Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Безжично свързане на устройство с Андроид с телевизор

Започната от vassilp, Октомври 17, 2017, 07:58:09 AM

« назад - напред »

vassilp

Кой е най-качествения начин да свържа безжично телефона с телевизора си, за да мога на голям екран да гледам мачовете, които вървят на телефона.
Някой тествал ли е Ezcast, miracast или chromecast? Освен, че при Chrom-a за свързването се изисква интернет, кои са другите основни разлики?

Момчил Минков

Цитат на: vassilp;463602Кой е най-качествения начин да свържа безжично телефона с телевизора си, за да мога на голям екран да гледам мачовете, които вървят на телефона.
Някой тествал ли е Ezcast, miracast или chromecast? Освен, че при Chrom-a за свързването се изисква интернет, кои са другите основни разлики?
а ти по какъв начин ги гледаш мачовете (през телефона)?
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

vassilp

Има доста добри приложения - спортните им канали са с високо качество и не забиват.

Иван1958

Цитат на: vassilp;463605Има доста добри приложения - спортните им канали са с високо качество и не забиват.

Здравейте. Лаик съм, но много ме интересува темата. Имам  СамсунгА5 2016 и СамсунгS8. Как да гледам от някой от тях на тв. Благодаря предварително

marto

Цитат на: Иван1958;463634Здравейте. Лаик съм, но много ме интересува темата. Имам  СамсунгА5 2016 и СамсунгS8. Как да гледам от някой от тях на тв. Благодаря предварително
За безжично свързване и гледане Samsung си имат вградено "Smart View". Ако телевизора не е смарт, то можеш да ползваш HDMI адаптер и да свържеш телефона и ТВ с кабел.
VU+Ultimo 4K; ET9000; IPbox9000HD ; dm500s; Triax TD110; Invacom SNH-0.3dB; Samsung Q950TS 8K

111111

Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Иван1958

Цитат на: marto;463637За безжично свързване и гледане Samsung си имат вградено "Smart View". Ако телевизора не е смарт, то можеш да ползваш HDMI адаптер и да свържеш телефона и ТВ с кабел.

И Ezcast само за смарт тв ли е?

Радил

Цитат на: Иван1958;463634Здравейте. Лаик съм, но много ме интересува темата. Имам  СамсунгА5 2016 и СамсунгS8. Как да гледам от някой от тях на тв. Благодаря предварително

Добре ще е да кажеш и какъв телевизор имаш.

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

marto

Цитат на: Иван1958;463640И Ezcast само за смарт тв ли е?

Би трябвало да става за всеки ТВ с HDMI, но според това ревю е кофти.
VU+Ultimo 4K; ET9000; IPbox9000HD ; dm500s; Triax TD110; Invacom SNH-0.3dB; Samsung Q950TS 8K

Иван1958

Цитат на: Радил;463641Добре ще е да кажеш и какъв телевизор имаш.

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

Sony kdl 32. Като съм в нас мога да кажа още за модела, ако е необходимо

111111

По спомен на Сонито отиваш в настройки и там имаш миракаст ,
после от телефона си активираш миракаста "сдвояваш" ги и работи.
Има много видеа в тубата.

Имай на предвид че точи повече ток от колкото нормално телефон/таблет
Подпис от долоподписания

Leoni

Най-доброто решение е chromcast.Имам точно 2 броя.Продават го в tehnopolisa.Имам и miracast, но е голям боклук.Предполагам към боклуците спадат и anycast и глупостите от този род от алиекспрес.
Разликата между chromcasta и miracasta e следната.При първия много лесно настройване, а другото трябва да си некакъв вишист.
Най-доброто при хромкаста е, че след като си пусна някой филм от тубата можеш да  си  играеш  на телефона , а  при миракаста е невъзможно.Купувай си хромкаста.но за тези пари от алито може иптв да си купиш

Мишка

mitkoiphone

Имам Google chromecast 2 който не ползвам. Някой ако му трябва да пише Mitkoiphone@gmail.com

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

111111

Цитат на: Leoni;463739Най-доброто решение е chromcast.Имам точно 2 броя.Продават го в tehnopolisa.Имам и miracast, но е голям боклук.Предполагам към боклуците спадат и anycast и глупостите от този род от алиекспрес.
Разликата между chromcasta и miracasta e следната.При първия много лесно настройване, а другото трябва да си некакъв вишист.
Най-доброто при хромкаста е, че след като си пусна някой филм от тубата можеш да  си  играеш  на телефона , а  при миракаста е невъзможно.Купувай си хромкаста.но за тези пари от алито може иптв да си купиш

За какво да си купувам нещо което го има вече вградено в телевизора?
Подпис от долоподписания

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания