Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

2ри приемник на виваком как да свържа

Започната от rrtrr, Декември 13, 2016, 07:14:17 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rrtrr

Здравейте,от една седмица съм на телевизия и интернет на виваком , дойдоха и ми пуснаха 1 телевизор с IPTV декодер и бял wi-fi huawei , искам сега в децката стая да си пусна още един телевизор , апартамента е окабелен с кабел за кабелна телевизия и в сяка стая има розетка , като една главна и до нея , имам интеренет кабел с розетка ( до нея н епосредствено е окабеляването за кабел към другите стай , ако трябва мога да снимам и да кача снимка ) от която взеха сигнала и вързаха всичко , но за другия телевизор немогат да използват тези розетки за кабелната ,което ми се вижда странно , как мога да пусна втория телевизор или по скоро да го свържа , след като си взема 2ри IPTV декодер, но без нови кабели и дупки по стените вратите и короридорите , моля за помощ и съдействие, имало някакви пауър адапроти дето може с тях, но сигнала щял да е кофти  ???

заркопопов

Свърже се с доставчика да ти сложи още един приемник в детската.

rrtrr

Цитат на: заркопопов;435299Свърже се с доставчика да ти сложи още един приемник в детската.
това го разбрах, но как да се свърже самият приемник с мрежата без кабели , със мойте дето имам или по уайфи връзка , не съм запознат с тези неща

заркопопов

За да се свърже без кабели,приемника трябва да има вграден Wi-fi.Ако няма от розетката за Интернет с кабел към приемника.

rrtrr

https://www.vivacom.bg/web/files/richeditor/tv/tvmanuals/iptv-manual.pdf  благодаря за помоща все пак , ето такива са приемниците , http://www.altech.bg/bg/product/40680   a ми казаха  че това щяло да свърши работа ?

Мишка

rrtrr

незнам . с още един приемник , но тези контакти дето се влючват адаптерите трябвало да са ма един бушон за да стане, сега звънях на една фирма дето ги продават

Онджичек

Ползвал съм такива адаптери. При мен работеше на отделни кръгове, така че вземи и пробвай, ако има как.
TOR90 - 1,9E,9Е,13E,16E,19E,36E,39E,45Е;GS120 rotor; Zgemma H9 twin;RPI;

yavor1

Цитат на: rrtrr;435314незнам . с още един приемник , но тези контакти дето се влючват адаптерите трябвало да са ма един бушон за да стане, сега звънях на една фирма дето ги продават
Не на един предпазител, а на една фаза, т.е. за домашно ползване, където обикновенно е монофазно захранването, няма значение къде ще са включени ;;650

сарандов

А едни друг въпрос може ли да си сменя антената  от 60 см. с 80см.Трябва ли да се плаща и как точно става ако може?

jenib

Цитат на: сарандов;435807А едни друг въпрос може ли да си сменя антената от 60 см. с 80см.Трябва ли да се плаща и как точно става ако може?
Изпратих Email до Виваком със същия въпрос като твоя и след 20-на дена дойдоха и безплатно ми подмениха чинията с 80 см. Това беше преди 3 и повече години. Пробвай!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания