Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, 03-03-2016, 18:21

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

ИлиянБГ

Заяков казва така:

26
ноември 2015 г.
От днес условията за ползване на приложението за телевизия на Булсатком, са следните:

Всеки потребител на ТВ услуга има възможност да използва приложението на стационарни и мобилни устройства /компютър, телевизор, таблет, телефон/, а максималният брой на устройствата е равен на броя абонаменти на потребителя /основни и допълнителни, както за сателитно, така и за ip приемане на телевизия/. Приложението може да се използва само на 1 компютър.

Iliyan N

2.Не

Sent from my G2

черните ягуари

Здравейте от 4-5 дни ми спря приложението на Булсат гледам го през лаптоп и си работеше нормално отварям го през сайта на Булсат сега като вкарам данните пише ,че сървъра не работи а през тел. си върви идеално .Някой да има идея защо на лаптопа не тръгва.
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

И.Станков

Току-що го тествах на лаптопът ми - работи си.

черните ягуари

На мен това ми пише на лаптопа като влезна в приложението.

The media could not be loaded either because the server or network failed or because the format is not suported

А през телефона си върви странно.
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

И.Станков

Аз използвам Firefox - да не е драмичка с браузерът? :s101

черните ягуари

Да от браузера се оказа с мозила варви .Благодаря ти ;;650
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

БатеГойко

Току-що пробвано през Хроме - върви си О.К.
Да не би доставчика на нета ти нещо да е ограничил?
Пусни хотспот от телефона и пробвай на лаптопа през мобилния нет.
П.С. Вече си се оправил,докато пишех...

Бето

Здравейте!А някой да знае това фюжънче дали не може да не изключва на всеки три часа?Доста време следя темата,ама досега не е ставало никъде на въпрос та реших да попитам дали има решение!

abvg

Здравейте, имам абонамент към Булсат за сателитна, та се питах какво ми трябва за да гледам на компа ми , които е с ХП. Моля някой да ми обясни на ЛС, или в темата.

ВалчоП

Правиш си регистрация в сайта на бск с номера на основната карта на абонамента ти, и с тези данни (usename, password) се логваш в приложението, или в сайта на  бск откъдето се гледа.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

abvg

Да, стана, но съм потресен от качеството, направо нестава за гледане на 22инча монитор, а пък да не говорим за по-големи екрани, а и няма ДСпорт, а е платена на сателитната и Евроспорт 1 и 2, а бе не става за нищо според мен.

garanciq

Цитат на: abvg;430285Да, стана, но съм потресен от качеството, направо нестава за гледане на 22инча монитор, а пък да не говорим за по-големи екрани, а и няма ДСпорт, а е платена на сателитната и Евроспорт 1 и 2, а бе не става за нищо според мен.
Утре ще пробвам на 22 и ще имам субективно мнение.

avalon4o

Распбери/коди/фюжън - обновен и не работи, поне засега!

ИлиянБГ

Реално всичко си работи :) Не работи само за тези дето   ги мързи да мислят  и  не им е приоритет да гледат  през Коди . Тамън сега ще олекне трафика и ще вдигнат качеството .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания