Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

PowerVu на 4.8Е и 4W

Започната от братушка, Октомври 27, 2016, 11:07:41 AM

« назад - напред »

братушка

Някой има ли успешен опит с канали в PowerVu на 4.8Е и 4W?

kostading

1. Своге: http://koce.dynalias.net/razni/satgadjets/SatShema.jpg
2. София: Dish: 60 sm, Lnb: GT-T40, Tuner: Optimuss os2 plus

Вас

Цитат на: братушка;431222Някой има ли успешен опит с канали в PowerVu на 4.8Е и 4W?
Освен тях има и на 0.8W и 9Е. Всичките си "работят" от година и нещо.
Ако приемника подържа PowerVu разбира се:)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

братушка

Цитат на: Вас;431243Освен тях има и на 0.8W и 9Е. Всичките си "работят" от година и нещо.
Ако приемника подържа PowerVu разбира се:)
OK.
Нека да конкретизирам въпроса: имам Openbox V8 Combo, PowerVu присъства в спецификация и в съответните менюта. Интересуват Дисковери и подобни с български и руски звуков трек.
Бях намерил това:
https://vk.com/topic-50881349_33731608?offset=0
От там ползвах и ключове и някои указания. Въвеждах ключове и на ръка и чрез софткам файл - ключове приемника поема, но картина няма. Проби правих само с 4.8Е.
Какво не е наред? Приемника, ключове или има някаква специфика, която пропускам?

Бях го правил преди време, от пръв път не тръгна и аз изоставих въпроса, не ми беше зор. Сега се появи повод да се върна към въпроса и реших първо да попитам по-запознати от мен за съвет преди да задълбая. Надявам се на помощ, колеги.

oldgraf

Не го знам приемникът ти, но опитай дали ще изкараш нещо от HBO на 4W

отчето

здравейте.колеги имам октагон сф1008 хд сти7101 софт 1.11..70 качих мкас поверву+тандберг правих различни опити с актуални кейс но за щастие успях да подкарам само арените на поларис -моля помагайте мерси

shamarasat

Няма начин да ги подкарате с обикновени приемници тези канали
· Radio Viva BG

Вас

Цитат на: shamarasat;431429Няма начин да ги подкарате с обикновени приемници тези канали
Без да правя някаква реклама приемник за 77лева--
http://www.satshop-bg.com/cart2/Приемници/Сателитни-приемници/EDISION-ProgressivHD-NANO
Ключетата на ръка от тук---
http://najmsat2018.com/
Приятно гледане !:)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

отчето

колега,чети по внимателно приемника е линукс ос и ако искаш да повярваш качи мкас от 08.08 2016 d.openboxfan.com id 0E00 i ok

moreg

Гледат ли се тия канали с обикновен оскам? и как трябва да изглежда ключа за AFN в constant.cw
DM 920 UHD, DM 500 HD

ceco2000

Цитат на: moreg;431451Гледат ли се тия канали с обикновен оскам? и как трябва да изглежда ключа за AFN в constant.cw
Оскам пачнат с емулатор и актуален softcam.key файл ти трябва.

moreg

Цитат на: ceco2000;431466Оскам пачнат с емулатор и актуален softcam.key файл ти трябва.

От къде мога да изтегля пачнатия оскам и правилния softkam.key
DM 920 UHD, DM 500 HD

ceco2000

По принцип от тук но изисква регистрация. Търсите си за съответнета платформа и теглите. Имаш лично между другото!

пешето

ceco2000

За всички които се опитват и не се получават нещата с официален oscam пачнат с емулатор. Прави се редакция в oscam.conf и се описва рийдър в oscam.server. В oscam.conf Файлът се добавят тези редове

[streamrelay]
stream_relay_enabled          = 0

В [dvbapi] частта се добавя този ред
extended_cw_api               = 2  /да поясня че тази опция е настроена за OE 2.0 софт. Ако се ползва OE 2.2 се описва 2.2.

След редактирането на файла запазвате промените.

В oscam.server прилагате този рийдър

[reader]
label                         = emulator
protocol                      = emu
device                        = emulator
detect                        = cd
group                         = 1
audisabled                    = 1

Прави се с цел да пускате или спирате рийдъра по ваше желание а и ако подмените SoftCam.key файлът да рефрешнете Entitlement на рийдъра вместо да рестартирате кама защото сте подменили key файла.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания