Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HYBRIDA.TV - безплатна телевизия за всеки телевизор и оператор?

Започната от Веселин Цонев, Декември 07, 2016, 08:41:59 AM

« назад - напред »

Веселин Цонев

Здpaвeйтe ĸoлeги,
cнoщи cъвceм cлyчaйнo нaтиcнax чepвeния бyтoн нa диcтaнциoннoтo нa TB-тo и ми излeзe цял нaбop oт пpoгpaми и oпции нa Нуbrіdа | thе wау tо hbbtv :
1.Πpeглeждaнe нa ĸaнaли дo 12 чaca нaзaд, 2. Интepнeт paдиa; 3.филмoвo cъдъpжaниe и т.н. дa нe ce yвличaм, чe зaпoчнa дa пpиличa нa peĸлaмa. https://www.youtube.com/watch?v=uyGf76VICk8&list=PLmEFrJkJHPizT58MuP3YIOI-ZK5fM9-Zw
Bcичĸo paбoти c изĸлючeниe нa вpъщaнeтo нa ĸaнaлитe нaзaд. Πoмиcлиx чe тoвa e oт ĸaбeлния ми oпepaтop (мeждy дpyгoтo глeдaм TB пpeз СА мoдyл) и им ce oбaдиx дa ги питaм - oĸaзa ce чe въoбщe нe знaят ĸaĸвo e тoвa и нe e oт тяx. Ta paзглeдax в caйтa им - нямa ĸoй знae ĸoлĸo инфopмaция - пишe чe вcичĸo e бeзплaтнo, нo... зaщo нe ми paбoти пpeвъpтaнe cъдъpжaниeтo нa cтapи пpeдaвaния - нe знaм.
Hяĸoй зaпoзнaт ли e, пoлзвaл гo e??

TUISTERa

Веселин Цонев

Цитат на: TUISTERa;434749Започни с това , какъв ти е тв-то?
Panasonic /плазма/ - 2013г. С Firefox. Според мен при мен най-вероятно е проблема че не тръгват... но..!

TUISTERa

Веселин Цонев

Цитат на: TUISTERa;434749Започни с това , какъв ти е тв-то?
Във Варна съм - МСАТ - телевизията, Интернет - някакъв квартален!

Цветелин85

Само към телевизори с Android ли е насочено приложението?

TUISTERa

Това е за смарт тв-та, с поддръжка на hbbtv. Въпроса е обаче, че трябва да се поддържа от твоя кабелен оператор - тоест мсат в случая, които или имат договор с хибрида, или са собственици :) И това, че казват, че си нямат представа е меко казано странно :)
https://www.youtube.com/watch?v=CZSv09tMHSk&index=2&list=PLmEFrJkJHPizT58MuP3YIOI-ZK5fM9-Zw

Веселин Цонев

Цитат на: TUISTERa;434758Това е за смарт тв-та, с поддръжка на hbbtv. Въпроса е обаче, че трябва да се поддържа от твоя кабелен оператор - тоест мсат в случая, които или имат договор с хибрида, или са собственици :) И това, че казват, че си нямат представа е меко казано странно :)
https://www.youtube.com/watch?v=CZSv09tMHSk&index=2&list=PLmEFrJkJHPizT58MuP3YIOI-ZK5fM9-Zw

Е той е смарт телевизора! (не знам колко много е умен, но.. такъв се води:) ) А и щом ми излиза (и то дори не като приложение а директно от цветните копченца на дистанционното) би трябвало според мен да е добавено от самия оператор (МСАТ в случая). Странна ми е ситуацията. Та реших да звънна директно до Hybrida. Вдигна ми мъж, който каза че е в чужбина и сега се качвал на самолета - щял да ми звънне днес следобед за да ми обясни, но зависело от оператора ми.

Дедал

И при мен на "Скат" не работят записите (връщането назад на каналите), но пък на "видео канали" си има доста неща за гледане ;;650

Веселин Цонев

Цитат на: Дедал;434762И при мен на "Скат" не работят записите (връщането назад на каналите), но пък на "видео канали" си има доста неща за гледане ;;650
Aха, сега значи спокойно мога да кажа "проблема не е в моя телевизор" :)

Цветелин85

На Samsung Smart TV от 2015 г., въобще не ми излиза като опция за вкл./изк. на външни данни от меню Система. Не намирам и притурка Hbbtv в Samsung Apps.

uplevel

Цитат на: Веселин Цонев;434746Здpaвeйтe ĸoлeги,
cнoщи cъвceм cлyчaйнo нaтиcнax чepвeния бyтoн нa диcтaнциoннoтo нa TB-тo и ми излeзe цял нaбop oт пpoгpaми

А може ли да кажеш на кои канали излиза с червения бутон или по-точно на кой траспондер, дали си забелязал ?
Същото мога да попитам колегата @Дедал на Скат...
То и на инфобара на телевизора трябва да излиза някаква индикация за HBBTV.

p.s.
Намерих я и на Ентри Пловдив с тв LG.На БНТ1 е инфо портала на hbbtv то.

Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

аспух

Цитат на: plevel;434793А може ли да кажеш на кои канали излиза с червения бутон или по-точно на кой траспондер, дали си забелязал ?
Същото мога да попитам колегата @Дедал на Скат...
То и на инфобара на телевизора трябва да излиза някаква индикация за HBBTV.

Къв транспондер бре, Плевел :lol15: Това да не ти е сателитен оператор?!?

uplevel

Ти как си представяш тази технология колега, казах ти че при мен само на БНТ1 излиза с червения бутон,с ъответно само там има и лого.
Погледна ли снимката отгоре с логото  HBBTV.
Айде почети малко и тогава ще се изхвърляме неподготвени.
Тази тв не е апликейшън за смарт тв, върви на съответен канал като един вид разширен телетекст да кажем.
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Дедал

На основните -БНТ, бтв групата, нова групата върви - не съм пробвал на другите . При немските си го има отдавна hbb-то .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания