Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM - преминаването от сателит IS12 към временен сателит IS904

Започната от vipuser, Март 24, 2017, 01:49:48 PM

« назад - напред »

мнн

Цитат на: Дато;447012Каза го официалният сайт на INTELSAT http://www.intelsat.com/news/press-release/viacom-dtt-is33e/
.А това за ефира на 11477 предположение ли е или си сканирал лично?

Ами то в същия текст пише и че Виваком ще продължи да ползва ИС12, а е видно, че няма, защото той е за боклука. Времето ще покаже. А и на този не мога да му вярвам, защото (поне допреди няколко години) пишеше ,,инжИнер".
До обяд на спектроанализатора липсваше този транспондер. А по-късно като се появи инфото вече нямах време да погледна.

uplevel

Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

мол22

Всичко си излиза 11477 V 10500 DVB-S2 8PSK ACM/VCM  Stream 3          
 PLS: Root+218997 ;;650

Дато

Цитат на: мол22;447024Всичко си излиза 11477 V 10500 DVB-S2 8PSK ACM/VCM  Stream 3          
 PLS: Root+218997 ;;650

Тези от Виваком са тотално мръднали. Собствената им DTH платформа е с тоалетно качество на картината от огромната компресия,  а ефира с 5канала го ширят на 2 спътника,  вместо да си оправят мацаницата на DTH :lol15:

gogyto

И все пак добре е че го преместиха и НУРТС, нека да има.
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

fen

фокус

Цитат на: Вас;446981Ако е вярна картата на покритието, би трябвало с 1,20-1,50 да се гледа и по на юг. Може би ако се пробва с по-добри антени и конвертори, може и да стане, просто някой трябва да си поиграе:s101
Въпроса е дали ще си струва усилието....по-лесно е да смениш оператора:)

Пробвах с 1.5метра оффсет и няма никой,може би с 2 метра,ще излезне,ама на мене ми дреме дали ще имам виваком или не,обикновенният клиент със сигурност няма да опъне 2 метра антена тука в Испания така,че всички заминават към Булсата,ако и решат да губят клиенти с Балкански лъчове евентуално,ако не падне сателита:hammer:то тогава с 1 метър Мтела ще е последният пристън!
На похлупака му намерих глупака!

Наташа

Здравейте,
някой може ли да обясни на човешки език 😜,  какво ще стане със сигнала след 10.04 за Испания?! От Транспондери, честоти,  и цифри разноглед станахме.  Не всички сме толкова наясно с материята.  Обикновен потребител съм. Имайте милост. Някакъв конкретен отговор търся. Благодаря!

petar258

Цитат на: Наташа;447037Здравейте,

някой може ли да обясни на човешки език 😜,  какво ще стане със сигнала след 10.04 за Испания?! От Транспондери, честоти,  и цифри разноглед станахме.  Не всички сме толкова наясно с материята.  Обикновен потребител съм. Имайте милост. Някакъв конкретен отговор търся. Благодаря!

Според това което пише из нета за PREKOR може да се подобри качеството на картината. И това май няма да повлияе на нивото на сигнала и покритието по далечни места.
https://www.ericsson.com/article/prekor_761460869_c

сарандов

Цитат на: fen;447029Потвърждавам мултистрийма  на 11487 работи!

Какво има там?

petar258

Цитат на: сарандов;447039Какво има там?

Каналите за ефирна цифрова телевизия. Не се гледат със всеки приемник

Дато

Цитат на: petar258;447038Според това което пише из нета за PREKOR може да се подобри качеството на картината. И това май няма да повлияе на нивото на сигнала и покритието по далечни места.
https://www.ericsson.com/article/prekor_761460869_c

Това Prekor ще се въвежда ли от Виваком след 10-ти ? Дано да подобри картината

archibal

Цитат на: фокус;447030Пробвах с 1.5метра оффсет и няма никой,може би с 2 метра,ще излезне,ама на мене ми дреме дали ще имам виваком или не,обикновенният клиент със сигурност няма да опъне 2 метра антена тука в Испания така,че всички заминават към Булсата,ако и решат да губят клиенти с Балкански лъчове евентуално,ако не падне сателита:hammer:то тогава с 1 метър Мтела ще е последният пристън!
Пробвай след 10 април, ще има корекция на сигнала

Дато

Е, не. Бавноразвиващият екип на Виваком са напълнили освободения капацитет от честота 11 513 с руски НТВ канали за ъплинк. Стигнаха дъното тотално. :lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания