Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

World Fashion HD

Започната от БониБо, Април 13, 2017, 07:22:49 AM

« назад - напред »

БониБо

Здравейте, някой има ли инфо защо този канал от доста време стои с черен екран...
ТВ-то ми изписва "Няма налична програма"
[SIGPIC][/SIGPIC]

ТКЗС

Защото го хвана липсата от 13 градуса от където го вземат

БониБо

Понеже и Fuel HD изчезна като World Fashion реших да се свържа с Мтел, защото все пак тия канали са в пакета ми! Казаха ми, че ще се свържат с мен и сега получих следния SMS:
"Здравейте, Вашият проблем е част от обща авария, по която вече работим. В най-кратък срок услугата ще бъде възстановена. blizoo."

Чудно ми е тези нямат ли си център, където наблюдават каналите дали всичко с тях е ок
[SIGPIC][/SIGPIC]

Ooo_Pepi

Споко, скоро ще се появи тоз канал на екзотичен спътник :lol15: а именно 14W, като опънат една антена натам... ще ти тръгне.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Вас

Няма как да ти пуснат канал, който не се излъчва никъде в Европа, поне според
http://en.kingofsat.net/find.php?question=World+Fashion+Channel&Submit=Zap
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

БониБо

Аз и двата канала не ги гледам, но е гадно като плащаш за нещо, и не получаваш част от това, което си платил...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Вас

Не забравяй, че живееш в България и тук на никой за нищо не му пука, но на нас ни харесва, нали така:)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

Mediadigital

World Fashion Sd го има на 75 изток , Fuel на 9изток

крушка

Цитат на: Mediadigital;450306World Fashion Sd го има на 75 изток , Fuel на 9изток

И при по-добрите оператори :a0335:

БониБо

А тва, че в договора ми е описано, че един канал ми се предлага в HD, а реално вече е в SD достатъчно ли е за прекратяване на договора?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mediadigital

Цитат на: БониБо;450310А тва, че в договора ми е описано, че един канал ми се предлага в HD, а реално вече е в SD достатъчно ли е за прекратяване на договора?

Не ! защото съдържанието на програмата е 1:1 , т.е не е значим фактор.. Но скоро ще го вдигнат има вариант от 9 изток или 0.8 запад.

gogyto

То пък като прекратите договора с "тея", ще идете на "онея" :)
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

ТКЗС

Цитат на: Mediadigital;450311Не ! защото съдържанието на програмата е 1:1 , т.е не е значим фактор.. Но скоро ще го вдигнат има вариант от 9 изток или 0.8 запад.
Този на 75 няма нищо общо с този който беше на 13 освен емблемите

Joe

Не зная дали някой от Близу чете тук, но World fashion HD е на 9Е. Защо по дяволите сте ми пуснали канал с мазная руския реч бе друзя, при това в СД. Аман от руска реч. Не разбрахте ли, че след 50 г. руска тирания не желаем и една дума на този език да чуем. Хайде обърнете антените на 9Е към Европа. Благодаря.

Via Tapatalk

dokodoko

на мен не ми е проблем руският език , дори ми е любимият , гледам си редовно много канали озвучени на руски език онлайн на торент тв , както и тези от сателитите , но в случая само заради 1 човек а именно заради теб никой няма да си мръдне пръста за да  смени аудио потока от руски на английски език, разбира се биха го напрвили ако има много повече абонати които го желаят , е има един лаф една птичка пролет не прави. освен това предполагам че и ти си имаш сателитен приемник въртни си твойта антена , на там където канала е с английско аудио, или му намери онлайн стрийм през компютъра.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания