Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, Март 03, 2016, 04:21:51 PM

« назад - напред »

Светльо78

Здр,интересува ме коя версия на Коди работи най стабилно със булсата ,отзиви :s101

ИлиянБГ

jack82

Забелязвам скоро и други мои познати казват че булсат много натискат да слагат Фюжани и свалят антени по градовете някой знае ли какво става ??
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Veskop

не им се местят антени,"ако" изстрелят сателита.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

jack82

Цитат на: Veskop;441159не им се местят антени,"ако" изстрелят сателита.
Интересна ще бъде тази година че те какви клиенти ще останат на сателита само там къде нямат покритие на интернет по принцип други доставчици на интернет няма да ги търпят да въртят трафик в тяхната мрежа
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

dokodoko

въпрос , до на колко компютъра с коди тв , мога да гледам булсатком фузиона с 1 акаунт който имам на основния ми сателитен приемник? има ли ограничение за кодито ?

kaizera82

Нека който знае да каже как да спра ъпдейта на кодито, че все се променя на v.17

ogibo

Цитат на: dokodoko;441161въпрос , до на колко компютъра с коди тв , мога да гледам булсатком фузиона с 1 акаунт който имам на основния ми сателитен приемник? има ли ограничение за кодито ?
Едновременно само на един.

dokodoko

заащо когато гледай през сайта , мине не мине час до 2 часа , и ми забива даден канал се повявава едно като хикс кръстче , и трябва да превключа на друг канал и пак да върна на който съм гледал. само така се оправя? независимо дали съм на уинодус или линукс.

БониБо

Някой друг да има проблем при Коди с генериране на m3u листата...
Слагам request 2.1.9, след което излизам от Коди, влизам отново и инсталирам repo.bg.plugins, инсталира се и не иска да генерира листата. Да не би да правя нещо грешно?
[SIGPIC][/SIGPIC]

jovito

Не се занимавайте с тва лишперско коди, пускайте си приложението през таблет или телефон,  същото е.

БониБо

В момента ми излиза по евтино да запиша предаване от плейлистата от коди, отколкото да давам пари за тунер за записване от ТВ-то
[SIGPIC][/SIGPIC]

jovito

Ма всичко там е SD, записвай си от Близуто, гледам , че си и на тях, един приемник и си ти .

ВКВ

Цитат на: jovito;441540Не се занимавайте с тва лишперско коди, пускайте си приложението през таблет или телефон,  същото е.

На лишперското коди диемите греят.....на приложението  не.И не само те.Кое е същото?

jovito

Цитат на: ВКВ;441560На лишперското коди диемите греят.....на приложението  не.И не само те.Кое е същото?

Нещо в събота от 17 гледали  Висша лига, или си плащаш за А група, довечера като почне Барса ща та питам какво ще гледаш, насича през 20 секунди

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания