Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на 4K Телевизор

Започната от васко-, Септември 25, 2017, 12:51:23 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Светия Дух

Гледай да не пропуснеш да си вземеш апчетата за вечерта.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

gogo102

Цитат на: Смарт-Д;538997Слушай  каквото ти казвам аз?!  Ще си купиш по възможност последният олед на сони.  ако нямаш такава възможмост...ще изчакаш.

От моите наблюдения и от сравненията,които правихме,нито един модел от оледите на Сони,не се справи с бързите движения,както LG C9.И не само Сони,Пробвахме и Филипса 854.Малко по добре от Сонито,но LG определено е най добре в това отношение.Това е мое мнение и не ангажирам никой с това.
Receiver-(VU+Uno4K-VTI Image-15.0.2);(VU+Duo4KSE-VTI Image-15.0.2)(Octagon SF8008(Single)-OpenPli 8.3); Антени-(Параклипс 1.80-Invacom(Single);Пасат 2.20-(Black Twin Inverto)(90E-34.5W);Пасат 2.20-(Invavom Single);TV-LG Oled77G51LW & Philips 50PUS6809/12

Смарт-Д

Аз не мога да разбера какви са тези бързи движения.  Аз има тв,/олед.ц8/... такова нещо няма.   Всичко си върви прекрасно... но аз не харесвам образа.Всичко е много хубаво с изключение на образа.

Смарт-Д

Цитат на: gogo102;539004От моите наблюдения и от сравненията,които правихме,нито един модел от оледите на Сони,не се справи с бързите движения,както LG C9.И не само Сони,Пробвахме и Филипса 854.Малко по добре от Сонито,но LG определено е най добре в това отношение.Това е мое мнение и не ангажирам никой с това.

Знам те от много време. Според мен не си лошо момче.  но за тв. ще сгрешиш.  Ще си купиш само  sony... колкото е възможно по-скъп.

sasho1bs

И за какво тая чорапена марка Сони?Екрана и е LG така че не ми я хвали.Ако търси човек най доброто до колкото знам Panasonic Oled.Картината им е топ но операционната е много орязана.Ако ти трябва просто тв и имаш външни плеъри Panasonic е марката.

dzumba

Глупости!Ако искаш олед и имаш кинти ,вземаш Сони,въпреки дървеното и гадно меню,ако си ограничен,отиваш на LG,но откъм картина са еднакви,а Панасоника е по назад!

gogo102

Цитат на: Смарт-Д;539005Аз не мога да разбера какви са тези бързи движения.  Аз има тв,/олед.ц8/... такова нещо няма.   Всичко си върви прекрасно... но аз не харесвам образа.Всичко е много хубаво с изключение на образа.

Пробвай следните тестове в Youtube,за бързи, резки, движения.Забележи дали насича картината или върви гладко.Също и на клипа с японката дали омазва раетата на блузата й и т.н.Има и много други тестове.По тези тестове Сонито,което струва около 5000лв,е направо смешно,покрай LG C9.А може би CX,да е и по добър.

https://www.youtube.com/watch?v=I_163o9eGvo

https://www.youtube.com/watch?v=RxrFsOEIRCE

https://www.youtube.com/watch?v=pcSv22DTDUI

https://www.youtube.com/watch?v=Wz9VVr2mg_k
Receiver-(VU+Uno4K-VTI Image-15.0.2);(VU+Duo4KSE-VTI Image-15.0.2)(Octagon SF8008(Single)-OpenPli 8.3); Антени-(Параклипс 1.80-Invacom(Single);Пасат 2.20-(Black Twin Inverto)(90E-34.5W);Пасат 2.20-(Invavom Single);TV-LG Oled77G51LW & Philips 50PUS6809/12

Светия Дух

Цитат на: dzumba;539024Глупости!Ако искаш олед и имаш кинти ,вземаш Сони
Брей брей брей брей брей... Брей брей брей брей бре.... КАКВА ЕВОЛЮЦИЯ! Не вярвах, че е възможно! Дзумбата да хвали Сони, вместо ЛЖ! Брей...
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Чък Норис

Не е никаква еволюция, той винаги хвали само това което си е купил.

ЗЗлатев

Според вас има ли шанс да поръчат нови бройки от C9 или ще си продават CX-a?
Тоест да чакам или да взимам CX-a?

Чък Норис

Откъде да ги поръчат тези нови бройки, те не се произвеждат вече?

коста_дим

Цитат на: dzumba;539024Глупости!Ако искаш олед и имаш кинти ,вземаш Сони,въпреки дървеното и гадно меню,ако си ограничен,отиваш на LG,но откъм картина са еднакви,а Панасоника е по назад!

Понеже и на мен ми е време за обновяване, може ли мнение кое е по-добро
Sony KD-65AF9 или Sony KD-65AG9.Разликата в цената е 20€.Благодаря!

notwist

Цитат на: sasho1bs;539012И за какво тая чорапена марка Сони?Екрана и е LG така че не ми я хвали.Ако търси човек най доброто до колкото знам Panasonic Oled.Картината им е топ но операционната е много орязана.Ако ти трябва просто тв и имаш външни плеъри Panasonic е марката.
Потвърждавам за Панасоника като ползвател на такъв. Преди да го купя се колебаех между него и LG C9, но след като сравних картината на 2-та тв избрах Панасоника (Sony не гледах, тъй като за мен покупката му е неоправдана - цената му е х2 спрямо останалите ОЛЕД-и, а не предлагат нищо кой знае колко повече като качество). В един магазин Англия, единствено на Панасоника бяха пуснали да върви от freview канал - BBC One HD, защото се справаше толкова добре с обработката и качеството на HD каналите, че продавача ми каза, че при него няма нужда да лъчат разни напомпани промо клипчета като при други марки, с които да примамват клиенти. Да напомня, че телевизорите на Панасоник са със THX-сертификат и специална професионална калибрация на картината за Netflix. Да, приложенията магазина му са малко (въпреки че основните са налични), но като му хакнах един Amazon Firestick и всичко стана 6. В обобщение - за филми и телевизия - Панасоник, за игри - LG.

ЗЗлатев

Цитат на: Чък Норис;539062Откъде да ги поръчат тези нови бройки, те не се произвеждат вече?

От LG България ми казаха, че може да има някакви останали, които могат да се изтеглят. Има някакъв минимален шанс, но не ми се вярва. Ще се засилвам към CX-a.

Криси89

Колеги съфорумци какво може да ми кажете за този телевизор като добри и /или нидобри показатели. Няма нещо кой знае какво детайлно описание :
https://www.emag.bg/televizor-lg-55-139-sm-smart-4k-ultra-hd-led-55nano813na/pd/DFGCJMMBM/
Изхода от кризата е да ми помогнете, за да ви помогна и на Вас!:;815

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания