Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Казус!

Започната от БониБо, Октомври 07, 2017, 02:04:43 PM

« назад - напред »

БониБо

На близу съм от доста години, а вече откакто са Мтел имам още услуги към тях! Интернета, който ползвам е 50Mbps/30Mbps, но понеже технологията ми е DOCSIS, където ограничението да upload e 7mbps, от възможни 30, да които плащам днес говорих с тях за подмяна на оборудването и първия отговор беше - прекратете договора, платете неустойката и после нов договор с LAN или GPON! Хубаво, ама след обяснение, че съм дългогодишен клиент, че плащам всичко в срок и че не искам кой знае какво, не искам промяна в договора, просто два кабела да бъдат сменени, за да получавам това, за което плащам се свързаха с мен по телефона, не знам от кой отдел и казаха, че единственото, което на този етап мога да направя е да видя дали в моя район има възможност за GNOP/LAN свързване и да подам една жалба в най-близкия за мен офис и отдам вече да очаквам становището им!
Според Вас струва ли си да се занимавам с цялото това нещо или да изчакам още една година! Не е болка за умиране, но просто, когато качвам в арената торента става малко по-бавно!
[SIGPIC][/SIGPIC]

вассил46

Когато бях на Близоо имах качване 23мб , след намесата е 4.54мб

Или ето сега какво показва. Сваляне от 100мб  на 49мб и качване 4.65мб

вассил46

Дъждът намаля и има промяна
 PING
64
ms
 DOWNLOAD
77.58
Mbps
 UPLOAD
4.73
Mbps

Златанов

Иди при някой, който знае как да го направи в някой офис и ще стане. Реално си клиент на една и съща фирма, просто ще ти дръпнат едно влакно. Само да си знаеш, че IPTV-то им е по-гадно и искай да си останеш на DTV плюс нет по оптика.

дрим

Е тогава са две такси.
И аз исках кабелната на близалките с нета на мтел, ама казаха, че с нета на мтел само iptv, не могат да комбинират услугите :lol15:
Затова съм с тройна услуга от близу и още един нет от мтел

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Златанов

Доколкото знам, като не съм 100% сигурен, ако искат, могат всичко да направят, че да е доволен клиента.

Joe

Ако е само заради ъплоъда - задай си въпроса - това ли е най- важното за теб? Прецени качество, цена, подръжка срещу повече скорост на ъплоад. Наистина ли е жизнено важно да имаш бърз ъплоад за Замунда? ЗАМУНДА? Какво по дяволите е това? Смисъла на живота ти? Изкарваш си заплатата или другите доходи от там? Ти сериозно ли? Това е най-важното за теб? Не ти давам съвет както българите обичат. Сам си прецени.

Tapatalk

bate_dino

Каква Замунда те гони бе Джо? с това ли за теб понятието Интернет и специално ъплоуд се изчерва с това?  Я кажи ако по цял ден си на работа сложиш две камери да си наблюдаваш къщата  и детето докато си на работа? Тия 7 Мегабити ще ли са ти достатъчни?

дрим

Цитат на: Златанов;463101Доколкото знам, като не съм 100% сигурен, ако искат, могат всичко да направят, че да е доволен клиента.
Аз съм 100% сигурен, защото съм така и всеки път се пробвам и ги питам.
Отговорът си е все същия, не може да се обединят двете услуги!
Или  нет по оптика с iptv и телефон със сим карта или телевизия по коаксиал с кабелен модем за нет и телефон.
Разбира се може да ги имаш и двете, ако си плащаш за две услуги :)

@joe,  къде пак го изби на псевдокапитализъм с примес на Карбовски. Ъплоуда се ползва когато хостваш нещо си, Или най-вече като си отвън и искаш да си стриймнеш някой канал от вкъщи. Боли го някой, че не може да сиидне някакъв смотан торент, нали си го е свалил :lol15:

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

bate_dino

Предполагам и на Близуто ще му дойде времето, както стана след като затриха Мегалан. В един момент нямаше проблем да ми обединят услугите, че дори вместо IPTV си взех сателитен абонамент. Поне на село да се гледа.

kabel

Цитат на: Joe;463106Ако е само заради ъплоъда - задай си въпроса - това ли е най- важното за теб? Прецени качество, цена, подръжка срещу повече скорост на ъплоад. Наистина ли е жизнено важно да имаш бърз ъплоад за Замунда? ЗАМУНДА? Какво по дяволите е това? Смисъла на живота ти? Изкарваш си заплатата или другите доходи от там? Ти сериозно ли? Това е най-важното за теб? Не ти давам съвет както българите обичат. Сам си прецени.

Tapatalk

бъркаш туризма със емиграцията....:lol15:

Joe

Цитат на: bate_dino;463107Каква Замунда те гони бе Джо? с това ли за теб понятието Интернет и специално ъплоуд се изчерва с това?  Я кажи ако по цял ден си на работа сложиш две камери да си наблюдаваш къщата  и детето докато си на работа? Тия 7 Мегабити ще ли са ти достатъчни?

Вие май не знаете да четете. Човека ясно е написал, че качването на торенти му е бавно . Прочетете МНОГО внимателно първият пост, последното изречение.
А иначе да ви питам- вие като идете на работа, работите или си гледате камерите на къщата. И като си гледате камерите, ако видиш че нещо се случва - какво? Обирджиите свършват работа за 3 Мин. Преди да си пръднал и тях вече ги няма. А като камерите ги запишат, ти вярваш ли че полицията въобще ще си мръдне пръста? Вие къде живеете? България е все пак. Работата на БГ полицията е да регистрира престъленията, не да лови престъпниците.

Tapatalk

bate_dino

Цитат на: Joe;463117Вие май не знаете да четете. Човека ясно е написал, че качването на торенти му е бавно . Прочетете МНОГО внимателно първият пост, последното изречение.
А иначе да ви питам- вие като идете на работа, работите или си гледате камерите на къщата. И като си гледате камерите, ако видиш че нещо се случва - какво? Обирджиите свършват работа за 3 Мин. Преди да си пръднал и тях вече ги няма. А като камерите ги запишат, ти вярваш ли че полицията въобще ще си мръдне пръста? Вие къде живеете? България е все пак. Работата на БГ полицията е да регистрира престъленията, не да лови престъпниците.

Tapatalk

Идеята ми бе да дам пример, че освен за теренните на колегата има е хора за които ъплоуда не се измерва само с това. Нито пък е твоя грижа да определяш кой и как да работи.

БониБо

Цитат на: Joe;463106Ако е само заради ъплоъда - задай си въпроса - това ли е най- важното за теб? Прецени качество, цена, подръжка срещу повече скорост на ъплоад. Наистина ли е жизнено важно да имаш бърз ъплоад за Замунда? ЗАМУНДА? Какво по дяволите е това? Смисъла на живота ти? Изкарваш си заплатата или другите доходи от там? Ти сериозно ли? Това е най-важното за теб? Не ти давам съвет както българите обичат. Сам си прецени.

Tapatalk

Заплатата и доходите ми идват от другаде далеч не е от Замундата!  Никой не е казал, че това, че качвам торенти е смисъла на живота ми - напротив! Интересното е как ти хрумна да препдолагаш, че това е смисъла на живота ми! Нарича се хоби! За теб хобито може да е ловене на риба, на мен ми е торенти, превеждане от английски и дублажи!
[SIGPIC][/SIGPIC]

gentu

Цитат на: БониБо;463126на мен ми е торенти, превеждане от английски и дублажи!
-стана ми интересно!Дай нещо с твой дублаж да видим как е?:s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания