Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Промяна транспондери на Хелас Сат 3

Започната от Вито, Октомври 24, 2017, 08:09:35 AM

« назад - напред »

Milenrec

Цитат на: Дато;496013От днес кои са новите канали на 12 118 H, 12 1327 V и 12 310 H ? https://en.kingofsat.net/tp.php?tp=11817

Само тест канали има ,по над 40 канала на транспондер са ,ама нищо не се гледа

Дато

Цитат на: Milenrec;496016Само тест канали има ,по над 40 канала на транспондер са ,ама нищо не се гледа

Благодаря!

klapana

Тест 1103 има само Бг аудио и суб, кинга бърка нещо.
Сега забелязах че нито един от тия тест канали няма други суб освен Български, а преди имаше и Хърватски. :s101

Leon

Вероятно преди са били копия от 16 изток, а сега вече всички канали са само за България.

Стойчев

Господа, не съм особено технически грамотен, но ми се струва, че от Булсатком току що преустановиха собственият си форум. При отваряне на bulsat.com не се вижда никъде подменю "Форум", както беше досега.
Извинявам се, че пиша в тази тема, не исках да цапам с нова.

AGT

Вероятно защото скоро ще ползват форума на А1 :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Цец0

Нищо не е преустановено. Форума работи.

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

veravera

Цитат на: Milenrec;496016Само тест канали има ,по над 40 канала на транспондер са ,ама нищо не се гледа
HBO-тата и Cinemax-ите се гледат с А1 карта.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

ТКЗС

При мен с линия надписа ``scrambled`` изчезва, все едно канала е тръгнал , дори тръгват субтитрите на споменатите хбо и синемакс , но екрана остава черен . Това го прави само на този пакет , приемника е арива 4к.

gentu

Цитат на: Стойчев;496542Господа, не съм особено технически грамотен, но ми се струва, че от Булсатком току що преустановиха собственият си форум. При отваряне на bulsat.com не се вижда никъде подменю "Форум", както беше досега.
Извинявам се, че пиша в тази тема, не исках да цапам с нова.

Bulsatcom - Контакти
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Велков

Цитат на: Цец0;496551Нищо не е преустановено. Форума работи.

Той работи, ама нещо стабилността падна - онзи ден беше постоянно "Too many connections", днес пак ама не винаги :)

Факта че използват MySQL 4 даже няма да го коментирам :lol15:

Дато

От днес радиостанциите от честота 12463 H в пакета на Булсатком са преместени на 12 195 H.

Златанов

Те това им оправи качеството, заклевам се:)

sunylove

здравейте съфорумници,незнам как се получи но преди на тази честота12463 H с енигма 2 тунер STi7162 забиваха каналите (след 5-10мин работа и картината замръзва).Не съм ъпдейтвал енигмата,с имидж на опенатв е.Вчера както си сменях каналите и го оставих малко на меджик тв и канала си вървеше някъде към 1 час без да фриизва.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания