Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Бойко Борисов3

Започната от SERHI1970, Май 04, 2017, 09:28:49 AM

« назад - напред »

CITRON

Цитат на: Вас;531194"Цвета да каже аз съм проста кърджалийска путка"
"Аз съм прост...........и ми е лесно!"

"Тия чужденци съм ги наебал с 200....(мин.председател на Бавария).
"Вкарах АДФИ в Еврохолд, да му размаже физиономията, че не се съобразява с мене"
Срам и позор! Такъв простак!:c040::c040::c040::c040:

То и Румен беше кирка с къщи за гости, тази Цвета проста путка ама аграрна.
В нашата Държава това е нормално поведение във властта.
Хубаво се Беше  разписъл за Прокуратура, но за там трябва да има институции които да иницират факти и обосновки и да ги сведът дознателно  по компетентност до прокуратурата. Така като се самосезира само се сезира.  А относно АДФИ незнам какво ще прави в Еврохол не съм чул да има държавно участие , освен ако не Гледат ЧЕЗ, на основание блокиращата квота на Държавата.
C:> GOTO NEXT LEVEL

Вас

triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

pepsifen

Не може да е верно бе хора...това е дело на Нинова или Божков,на бас че ще Ви го кажат след 5 минути...4...3...2...1...сега!

бендо

Е как може само звук......излагате се,къде ви е видеото;;650

yavor1

Смешници много ;;573
Защо ли медии на подсъдими олигарси,които са ръководени от осветлени ДС сътрудници,се явяват пътеводна светлина на леви екстремисти и се цитират като последна инстанция!
 Наистина много яко са настъпани червените кхмери,дълбаят дъното :)
Огнян Донев да отпусне безплатни хапчета за тролчетата с шизоидална дислексия,че съвсем подлудяха,радвайки се неизвестно на какво!

https://www.24chasa.bg/novini/article/8695374

Коментарът на Борисов е по повод скандален фалшив запис, пуснат в  няколко сайта, с който се цели премиерът да бъде злепоставен чрез  тиражиране на неизречени от него реплики.
  Технологията се нарича "дийп фейк" и от около година и половина се  използва за дискредитиране на различни политици по света. Миналата есен  от подобен фалшив запис си изпати бившия президент на САЩ Барак Обама,  който уж псувал Доналд Тръмп. Смята се, че технологията е измислена от  прословутите руски хакери и тролове, които продават услугите си по целия  свят.При този тип записи с помощта на програми за изкуствен интелект и монтаж  се създават видеа или аудиофайлове с реалния образ на жертвата, както и  гласа му, но човека произнася думи и речи, които никога не е казвало.  За потребителя обаче е доста трудно да се ориентира, виждайки и чувайки  позната личност. В по-рано разпространения компроматен аудиофайл направи  впечатление, че Борисов говори необичайно забавено и накъсано.

Sent from iPhone 20:0 Pro Max using Tapatalk Pro

bu12tras

Имат събрание на тролеите и ще има изявление съвсем скоро.... А ето го бе.
Яяяя отново руснаците са виновни... Ах тези червени боклуци 😁 Нинова си е играла пияна  с новата технология за да докара гласа на тиквоча и ето го резултата....
Баси корумпираната държава и нещастни подкупни медии. Нито дума по нито една телевизия. Ако това се беше случило и в най-пропадналата държава по света досега щеше да има преврат и да хвърчат глави в буквалния смисъл.

Sent from iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro

pepsifen

Знаех си аз че няма как такъв ерудиран и възпитан мъж да нарече председателя на НС тъпа еди кво си...то било дийп фейк бе...какви ли технологий няма вече по света...да живей и да се свети името Му ;;513

yavor1

• Многократното излагане на дадена информация улеснява нейното последващо възприемане.
  • Колкото по-често срещате едно твърдение, толкова по-вероятно е да го сметнете за истина.
  • Дори да знаете, че едно твърдение е невярно, можете да го счетете за вярно, ако сте го срещали достатъчно често.
  • Ако често ви повтарят, че едно твърдение е лъжа, можете да останете с погрешното усещане, че то е истина.

Сигурно знаете, че една лъжа, повторена хиляда пъти, се превръща в  истина. Може и да не е вярно, но със сигурност сте го чували достатъчно  много пъти, за да го знаете.
 По същия начин ,,знаем", че ескимосите имат еди-колко-си думи за сняг и  използваме само 10% от мозъците си. Този метод за придобиване на  познание е известен в психологията като:

• ефект на истината
  • ефект на илюзорната истина
  • ефект на реитерацията
  • ефект на валидността
  • каскада на наличността
  • взаимоотношение честота-валидност
Наистина доста термини за етикетирането на едно и също нещо, а именно  – нашата присъща склонност да приемаме дадена информация за вярна, след  като неколкократно сме били изложени на нея. Идеята, че реалният живот е  като противоположна версия на приказката за лъжливото овчарче – с всяко  следващо поднасяне на една лъжа ставаме все по-склонни да я приемем за  чиста монета.
  Още преди столетие Адолф Хитлер пише в Mein Kampf: ,,Слоганите трябва да бъдат упорито повтаряни, докато не бъдат възприети от последния човек." Неговият министър на пропагандата Йозеф Гьобелс пък е известен с думите ,,Ако кажеш достатъчно голяма лъжа и я повтаряш, хората евентуално ще повярват в нея."

бендо

Мен ме кефи,че плиткоумниците в България намаляват и малко хора биха се хванали на кукичка без червей;;650

pepsifen

Чудесен пост,г-н Явор и то съвсем сериозно го казвам...моля Ви да го прочетете няколко пъти и да се опитате да запомните сентенцията за повторението на лъжите...многократното повторение...

yavor1

Цитат на: ляв екстремистhttps://youtu.be/pSYZxHoe8ZQ

Ето го в пълния му блясък .... Царя-слънце .... Какъвто той, такива и последователите му !!!

Sent from iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Специален поздрав за чугунените глави,в които кънтят залповете на Аврора ;;573

бендо

Разредени са вече Яворе,не са през 1км.,то за това от тях лъха само нафталин:);;650

Кайен

Според Борисов, компромата е дело на Цветанов.
Цв е от ГЕРБ, май?

бендо

teolink

За никого не е тайна, че стила и културата на изказа на уважаемия ни премиер са на нивото на пиян каруцар, така че този запис - фалшив или реален едва ли хвърля кой знае колко нова светлина в интелектуалната характеристика на особата.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания