Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Промяна транспондери на Хелас Сат 3

Започната от Вито, Октомври 24, 2017, 08:09:35 AM

« назад - напред »

dzumba

Късметлия си,цъкни нагоре-надоле и си в джаза!

Neo64

а бе наистина вчера нещо ми ставаха на квадратчета , помислих че е от дървения Октагон , ама не било:hammer:

klapana

И от Планета ХД са рязали, картината става на квадрати на моменти ;;602

sky2

woooow

Цитат на: dzumba;497716Късметлия си,цъкни нагоре-надоле и си в джаза!

Развалиха хд-тата, но проблема с другите канали е изчезнал! Сега разцъквам между  сд каналите от проблемния транспондер и няма забиване.
А между другото звука на сити тв е брутален:a0335: Една идея по-лош от на бтв-хд!!!

jack82

Цитат на: sky2;497731Всички HD-та пикселизират.
През колко време че гледах 3 минути Планета хд и не издържах повече на тоя канал ?
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

sky2

Прави го постоянно на динамични сцени. Щом три минути не си го видял, вероятно бъркаш пикселизирането със сечене и прекъсване. Ако това си очаквам, то не се случва и няма да го видиш.

Иначе, нещо са пипали настройките и са го омазали яко. Намален е битрейта на звука, а на видеото е вдигнат, качва се до 10 мб/с, но явно това не води до по-добро качество.

Като казвам пикселизация, имам предвид това:

фокус

На хоби хд звука е като на радиоточка на село,картината е ужас,ако остане така ще изгонят доста хора!
На похлупака му намерих глупака!

krasi1970

Еми така ще е, който разбира в Булсат и А1 не се спира :)

фокус

Цитат на: krasi1970;497771Еми така ще е, който разбира в Булсат и А1 не се спира :)
Е то и вивашита са същите мизерници!

Mediadigital

Цитат на: фокус;497773Е то и вивашита са същите мизерници!

е във вива няма как да видиш такова мазало там всички  HD та работят на CBR

фокус

Цитат на: Mediadigital;497778е във вива няма как да видиш такова мазало там всички  HD та работят на CBR
CBR-MBR МИЗЕРНИЦИ СА!!!!Много народ изпищя и от тях,разпродаваха на кило за чужбина и им разправяха вземай народе и ги уредиха с много хубав спътник с "чудесно покритие"!От всички мизерници сме го яли най малко от Булсат ама сега и те да не изостанат!

fen

Вчера може и да е имало пикселизация,днес всичко е нормално.
А на когото не му харесва при булсат,алтернативи много.

Mediadigital

Цитат на: фокус;497795CBR-MBR МИЗЕРНИЦИ СА!!!!Много народ изпищя и от тях,разпродаваха на кило за чужбина и им разправяха вземай народе и ги уредиха с много хубав спътник с "чудесно покритие"!От всички мизерници сме го яли най малко от Булсат ама сега и те да не изостанат!

Пич вземи се успокой ,това с покритието не в по вина на вива а по вина на интел  след като бъде сменен на пролет всичко ще е ок .. !

фокус

:lol15:
Цитат на: Mediadigital;497797Пич вземи се успокой ,това с покритието не в по вина на вива а по вина на интел  след като бъде сменен на пролет всичко ще е ок .. !
Пич,аз съм спокоен,боли ме фара за шибаният вивашит и покритието им,колкото до твоите прогнози съм забелязал,че никога не се збъдват!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания