Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Светия Дух

Започната от дрим, Февруари 23, 2016, 02:39:42 PM

« назад - напред »

дрим

Ако някой мисли, че се държа неоправдано лошо с този измекяр дето колкото и да е помагал на форума, в последствие под въздействие на слабата си психика причини доста бели и ни направи за смях и подбив, да каже.

Прилагам Л.С които разменихме след като му изтрих пост в който откровенно напсува доктора.

Цитат на: дрим
Цитат на: Светия ДухА на оня дразнител му е разрешено всеки  път да лъже целенасочено за размера на антената ми и да ми е контра на  всеки пост? И никой не го бара понеже си пие бирата с Продуцента и го  вози с колата наляво-надясно. Въздържане, въздържане, ама накрая да му  кажа истината, мигар спре. С такива модератори, които го галят като с  перце, не ми остава нищо друго освен сам да се защитавам от  словоблудствата му.
Знаеш че в западен форум, такъв като него нямаше и ден да просъществува.

Кажи му го без да го псуваш!!!
Когато се бъзикаше с титлите и с базата данни, не се ли сети как се  подиграваш с точно тези същите модератори. А сега ревеш и се възмущаваш!
Аз бях един от малкото, които публично те защитиха след СМС играта, а ти в последствие се усра безподобно.
Абсолютно никакви претенции не можеш да имаш към мен, когато те напсуват, тогава ми пиши!!!

Цитат на: Светия Дух
Цитат на: дримКажи му го без да го псуваш!!!
Когато се бъзикаше с титлите и с базата данни, не се ли сети как се  подиграваш с точно тези същите модератори. А сега ревеш и се възмущаваш!
Аз бях един от малкото, които публично те защитиха след СМС играта, а ти в последствие се усра безподобно.
Абсолютно никакви претенции не можеш да имаш към мен, когато те напсуват, тогава ми пиши!!!
Колко пъти му го казвам без да псувам? Ебавал съм се само с тези, които  се ебават с останалите - дзумбата, вескоп и коко. Никой друг не е  пострадал. Включително и форума, включително и базата. Май дзумбата се  сърди по-малко от теб, затова че съм се ебавал с титлата му. А тя не е  ли обидна към останалите потребители, между другото? Или той има право  да се ебава, но с него нямат право да се ебават?

За никаква СМС игра не знам. В тоя форум влезнах след месеци само заради  36С, който ме интересува. Друго едва ли ще ме заинтересува.

От 50-тина поста които имам, намери един, който е заяждане с  потребители. А от 1300 на sarivano 95% са заяждания, директни и  индиректни обиди към останалите потребители.

Ако можех да върна времето назад, пръста си нямаше да мръдна. Тъй като  доста хора не го заслужават. И до ден днешен някои от изявяващите се тук  щяха да правят свирки на боян и да се подиграват на форума на ники  (онзи стария форум, администриран от иво и тиесто), защото този нямаше  да съществува. Камо ли пък да го администрират или модерарат.

А тия двамата (sarivano и явор) имат много да ми връщат. Защото за  разлика от вас имах твърда ръка спрямо такива като тях. Това че ме  мразят, е най-големия комплимент за мен. Че чак пък цитират и Тиесто. То  да ти е драго да те обиждат такива. Но по някое време става  досадно.

Грам не ме познаваш за да мислиш, че се сърдя!
Твърда ръка, мразене, имане на връщане!!!
Пич, тук не е място за избиване на комплекси!

СМС играта говоря за зарга историята, когато се почна твоята идилия.
Твърда ръка викаш а, много яко е да пишеш от няколко ника!
Сори пич, имах по-добро мнение за теб!
Недей повече да ми пишеш, падаш ми в очите с всяко следващо съобщение!

Цитат на: Светия Дух
Цитат на: дримНедей повече да ми пишеш, падаш ми в очите с всяко следващо съобщение!
Само се чудя ти кой беше, че да ми пука дали падам в очите ти? Един статист, дошъл наготовото за да се прави на моралист.
Когато започнеш да вървиш срещу течението, а не по него, когато започнеш  да стрижеш овцете, а не да си част от стадото, тогава можем да говорим  на един език. Модератор, който се черпи с вълците, а не ги отстрелва, не  представлява респект за мен.
И да ме баннеш и да не ме баннеш, знай че ми е все тая.
Няма да пиша повече, че от истината ти става неудобно.
Аз съм този, дето му плачеш на лични!
Форума не ми е поприще за избиване на комплекси, там където трябва съм се доказал и това не е форума :)
Не съм дошъл, а ме поканиха, а тези като теб, дето лежат на стари лаври и  мислят, че всички трябва да им свалят шапка, се самобичуват.
Жив и здрав, в мен злоба за такива дребни неща няма да откриеш :)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Хиена

От доста време не пиша в форума. Започнах да живея по здравословно.
Абсолютно си прав за Момчил, аз също в началото на скандалите се опитвах да го защитя като "колега" тук в форума. След това си промених мнението на база факти. Никога няма да забравя как цяла седмица денонощно го дебнех за да хвана скритото му IP. Момчил си заслужава всичко това, което сега му се случва. Но за това, че някои от изброените се държат меко казано подигравателно с други потребители /не визирам нападките спрямо него/ е прав. Отстрани погледнато е доста неприятно. Не мога да разбера как не им омръзна за едно и също нещо с години да се дърлят.
;;650
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

дрим

Според мен може да се намери баланс м/у всичко ;;650

Иначе за впечатлението отстрани може би си прав, може би аз се промених или по-скоро като се запознах с въпросните хора лично и като комуникирах известно време с тях, ми направи впечатление, че нещата не са само черно и бяло, че нападките им винаги са към един и същ тип поведение и най-често към определени потребители.

Като цяло в точните отношения са мъжкари, а и смея да твърдя, че омекнаха доста в сравнение с преди.
Не знам това е мое виждане, затова е този панел, та всеки да си каже мнението.
Благодаря, че писа ;;513
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания