Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Бойко Борисов3

Започната от SERHI1970, Май 04, 2017, 09:28:49 AM

« назад - напред »

yavor1

Най малко истина има в БСП-ТВ!Там се лъже като за световно!
Там се привижда ,,пожара на бунта",пребивавайки в собствения си ,,червен,спукан балон".

Гореща война на троловете тече във Фейсук между феновете на Бойко Борисов и Васил Божков. :)

Маргиналчетата за жълти стотинки се мъчите да я прехвърлите и в технически форум!
Много сте изпусталяли и изгладняли,вижда се от Бузлуджа дори;;573

[FONT="]Процесите и настроенията в държавата не са тъждествени с какофонията във фейсбук и мечтите на анти ББ лузерите.[/FONT]
[FONT="]Това, че някой привижда ,,пожара на бунта",пребивавайки в собствения си ,,балон" в социалните мрежи,не означава,че извън него бушува революционен подем.[/FONT]
 [FONT="] Наздраве лузери,кефите ме с каква пяна на уста лаете;;650
[/FONT]

dolby

Цитат на: bu12tras;531127Психиатрична клиника набира пациенти ...

Sent from iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro

Според мен са ги изтървали те там са израстнали

bu12tras

Войната на тролове я създаваш единствено ти в този форум ...
В твоите филми се привиждат червени платени и т.н.
Всеки който изрази мнение различно от твоето е трол на бкп,бсп и т.н.
Само ти си меродавен , всички останали сме анти бб и сме от бкп-то сиреч другарката нинова.... Толкова си жалък и плосък , че и новодошлите деца тук ти се смеят :worry:
Продължавай да гледаш бсп-тв , слагай диоптъра да не объркаш фигурите по талавизора и вместо другарката да ти се привиди другаря от банкя. Явно добре плащат в партия гроб на техните тролове, откакто те туриха на трупчета да не киснеш по моретата си намерил по-добре платена работа , явно пенсията е къса ;;basi

yavor1

Смешници и клоуни с мераци вселенски, а манталитет махленски!
Гледам ви сеира и когато мноого си повярвате,се намесвам:)

Трябва да не може да смяташ,за да видиш колко тролчета започвате подобни теми,но това е предопределено от вродената простотия и функционална ви неграмотност;;573

Не случайно с малки букви се обръщам към вас,не сте достойни за моето уважение,нищо техническо няма в постовете ви,само хейтване и тролене!
Избивате комплекси,но си оставате лузери!
Да сте живи и здрави,намерили сте начин да преживявате ;;650

bu12tras

Темата е създадена 2017 г не виждам друга такава в която да се пише за господаря ти. А през цялото време ти си подръжката да не вземе някой да забрави,че тиквата е на власт.
Простотията и неграмотността лъха от твоите постове в изобилие. Не виждам нещо по-различно и в твоите постове освен тролене. Преди наистина беше полезен и съм ти благодарил многократно за нещата които качваш, но сега си наистина поредния трол на властта.
Продължаваш с обидите , до нищо добро няма да доведат. Да ще влезеш с другия си профил както и аз но е безмислено.

yavor1

Цитат на: bu12tras;531136Преди наистина беше полезен и съм ти благодарил многократно за нещата които качваш, но сега си наистина поредния трол на властта.
Продължаваш с обидите , до нищо добро няма да доведат. Да ще влезеш с другия си профил както и аз но е безмислено.

Към никого конкретно не съм казал нищо,за разлика от теб,който в безсилието си хвърляш кал върху моята скромна личност:e085:

Аз,за разлика от теб,друг профил нямам и не съм имал,винаги съм бил с името си,но това е трудно да го разбере ограничена личност,не визирам конкретно теб,защото не заслужаваш вниманието ми!

Фактът,че някои се идентифицирате като смешници и тролове,си е ваша лична драма,не сте ми на ниво да се занимавам с вас,изключая когато персонално ме засягате!
 Смешен,червен плач за отминала младост,лъха от наброските ви ;;573;;573;;573

Забавлявам се със смехотворните ви напъни,продължавайте в същия дух,клоуни са необходими дори и за сериозни форуми :)

Sent from iPhone 20:0 Pro Max using Tapatalk Pro

bu12tras

Хвърлям кал и ако не се спреш с обидите ще продължавам докато не ти издействам бан и то дългосрочен. Ти си този за когото всички са червени тролове щом мнението им е различно от твоето. За твое съжаление хванах много малко от червения свлоч в детските си години но виж ти явно си бил добър член на номенклатурата.
Към никого конкретно не си казал , да само срещу всеки който не се кланя на тиквата... Сиреч всички!

yavor1

Цитат на: bu12tras;531139Хвърлям кал и ако не се спреш с обидите ще продължавам докато не ти издействам бан и то дългосрочен. Ти си този за когото всички са червени тролове щом мнението им е различно от твоето. За твое съжаление хванах много малко от червения свлоч в детските си години но виж ти явно си бил добър член на номенклатурата.
Към никого конкретно не си казал , да само срещу всеки който не се кланя на тиквата... Сиреч всички!
Продължавай с лъжите си,скрит зад нищо не значещ ник!
Търсиш порсонална обида,дори там където не може да я намериш!

Нищо добро няма да ти се получи,най-много като бумеранг да се завърнат лъжите и обидите към теб!
 Типично номенклатурно поведение да парадираш с връзки и познанства,за да издействаш незаслужено наказание на моята скромна личност,защото си се идентифицирал в някое мое определение към тролещите юзери!
  Надявам се двойно да ти се върне,това което пожелаваш или издействаш на другите :worry:

P.S. Аз за разлика от теб,не обиждам персонално никой!

Цитат на: Ooo_Pepi;530983Обиди не се толерират!
Ако продължавате така, ще си заслужите бана!

dolby

Цитат на: yavor1;531138Към никого конкретно не съм казал нищо,за разлика от теб,който в безсилието си хвърляш кал върху моята скромна личност:e085:

Аз,за разлика от теб,друг профил нямам и не съм имал,винаги съм бил с името си,но това е трудно да го разбере ограничена личност,не визирам конкретно теб,защото не заслужаваш вниманието ми!

Фактът,че някои се идентифицирате като смешници и тролове,си е ваша лична драма,не сте ми на ниво да се занимавам с вас,изключая когато персонално ме засягате!
 Смешен,червен плач за отминала младост,лъха от наброските ви ;;573;;573;;573

Забавлявам се със смехотворните ви напъни,продължавайте в същия дух,клоуни са необходими дори и за сериозни форуми :)

Саше, видя ли как черепа финно отстреля/не физически разбира се/ Шехерезада? Безценно

yavor1

Цитат на: dolby;531141Саше, видя ли как черепа финно отстреля/не физически разбира се/ Шехерезада? Безценно
Do you talk to me?

Не ти знам името,но аз 120% не съм Саше,за това не цитирай мой пост,когато задаваш въпрос към някой :worry:
Забавлявам се със смехотворните ви напъни,продължавайте в същия дух,наистина сте тотално неадекватни :):):)

dolby

Цитат на: yavor1;531146Do you talk to me?

Не ти знам името,но аз 120% не съм Саше,за това не цитирай мой пост,когато задаваш въпрос към някой :worry:
Забавлявам се със смехотворните ви напъни,продължавайте в същия дух,наистина сте тотално неадекватни :):):)

Е как да не си , ете на:

https://youtu.be/GQdB_1amWQw

yavor1

Цитат на: dolby;531149Е как да не си , ете на:
https://youtu.be/GQdB_1amWQw
Толкова години си анонимен потребител на форума,не се научи как се поства видео от тубата,а си с прИтенции за непогрешимост ;;basi
 Наистина сте смешна компанийка ;;573;;573
Така се прави:

Запиши си го и научи другарчетата си ;;516

dolby

Така е анонимен съм, друго е да си известен, Саше

bu12tras

https://youtu.be/pSYZxHoe8ZQ

Ето го в пълния му блясък .... Царя-слънце .... Какъвто той, такива и последователите му !!!

Вас

"Цвета да каже аз съм проста кърджалийска путка"
"Аз съм прост...........и ми е лесно!"

"Тия чужденци съм ги наебал с 200....(мин.председател на Бавария).
"Вкарах АДФИ в Еврохолд, да му размаже физиономията, че не се съобразява с мене"
Срам и позор! Такъв простак!:c040::c040::c040::c040:
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания