Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Здравейте

Започната от veni, Ноември 10, 2017, 04:10:45 PM

« назад - напред »

veni

Здравейте другари и другарки!

Пиша по този начин защото явно комунизма и цензурата тук са на лице.

roro91 съм
пиша от първия ми ник в този форум който преди време бях "згубил" и се регистрирах отново като roro91

Днес в темата iOS & iPhone дискусии където темата се измести в детски спорове и препирни написах следното :
-----------------------------------------------------------------------
" Боже, колко мъка има по тоя свят и в тази тема, боже! "

Нищо лично ама това вече не се търпи ;;573

Преди време продажбата на един Айфон се певърна в голяма драма:) имах чувството, че идва края на света.

Вие други проблеми нямате ли.....деца, жена, работа.......;)

------------------------------------------------------------------
За написаното от мен къде на майтап, къде на шега ника ми roro91 получи от колегата Ооо Pepi "вечен" бан ;;basi

ВЕНСЕРЕМОС ПРИЯТЕЛИ!

След десетина години в този форум където съм бил добронамерен към всичи и над 900 поста получих бан за нещо което надмина наистина всякакви граници - заяждания като малки деца за едни телефони на цена 1500 - 2000 лв. при полжение, че има хора които нямат пари за лекарства  и хляб.

Колега Оооо Пепи с какво те обидих?
С какво ти като модератор в този форум си допринесъл за развитието му през последните 3-4 години като САТЕЛИТЕН такъв?
Ти си на светлинни години  зад Продуцента и Дриим като модератор.

Джак има достоен наследник в твое лице да коли и беси безпричинно когато нещо не му изнася!

Моля модератор на по-високо ниво да премахне БАНАНА :) ми от roro91 - все пак изразих мнение в САТЕЛИТЕН форум, че ми писна да чета за светкавици, камери, тъмен фон на планината отзад и т.н.

Pipp0

Подкрепям да се върнат правата на @roro91.Koректен съфорумец,помагал многократо!
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

Joe

България здравей! Роро, не съжалявай. Ти си по-зрял от повечето модератори тук. Не се моли. Така правиш удоволствие на когото не трябва. Бъди мъж и бъди себе си.

ПП. Ето заради такива постъпки, като тази мразя България и манталитета на хората тук. Убийте ме, баннете ме, аз няма да се променя. С такива методи е действал Сталин - има човек има проблем, няма Роро, няма проблем.

Tapatalk

Светия Дух

Цитат на: Joe;465413Бъди мъж и бъди себе си.
Що па да бъде мъж, нали сте евротолерасти? ;;573
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Joe

Духче, педерастите в БГ са повече мъже от 90% от "мъжете" в България.

Tapatalk

Светия Дух

Като привърженик на евро-атлантическите ценности, трябва да мислиш повече не за мъжете в "БГ", а за жените в Европа. Тъй като емигрантите, с които я наводнихте, имат неистова нужда от жени. Във връзка с това призива ти към roro91 да бъде мъж, не е политкоректен. Роро мъж - един  или дузина мигранти полово неудовлетворени.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

veni

В този САТЕЛИТЕН форум разни хора се обиждат като каруцари на тема политика, футбол, телeфони.....етнос и никой не взимаше мерки :s101

Аз днес явно кръвно "обидих" Оооо Пепи  сигурно с това, че продажбата на Айфона му едва ли не се превърна в национална кауза и получих моментално това :
@roro91
Дата, на която възможностите Ви за писане във форума ще бъдат възстановени: Никога

p.s. Ooo Pepi Ти не прочете ли, че написах : Нищо лично към никой .......
Въобще не съм правил намек към теб та така отведнъж да режеш :s101
В Северна Корея ли живеем?
Явно в момента деня ти се осмисля от един телефон и една ОС та толко да се "палиш"

п.с. 2 Ooo Pepi - Има още един модератор допринесъл за развитието на този форум зад който си на светлинни години - @фолкръм

veni

Цитат на: Светия Дух;465442Като привърженик на евро-атлантическите ценности, трябва да мислиш повече не за мъжете в "БГ", а за жените в Европа. Тъй като емигрантите, с които я наводнихте, имат неистова нужда от жени. Във връзка с това призива ти към roro91 да бъде мъж, не е политкоректен. Роро мъж - един  или дузина мигранти полово неудовлетворени.

Джако за какви мъже и жени говориш точно ти бре? :)

В новогодишните вечери като "мъж" вместо да бе с някоя жена ти пращаше масови мейли та да спестиш 5-6 $ от зарга-та?
И нали си глям МЪЖ в първия момент се увърташе като пу**а до като нямаше мърдане та се извини :lol15:

фокус

Цитат на: veni;465444п.с. 2 Ooo Pepi - Има още един модератор допринесъл за развитието на този форум зад който си на светлинни години - @фолкръм
Напълно съгласен за @фолкръм,те и мене ме бяха подкарали за некви глупости,даже и чата ми изрязаха,ама Стоян ги усмири и сега ако не ви харесва кво съм написал,сигурно пак ще ме опляскате,само задето си казвам мнението,ама здраве да е!
На похлупака му намерих глупака!

veni

Цитат на: veni;465444В този САТЕЛИТЕН форум разни хора се обиждат като каруцари на тема политика, футбол, телeфони.....етнос и никой не взимаше мерки :s101

Аз днес явно кръвно "обидих" Оооо Пепи  сигурно с това, че продажбата на Айфона му едва ли не се превърна в национална кауза и получих моментално това :
@roro91
Дата, на която възможностите Ви за писане във форума ще бъдат възстановени: Никога

p.s. Ooo Pepi Ти не прочете ли, че написах : Нищо лично към никой .......
Въобще не съм правил намек към теб та така отведнъж да режеш :s101
В Северна Корея ли живеем?
Явно в момента деня ти се осмисля от един телефон и една ОС та толко да се "палиш"

п.с. 2 Ooo Pepi - Има още един модератор допринесъл за развитието на този форум зад който си на светлинни години - @фолкръм

п.с. 3 Ооо Пепи - защо толко се обиди отностно продажбата на Айфона ти?
Ами ето - модератор в САТЕЛИТЕН форум продава телефон и то в 18 страници! Всичко завършва с хепи енд на 18 страница - радост и фоерверки! http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=41254&page=18

Чък Норис

Мъката се видя от всички, човека с много мъка и още повече радост успя да се отърве от един боклук, които в темата ясно го беше определил като боклук. Може би не е разбрал поста ти, но можеше просто да му пишеш ЛС и да се уточните, вместо да занимавате всички с поредните битовизми.

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk

Ooo_Pepi

Явно на определени хора е трудно да си напрегнат мозъка и да вкарат малко мисъл.
Потребителят @veni получи BAN, обиди към други хора не се толерират. Кой какво е направил по нова година, преди някоя и друга година не ти дава право публично да го обиждаш. Свързваш се с него и си се разбирате насаме.
Относно другия ти ник:
Пишеш с един ник, после си триеш коментара после същото го пишеш с друг ник.
Явно не можеш да си събереш мислите, и за да не се объркваш... в бъдеще ще ползваш само този.
Когато си загубиш достъпа, цъкаш на забравена парола и ще имаш достъп отново до акаунта си.
Когато си баннат и си направиш нов потребител, това не се толерира - защото ще го отнесат всички в мрежата на Нетсърф.

EDIT: Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
Да си направиш нов ник при положение, че вече си баннат, и да пуснеш нова тема - няма как да стане.
С това свое действие, увеличи периода на своя бан... и така от 7 дни стана 30 дни.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания