Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Black Friday - зарибяване

Започната от Didko, Ноември 23, 2017, 07:44:05 AM

« назад - напред »

Ачо

Цитат на: sky2;467066Къде пише, до кога е срока? При мен няма посочен срок.

Изпратено от моят SM-N910C с помощта на Tapatalk
Получих имейл и там има подробни данни за поръчката.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

Ender

Цитат на: Светия Дух;466921Тия педераси от Спиди, хем съм се зарекъл да не работя повече с тях, хем отново ме нахендриха да ги чакам напразно. А куриера (този мръсен лайнар) в 15:00 ч. ме излъга че ще мине след два часа, а в 17:30 ч. започна да не си вдига телефона и направо да го затваря (7  позвънявания).

Мисля за наказание да откажа пратката и ако щат да си я заврат в гъза. А търговеца да се научи повече да не работи повече с тях.

Това и друг път са го правили, и то посред лято далеч от Черния петък. Може да са натоварени в момента, но е редно да информират, че няма да успеят, вместо да лъжат до последно и накрая да ми затравят телефона. Няма да ме ангажират втори ден да им чакам великата "куриерска" услуга до 18:00 ч.

Явно още не са се оправили след натоварването покрай "промоциите". Днес получих смс че ще ми доставят пратка до 15:30. Не само че не дойдоха, но даже не се и обадиха :). А досега все успяваха да ми я доставят макар и 1-2 пъти след часа който са писали.

дрим

Тази година, нещо ми се струва доста слабичко при Е-маг.
Аз ли съм си харесал стоки, които не са намалени или наистина миналата година беше доста по-силно :s101
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

SERHI1970

Всички вериги си изчистват кучите марки.
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

jack82

Цитат на: дрим;496498Тази година, нещо ми се струва доста слабичко при Е-маг.
Аз ли съм си харесал стоки, които не са намалени или наистина миналата година беше доста по-силно :s101
Точно от е-маг никакви промоции. Гледах андроид бокс s912 от 300 лева намален на 216 лева а същия от алито 125 лева със доставката а от наш сайт частен търговец 145 лева. Общо взето какъв петък е и аз не знам :)
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

БАМБУЧА

Петък за наивници :);;basi Само преди два дни офертата на емаг за Смартфон Nokia 2.1 (2018), Dual SIM, 8 GB, 4G, Blue Silver беше 89.90.Вижте сами цената днес и сами си направете изводи.Да не споменавам и все още неизчерпаните наличности на нито един продукт ;);;650
Искам да се уча;)

sky2

Това го написах и в друг форум, но то си напълно актуално и смятам, че е реално писва ситуацията при румънците:
Разгледах много от предложенията на Е-маг за днешния ,,Черен Петък".  Прави ми впечатление, че някой продукти съм ги купувал през годината на  промоции, които са пускали по други поводи или/и с ваучери, ами цените  тогава бяха по-добри. Да, трябва де се чака, но нима този петък не се  чака цяла година, и накрая се оказва, че ако сме били внимателни, това  което ни трябва е можело да го вземам по-рано през годината на по-добра  цена.

Праз тази седмица добавих около 20 продукта в кошницата, като очаквах  днес да има някакво намаление и евентуално да купя нещо. Та, от тези 20  продукта нито един не беше намален.
 Да, имаше и все още има стоки на много добри цени, но те не ми трябват.  Не мисля да купувам нещо, само за да го с ложа после в раздела за  продажби, или в ОЛХ. И на този клонстанаха много маймуни, голямо  надлъгване ще е следващите няколко седмици, докато всички се отърват от  ненужните стоки които са накупили.

Мартинския

Цитат на: SERHI1970;496502Всички вериги си изчистват кучите марки.

Точно, та аз взех една такава куче марка - Телевизор LED Nei, 24" (61 cm), 24NE5000, Full HD
169 лв.
Слагам му модул с близу карта и квот-такова :)
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

patzi

Аз гледах епилатора на филипс за 250 лв. Пълна измама. Още в първите секунди ми даде изчерпана наличност

Изпратено от моят Mi Note 3 с помощта на Tapatalk

Цец0

Този емаг са абсолютни мошеници... Не че казвам нещо ново де :)
Преди няколко дни получих рекламен мейл в който имаше разкрити няколко оферти. И ми направи впечатление една куча марка ТВ, 32 инча на 149лв. Като в мейла беше упоменато, че от въпросния артикул имат 300бр. Тази сутрин в момента в който тръгна сайта забелязах, че същия вече беше маркиран като разпродаден. Мамка му, тези за толкова тъпи ли имат клиентите си? ;;basi

spaice

Да ги мат за тъпи ли? Във фейса се върти доста една картинка за една кукла (детска играчка) от е-маг. Цена вчера 200 лв, а днес 260.
Ами тъпи са клиентите. Същата кукла за 50 лв я имало в друг магазин.

Как ще дадеш 200 лв за кукла пък било то и плачеща? Изпращяла работа. Виж ако беше акаща тогава си струва ;;573.
Има хора с такива пенсии за месец.

LyuboZ

Много хубав Black Friday тази година - купих само един продукт. :)

Конструктор Lego от eMAG намален от 170 лв. на 100 лв., като най-ниската цена, която намерих беше 149 лв. в неизвестен за мен магазин.

Съгласен съм с вас, че тази година промоциите като че ли са доста по слаби. Минали години колегите изхарчиха кой половин заплата, кой цяла, а сега с по 1-2 евтини артикула, колкото да се каже, че си купил нещо и толкова...

oldgraf

Аз нищо не съм дебнал, тези дни си понакупих каквото ми трябваше. Но днес си харесах   Solid State Drive (SSD) SILICON POWER S70, 2.5", 120GB, SATA3 MLC  64,80 лв. праз Емаг  от Вали. Сега погледнах и вече го предлага само друга фирма за 84,60 :lol15:

анти

С такива смешни цени няма да излъжат много хора днес...
И аз си бях набелязал няколко неща..но уви нищо не си купих от там...
Имаше и смешни намаления от порядъка на (20.80 обявена цена) и намалена на 20.44 и печат черен петък ;;basi

Все пак и аз изхарчих пари днес...поръчах телефон на дъщеричката (329лв), от друг магазин...въпросния телефон в е-маг 395лв :s101

sky2

Цените на Е-маг са наистина, без конкуренция за България, но не и днес.

Ще покаже няколко артикула, които съм си купувал през настоящата година, по-конкретно лятото когото беше активни отпускарски период.

На първо четене ми изплуват цените на периферията която смених тази година:

Механична клавиатура Razer BlackWidow X Chroma за 209 лв.
Мишка Razer Mamba Tournament Edition за 115 лв.
Мауспад Razer Goliathus Control Fissure Edition за 52 лв.
Мишка Logitech G502 за 99 лв.

Такива цени по родните магазини не съм виждал, дори да се доближават не тези при румънците.

Иначе, относно това събитие което днес тече, не виждам нещо впечатляващо с много малки изключение, но този изключение не са актуални още след първите няколко минути от започването на днешния ,,Черен Петък".

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания