Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Битка за клиента при мобилните оператори

Започната от pe6o1975, 09-03-2016, 09:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

БатеГойко

Цитат на: Радиатор;405972не почнаха ли вече да пишат онзи проектозакон с който да забраняват да слагаш чинии над 65см? :worry:
Тая глупост откъде я изкопа?;;675

bu12tras

jack82

Битка за клиенти разбирам как напускаха за 20 дена тарифите Теленор 15 лева с 1000 минути и 4ГБ нет , Виваком 15 лева 1000 минути и 3ГБ нет , Мтел 1200 минути и оставащи прехвълящи до 600 за следващия месец и 3ГБ нет
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

швепса

Тея кавали са за съд. Не може да намериш пакети за под 15 лв. Това ако не е картел здраве му кажи. Реално физическо лице повече от 200-300 минути месечно не ползва. За къв кур ми ги дават тия 1000 минути. Ще работим ли ние или ще си приказваме.

Глаголица

Цитат на: bu12tras;408655Само норвежко-гръцките пендели още се ослушват ...
Въх, ти пък кво се пениш, той така или иначе роумингът в ЕС е без пари.  Като направят нещо различно от пладнешки обир българските оператори за роуминга извън ЕС тогава ми говори.

bu12tras

Без пари но от юни 2017 , сега те клецат мощно ,особенно теленор...

Веско

В момента няма никаква битка за клиенти,по-скоро има прееби клиента!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Neo64

Яворе ,
 от Нова година , почти всички оператори , сключвайки договор с тях, задължаващ те да ползуваш Оператора минимум 18 месеца , апаратите са свободни и с възможност за изплащане в упоменатия срок, това в Испания

bu12tras

AGT

Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

БатеГойко

Битка по клиента - така трябва да се промени заглавието на  темата.
Тия измекяри от Ментел са въвели правилото  " 6лв./3 месеца иначе губиш парите в картата" и за старите потребители на Прима. До сега беше на година поне 10 лв. зареждане.:lol15::lol15::lol15:

Виктор

БатеГойко

Ментел продължават с наглостта си.Заредих една прима с 6 лв.,за да не я спрат и тия наглеци веднага си дръпнаха 2.50 срещу които ми дават 50 мин. разговори към Мтел за един месец. Откъде-накъде те ще ми налагат с кой да говоря? По тая логика току-виж и останалите 3.50 може да си вземат срещу 200 SMS-a . Тъпа фирма!

TUISTERa

Питай ги бе, обади им се и ги питай, на какво основание го правят това? Може би си включил екстрата с смс преди и докато е нямало пари не е била активна, но в момента в който си заредил те си правят каквото си им заявил?!? Ако искаш минутите пък те карат всеки път да ги заявяваш пак ще се оплакваш от тях нали?!?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания