Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Black Friday - зарибяване

Започната от Didko, Ноември 23, 2017, 07:44:05 AM

« назад - напред »

sky2

Колеги, някой има ли опит с vario.bg ? Гледам, че от известно време, на първата им страница стои банер, който анонсира, че от днес започва cyber week. Предполага се, че това е седмица на промоциите, гледам обаче нищо не се е променило. Та, може ли някой да каже, каква точно е тази кибер седмица и какво да очакваме?

an

Да не купиш още една видеокарта? :)
Иначе не очаквам някакво сериозно намаление, което да си заслужава...

gentu

Цитат на: opti;466822Някой пазарувал ли е от този сайт?
http://www.lovemallweb.com/index.php?main_page=product_info&cPath=334&products_id=9573
дали са читави ,или е някаква шашма............много евтино ми се вижда за да е истина.....:s101
-пълна измама!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

sky2

Цитат на: an;466851Да не купиш още една видеокарта? :)
Иначе не очаквам някакво сериозно намаление, което да си заслужава...
Дебна i7-8700k, дъно за него, подходящо охлаждане, захранване, хубаво m.2 SSD.... Така или иначе ще купувам компоненти, ако ги вземе с отстъпка ще е добре дошло.
Относно емаг, сега погледнах, че някои от поръчките ми, вече са със статус изпратени продукти, а други все още стоят като регистрирана поръчка, това нормално ли е? Да уточня, поръчвани са на два пъти, като тези което са поръчани по-късно вече за изпратени, а въпросната видеокарта и харда не са.

an

Нормално е, да.
https://ardes.bg/product/intel-core-i7-8700k-3-70ghz-bx80684i78700ks-100083?utm_source=pazaruvaj.com

Не очаквам да падне повече от това във Варио, но изчакай, може и да бъркам...

sky2

Цитат на: an;466856Нормално е, да.
https://ardes.bg/product/intel-core-i7-8700k-3-70ghz-bx80684i78700ks-100083?utm_source=pazaruvaj.com

Не очаквам да падне повече от това във Варио, но изчакай, може и да бъркам...
Знам, следя ги онлайн магазините. В този от линка по едно време беше 750 лв. но пък тогава нямаше дъното което исках. Не ми е спешно, чакам.

Изпратено от моят SM-N910C с помощта на Tapatalk

sky2

Грешка! При plasico.bg беше 750 лв., а не при ardes.bg.

an

И там беше 759 или 769. Не ги следя подробно, не ми е по джоба, само от обща култура...

Светия Дух

Цитат на: Leoni;466823Колега доколкото знам пътните са безплани когато има  черен петък дори и за 10лв да е.Аз така съм си взимал флашка!
Като оформиш поръчката ясно се вижда цената на доставката. В случая бе 3.99 лв. И така по 12 пъти, защото отгоре на всичко имаха ограничение да се купува по 1 бройка, с което и фирмата-доставчик не е била съгласна, но въпреки това е останало.
Както и да е, утре ми идват нещата по Спиди директно от доставчика с безплатна доставка, заобикаляйки еМаг.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

гбг844

Цитат на: sky2;466860Знам, следя ги онлайн магазините. В този от линка по едно време беше 750 лв. но пък тогава нямаше дъното което исках. Не ми е спешно, чакам.

Изпратено от моят SM-N910C с помощта на Tapatalk

Кой модел дъно си избрал?

sky2

ASUS PRIME Z370-A с това дъно се клоква перфектно, всички ядра работят на зададената честота, преди това, пробвах ASRock Z370 Killer SLI, но 2 от ядрата работеха на по-ниска от зададената честота, тоест не маже да изстиска максимално процесора. Освен това, рамта ми CMK16GX4M2B3200C16 с Асуса се клоква гарантирано на 4000 Mhz, а може и повече ще пробвам.
Ако имаш някаква друга идея за дъно, казвай...

Астрал

Аз дебна резачките  на  Хускварна  или  Щил,ама и  там голям  та*ак  с  тея  промоции,надути  цените  преди  седмица  и след  толкова  "черен петък";;basi..... Мисля  да  изчакам да  се  позазими  още  малко с  идеята да  попаднат  цените,но  още  не  мога  да избера,Щилката  дето всеки  препоръчва или  пък Хускварната,дето с  нея  режа 5  години и не  съм  имал  проблем(  не е моя):s101:s101:s101
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

гбг844

Моето дъно е Asus TUF-Z370-PLUS-GAMING,рамта ми също е на корсар,но е 2х8гб 3000 мгх, охладител be quiet! Pure Rock.Процесора обаче е i7 8700 без К,че не беше наличен клокърския като направих поръчката а и най вероятно нямаше да го клоквам.Ползвам и Ryzen 5 1600 на стоковите честоти.

sky2

Ясно. Това охлаждане справя ли се, колко градуса ти държи при товар?
Да питам и за asbis , при какви условия се пазари от там? Цените били, значително по-ниски от тези на всички останали.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания