Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM - преминаването от сателит IS12 към временен сателит IS904

Започната от vipuser, Март 24, 2017, 01:49:48 PM

« назад - напред »

фокус

Цитат на: brt;446963Живея в Испания Валенсия и сигнал няма.:s104

Нямаме шанс с това покритие,евентуално горе по Астурия с 1.5 метра
На похлупака му намерих глупака!

Вас

Ако е вярна картата на покритието, би трябвало с 1,20-1,50 да се гледа и по на юг. Може би ако се пробва с по-добри антени и конвертори, може и да стане, просто някой трябва да си поиграе:s101
Въпроса е дали ще си струва усилието....по-лесно е да смениш оператора:)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

satuser

Цитат на: Вас;446981по-лесно е да смениш оператора:)
Това е най-лесно, но представи си, че след няколко месеца Булсатком решат да излъчват пакета си на балканския лъч от собствения си сателит ?
Друг е въпроса, че покритието на Azerspace 2, който ще замени Intelsat 904 до края на тази година въобще не е добро за западна Европа и ще е необходима антена от поне метър . Поне това показва предварително публикуваната карта с покритието . Възможно е да го променят ...

berks

А всъщност този лъч ли ще ползва Виваком ако остане евентуално на 45Е?  За дтх излъчване е необходим поне минимум 50 дбв земно. С 50 дбв покрива ли страната? Ако останат на тази позиция ще има и друг лъч!
-/-writer.-.

satuser

@berks
Eто предварително публикуваната карта с покритие .

В момента е свалена от сайта им, което ме навежда на мисълта, че е е възможно да претърпи промени .

berks

@satuser тези лъчи съм публикувал в сайта сатинфобокс преди година с източник от мой колега от турски сайт. Публикуваните лъчи са брошура на азеркосмос! Публикуват ги своите лъчи които ще ползват. До момента интелсат не публикувал лъчите който ще ползват своите клиенти. Аз не съм видял някоя дтх платформа да лъчи на сателит дето не покрива минимум 50 дбв на съответната страна където са им клиентите.
-/-writer.-.

мнн

Цитат на: Дато;446968Какво има качено на на 11 477?

НУРТС (бивш 11603)

Вас

Цитат на: satuser;446984Това е най-лесно, но представи си, че след няколко месеца Булсатком решат да излъчват пакета си на балканския лъч от собствения си сателит ?
Ами след тоя автогол, който си вкараха Виваком с публиката от Иберия, съмнявам се Була да им повторят грешката, но все пак да не забравяме, че като българи редовно си се спъваме в един и същи камък на пътеката, но не го отместваме:)

Звезди

Всички транспондери изгряват без 11513-V-23333, в моя телевизор ли е проблема или още не е прехвърлен?

Вас

Цитат на: мнн;446926Вече са прехвърлени всички транспондери през ИС904. 11513 е "разтегнат" на 30000 SR. Нивата по северното черноморие са доста добри: SNR 14-15 дБ.
Честито да им е!
Само две страници назад;;650

Звезди

Благодаря, подвел съм се от диаграмата на 1-ва страница.

Дато

Цитат на: мнн;446992НУРТС (бивш 11603)

Тези идиоти нали ползват 60Е официално вече за ефира? За какво им е това излъчване от IS 904 като могат да ползват 11477 за DTH.

Дато

Цитат на: мнн;447009И кой ти каза това?

Каза го официалният сайт на INTELSAT http://www.intelsat.com/news/press-release/viacom-dtt-is33e/
.А това за ефира на 11477 предположение ли е или си сканирал лично?

gogyto

[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания