN сървър в България. Достатъчно е да си вземеш рутер с поддръжка на DD-WRT и малко да прочетеш, как да го настроиш. Не е сложно, а и рутерите са между 35-45лв

Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

Hellioob

Цитат на: b_ignatov;479392Можеш да си направиш собствен VPN сървър в България. Достатъчно е да си вземеш рутер с поддръжка на DD-WRT и малко да прочетеш, как да го настроиш. Не е сложно, а и рутерите са между 35-45лв

В България имам един рутер AC750. За да направя собствен ВПН сървър, трябва да го включа в България със български интернет ?

b_ignatov

Точно така. Рутерът трябва да е в България и ти да правиш заявките през него, чрез Vpn връзка.

Valebo

Според мен най добрият вариант ще е този.

https://cafecloud.fr/index-en.phpИмаш инсталиран Plex , и торент клиент. И всичко за 3 евро на месец.

johnfogerty

Цитат на: Hellioob;479386Няма кой да ми даде достъп до компютър ми в България.
Чета у разни форумчета, някой използвали ВПН или Сиидбокс и нямат никакви проблеми с сваляне на торенти. Сийдбокс някакъв софтуер ли е ?
Сийдбокс е отдалечен сървър, който е настроен специално за теглене/сийдване на торенти. Има много фирми, които го предлагат. Евтин вариант е посочил колегата отгоре.
Колкото до властите....
Организациите, защитаващи авторските права са тези, които следят дали нарушаваш закона. Не Доставчиците на интернет. И ето как го правят. Следят източниците на нелегален материал (торенти, коди сървъри...) и записват IP адресите на хората, които свалят нещо незаконно. После пращат писма на доставчиците, че техен потребител с това IP е нарушил закона, като е свалил еди какво си и прилагат скрийншотове с IP-то му от съответния торент. Доставчика препраща писмото към теб и така. Като използваш сийдбокс, организациите не могат да те свържат с изтегления материал, а стигат само до IP-то на сийдбокса.
От друга страна съм почти сигурен, че въпросните организации нямат регистрации в замундите. Така че едва ли ще имаш проблем ако теглиш от тях.

AGT

Цитат на: ИлиянБГ;479379Проблем ще имаш на 100 %  гарантирано е това. Трафика се следи задължително от доставчика за незаконен контент. Първо  ти пращат 1 писъмце на адреса с предупреждение да прекратиш с  пиратстването и ако  игнорираш предупреждението след това идват само  актовете с глобите  от по 400 евро и нагоре. Същото положение е и в Англия .

Почти .... ама не точно ! При мен са идвали поне 10-15 писъмца .:) А и не само при мен ...... в момента приоритета е съвсем другаде на следящите  .  :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

mitko013

Цитат на: Hellioob;479371Здравейте! Чудя се дали, ако си взема един андройд бокс и си сложа коди с нужните приставки (от сорта на exodus), за да гледам филми, дали ще  имам някакви проблеми с властите в Германия ?
Който е пробвал или познава някакви трикове в Германия ще се радвам да сподели мнението си.
Гледай си спокойно. Аз съм на  Дойче Телеком  и ползвам Коди на лаптопа, на андроидбокс и на распбери повече от 3 години и нямам никакъв проблем.Онлайн гледам също през български сайтове ,но от тази година на Гугъл хром  взе да ми изписва ,че съдържанието е корумпирано/ или нещо от този род/ и филма или сериала спира. Чудих се какъв е проблема и си мислех че няма да има спасение ,но смених на Мозила и филмите си тръгнаха наново.Доколкото знам големи проблеми са имали хора ,които са теглили филми/сериали през торент тракери.

dolby

Цитат на: Hellioob;479371Здравейте! Чудя се дали, ако си взема един андройд бокс и си сложа коди с нужните приставки (от сорта на exodus), за да гледам филми, дали ще  имам някакви проблеми с властите в Германия ?

не знам как е в германия но в ук почнаха да блокират стрийм сървърите вероятно по ип и става все по сложно да се гледа. бих те посъветвал да си исталнеш кодито на пц и ако искаш да се подсигуриш може да ползваш фрии впн като този
https://protonvpn.com/
ако искаш да сваляш торенти тогава ще трябва да си купиш, фрий впн на протон не поддържа P2P кънекции

Hellioob

Доколкото знам приставките на KODI  от сорта на exodus например, работят на принципа на p2p

dolby

Цитат на: Hellioob;479456Доколкото знам приставките на KODI  от сорта на exodus например, работят на принципа на p2p

мнее при мен си бачка през впн-а на протон и то съвсем прилично като за фрии впн. а и exodus вече не работи изобщо качестено, опитай covenant  за сега се държи що годе добре

Ники666

Прегледайте сайта на този пич, и ще ви стане малко по ясно!
https://dimitrology.com/category/kodi/

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания