Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся карта за мобилен нет от Виваком

Започната от цветомилмитев, 08-03-2018, 16:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цветомилмитев

здравейте.
от виваком ми казаха, че ако ползвам домашен интернет от виваком, ще получа карта за мобилен интернет на минимална скорост напълно безплатно.
проверих на оператор и се оказа, че е вярно.

въпроса ми е дали някой, който ползва домашен интернет от виваком би се съгласил да вземе такава карта и да ми я даде, да я ползвам. разбирасе ще си платя за целия срок,въпреки че за вас е безплатно. готов съм да платя по 5 лв на месец за целия срок на договора предварително.
с две думи, вие печелите 50 лв от мен.

редспас

Мисля, че имаше еднократна такса в размер на 10 лв за този мобилен интернет и май нямаше мегабайти на максимална скорост, а е на 128к

satmania

аз не бих взел на минимална скорост , то за къде по да стигне , аз като имам карта на виваком предплатена, едвам стига 2 мегабита  през 3Г флашка, а в тоя случай не знам до колко ако изобщо има скорост.вземи си предплатена карта и ползвам месец за месец , аз като заредя за 10 лева имам 4000 мб за 25 дни на максимална скорост, няма договори няма ядове.
моя план се казва вива бонус .

атоса123

Цитат на: satmania;475802аз не бих взел на минимална скорост , то за къде по да стигне , аз като имам карта на виваком предплатена, едвам стига 2 мегабита  през 3Г флашка, а в тоя случай не знам до колко ако изобщо има скорост.вземи си предплатена карта и ползвам месец за месец , аз като заредя за 10 лева имам 4000 мб за 25 дни на максимална скорост, няма договори няма ядове.

А на кой оператор мобилния нет  е най добьр

satfun

Цитат на: satmania;475802аз не бих взел на минимална скорост , то за къде по да стигне , аз като имам карта на виваком предплатена, едвам стига 2 мегабита  през 3Г флашка, а в тоя случай не знам до колко ако изобщо има скорост.вземи си предплатена карта и ползвам месец за месец , аз като заредя за 10 лева имам 4000 мб за 25 дни на максимална скорост, няма договори няма ядове.

На мен ми е към Виваком 4Г но е 10 лева за 20 дни т.е. 15 лв. на месец за 3,75 Гига ( предплатена )
Неможах да намера по- добра опция.

атоса123

Цитат на: satfun;475827На мен ми е към Виваком 4Г но е 10 лева за 20 дни т.е. 15 лв. на месец за 3,75 Гига ( предплатена )
Неможах да намера по- добра опция.

Баце мн скьпо идва тва:s101

satfun

Цитат на: атоса123;475828Баце мн скьпо идва тва:s101

Кой предлага по тънко за предплатен план за мобилен интернет ?
Като на мен ми трябва нет а не и нет ( има разлика ). Картата се ползва в една хижа в гората и нямам достъп до нея месеци наред.

ТКЗС

Абе ,човека пита има ли някой такава карта за продаване ! Боли го ... кой на кой оператор е и на каква такса !

атоса123

Цитат на: ТКЗС;475839Абе ,човека пита има ли някой такава карта за продаване ! Боли го ... кой на кой оператор е и на каква такса !

Боли го за 15 кинта 3гб,тва не е сериозно та ако ще и милионер да си:lol15:

satmania

него го боли кой на каква оферта е , ама става дума че според мен поне ида му дадат такава карта няма да му е от полза с едва едва скорост , той ако си плаща по-добре да вземе като мойта поне 2 мегабита скорост ще има на макс.

patzi

Аз съм имал такава карта... Стоеше в таблета за да не показва че липсва сим. За нищо друго не ставаше. Имаше на бърз нет някви 10-20 мб и после те скъсва с оферта да цъкнеш на бутона за още мегабайти....

Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

taewu

аз имам карта  6 лв за 4 гб на мобител като заредиш ти дава 100 мин към мтел същто
азиатец и половина

yavor1

Стига сте си хвалели операторите си! Колегата ясно е изразил желанието си и какво търси. За целта за която ще ползва картата, ще му върши перфектно работа. Ако някой има такава карта, да му я предложи, а не да му дава акъл какво и как да си вземе;;basi

аспух

Цитат на: taewu;475900аз имам карта  6 лв за 4 гб на мобител като заредиш ти дава 100 мин към мтел същто

Оффтопк: каква е офертата, с която си я взел? Може ли линк?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания