Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Преподписване на договор

Започната от Максо, Февруари 22, 2017, 03:01:29 PM

« назад - напред »

Максо

Здравейте, в моя малък град нямам избор на оператори и от години съм на Близу. Обаждат ми се да преподписвам договор, но нещо не мога да се реша да го направя. В момента съм на един троен пакет от години (ТВ 140+ канала вкл. hbo пакет, 50 мбт интернет и домашен телефон) като плащам 27 лв за два телевизора с кам модули. Новото им предложение е да запазя тройния пакет като ми вкл. следните доп. пакети: Диема екстра, HD mix+, HD sport+, HD Life+ но в замяна да махнат hbo пакета и отново за 27 лв на месец. Къде е уловката да изкл hbo пакета за сметка на толкова много други програми ?

вассил46

Ако не желаеш допълнения им кажи Плащам получавам това което е било, не плащам не получавам. Договора е преключил, при допълнение те плъзгат на ново за договор.
:s101

дрим

Ако не сключиш нов договор при изтекъл такъв, ти скача таксата.
Демек при месец за месец, се опитват да те притискат!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

вассил46

При мен не се е случвало при Viva от години ползвах допашен тел, интернет, две флашки с мобилен. премахнах тел, интернет и остана само мобилния до преди месец. той бе минимална сума. прекратих единия мобилен и за +2лв получих до 20 домашен нет. та тук вече имам нов договор.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания