Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Забива ли ви БТВ с KODI ?

Започната от razbivacha, 09-02-2016, 18:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

колди

Вчера по време на мачовете,пак имаше буфериране,но много по-малко и по-краткосрочно:)В сравнение с друг път мачовете направо си се гледаха:)Мисля,че буля са работили в тая насока.Дано се поизчистат нещата;)

jack82

Приложението работи но на половината сеца а защо ли се пита в въпроса най вероятно тук играе роля интернета и не забравяйте че не всичко е скорост ;)
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

пуканка

И не забравяйте, че големите оператори все повече се грижат за орязването на трафика както могат сиреч има ли фейс, замунда и туба всичко е наред

а това, че дори и разговор на скайпа със съседа който ползва другата голяма фирма насича е друг проблем - т.е. не е в нашия телевизор!

А Булсатя да са ни Живи и Здрави - гледа се та пушек се вдига на Кодито! Че и качеството като от паницата ама без квадратчетата

Златанов

Чак да филтрират вечер от 20 до 22ч.
Доставчикът, на който съм е сериозен, не много голям и не вярвам да прибягва до такива простотии. Нищо не може да ме учуди де, но...
Трябва да си поиграя да видя кое се товари и защо става тая простотия, но пусто нямам време...
Забелязвам нещо друго, обаче. Когато започне да буферира, при смяна на канала и повторно връщане на буфериращия канал, проблемите изчезват. Вероятно се закача на друг сървър, който не е толкова натоварен. Преди малко пуснах bTV и нямаше проблем 10мин. Смених за 2мин. на Nova, след което пак се върнах на bTV и буферирането започна, изчаках 3-4мин. да видя дали ще спре, но продължи, тоест не ставаше за гледане. Превключих за 10 секунди на BNT1, след което пак върнах bTV и вече 15мин. буфериране не е имало нито веднъж. Вероятно нещо се претоварва при тях. Тоест, ако попаднеш на читав сървър за канал и гледаш само него, проблем няма.

jack82

Много зависи от интернета пиъринг свързаност и зависи в този момент къде и какво е натоварено малко ме съмнява да е натоварен сървъра но по принцип може да е от много работи от теб до сървъра на булсат не се знае през колко ли рутинги минава и един пакет да изгуби започва да сеца ;) за това че иптв извън локална мрежа си е все проблем
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

пуканка

И аз си мислих, че доставчика ми е читав и не филтрират ама тцъ- фейса перфектен, замундата хвърчи ама xhampster и yahoo направо ги няма, пускам да погледам друго IPTV и там зле, пускам стрийма на БиТиВиТуу и всичко ток. Смених маса доставчици че дори самия Булшит и там същия. Сега съм към малка фирмичка, хем плащам 15лв за нет и тв на корем хем всичко върви че даже гледам спорт на корем.

razbivacha

Проблема с БТВ е само на андроид , на ПЦ си върви тествах без проблем . Са чакам Тв Бокса да дойде да пробвам така ше е , не че съм умрял за БТВ

dyldiq67

При мен с тв бокса M8S няма проблем интернета е оптика до дома.

razbivacha

Офф изнадях са :Д чакам и моя на 10ти го поръчах на 16ти е шипнат ... Последно е тука
2016-02-25 03:25 CHINA, GUANGZHOU, Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина

Златанов

Какви пари го поръча и откъде?

razbivacha

48 $  ма даже му пада към 42$ гледам цената ... http://www.aliexpress.com/item/Origi...368069195.html Колегата Ачо ми го препоръча.

razbivacha

Цитат на: dyldiq67;404377При мен с тв бокса M8S няма проблем интернета е оптика до дома.
PON :) (Passive Optical Network).

razbivacha

Дойде ми ТV-box-a  обачи проблем , от време на време буферира с кодито и Фузиона . Нета е по WIFI на телефона Lenovo A6000 всичко е наред вървят та пушек са вдига. Да неби Wifi картата е смотана на китайчето? Нямам Rg-та в мен да си пачна кабел , но до 2-3 дена ще си направя да тествам иначе как е . Нета ми е 50 мегабита

razbivacha

martinski

Какви настройки направи.
 Аз сложих 1/3 от свободната памет 450/1360МБ и има подобрение, но на HD каналите в пикови часове пак има едни кратки прекъсвания.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания