Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Забива ли ви БТВ с KODI ?

Започната от razbivacha, 09-02-2016, 18:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

razbivacha

И аз така си мислех ама греда. Добре ве как на телефона ми върви адски и идеално пък е с 1 гб ram , пък бокса е 2 гб рам и 4 ядра и 8 ядра видео и са спича Buffering :(

martinski

Снощи вдигнах на 650Мб но все същото :s101

ИлиянБГ

И 8ГБ рам да сложите когато  има много маймуни на клона ще ви  буферира и нищо не можете да направите.

Стоянски

Докато булсаткома не пусне по мощни сървъри ще си ги имаме тия проблеми на моменти с буфериране, аз имам към 60 мегабита на андроид бокса и пак на моменти леко буферира, как един път не ми направи проблем Нетфликса, мощни сървъри и нито за секунда нямам буфер, дори и през мобилен интернет върви гладко, проблема си е изцяло в булсаткома.

Златанов

Просто трябва да си го ограничат в тяхната мрежа само и няма да имат проблеми.

razbivacha

Проблема е решен ! При мен са оправи :) колегата от форума на коди даде едно рамо
          mordeath  

Върнете се във "Видео" и влезте в "Ускорение" от долния ляв ъгъл  изберете "Видими настройки" > "За експерти" и премахнете отметката от  "Разреши хардуерно ускорение"

razbivacha

Проблема е решен ! При мен са оправи :) колегата от форума на коди даде едно рамо
          mordeath  

Върнете се във "Видео" и влезте в "Ускорение" от долния ляв ъгъл  изберете "Видими настройки" > "За експерти" и премахнете отметката от  "Разреши хардуерно ускорение"

razbivacha

Моля модератор да ми изтрие последните 2 поста , стана без да ...

Радиатор

За някой хора това помага, за други - пречи.
При мен без хардуерното ускорение имам проблеми, но с него е ОК, и то извън БГ ;)

r4ptor

Цитат на: Туист;402383Аз в последно време гледам БСК така. Пускам кодито долколкото аддона FusionTV да обнови плейлистата, понеже подозирам че се променят някакви параметри. После затварям кодито и пускам IPTV за андроид на Александър Софронов. Избирам плейлистата, обновена от коди, и всико бичи на шест. От 20 часа снощи до 7.30 сутринта бях оставил на БТВ и не беше забил тивибокса за $30. Малко бавно обаче IPTV сменя каналите, и дистанционното на бокса не работи с руското н'ящо.

Гледам iptv на Булсатком с коди на андроид тв, но нещо не мога да си оправя епг-то и логата, има само на някои канали . Инсталирах това приложение на Александър Софронов, пуснах като теб първо кодито, послед изнамерих m3u файла на булсата, заредих каналите на руското приложение, ама не ги отваря. Потребител и парола трябва ли да си вкарам някъде в това приложение. Аз поне не открих къде

Sent from my iPhone using Tapatalk
Xtrend ET6000; DiSEqC Amiko D10; Offset STRONG 90 cm + H-H Motek (75E-30W); ITV Offset 85cm (36E+39E);ITV Offset 85cm (16E+19E+23,5Е); Sony 50W807C Android TV

бендо

Инсталирай си адона Р2Р sport,след това програмката Plexus и руските ги гледаш без парола.Този адон ме кефи,има интересни неща(спорт);;650Има ги в адонинсталера;;650

r4ptor

Благодаря, но искам да подкарам Булсат. Юзър и пас си имам за него

Xtrend ET6000; DiSEqC Amiko D10; Offset STRONG 90 cm + H-H Motek (75E-30W); ITV Offset 85cm (36E+39E);ITV Offset 85cm (16E+19E+23,5Е); Sony 50W807C Android TV

бендо

Цитат на: r4ptor;406282Благодаря, но искам да подкарам Булсат. Юзър и пас си имам за него

Някъде го имаше подробно написано и аз от там го научих;;650

ivandz

Първоначално написано от r4ptor                             
             Благодаря, но искам да подкарам Булсат. Юзър и пас си имам за него
Sent from my iPhone using Tapatalk -                            Някъде го имаше подробно написано и аз от там го научих
 Ето тук е описано какви са настройките    
                Първоначално написано от ИлиянБГ                             
             1. Сваляте си Коди http://kodi.tv/download/
2. Сваляте си репо-то от този сайт http://kodi1.github.io/
3. Отваряте Коди->Система->Добавки
Инсталиране на добавка от .zip файл и избирате сваления файл
4. Отваряте Инсталиране от хранилище->BG Add-ons->Добавки тип програми и инсталирате Fusion TV
5. Връщате се на главния екран и влизате в Програми и с десен бутон на мишката върху Fusion TV избирате Настройки на добавката
В  първия екран General си вкарвате потребителско име и парола а на  втория  екран More слагате отметка на Show adult content, а OS ID си  избирате  платформа, моята препоръка е да изберете Samsung и след това  натискате  Добре.
5.1 Отивате в  Система->Настройки->Изглед(Appearance)->Списък  Файлове (File  lists)-> Отметка на - Покажи скрити файлове и папки  (Show hidden  files and directories)
6. Отивате в Коди->Система->Добавки->Моите добавки->ПВР клиенти и избирате PVR IPTV Simple Client и избирате Включи
След това избирате Конфигурация
Основни->Локация->Локален  път посочвате файла който се намира  примерно в   C:\Users\User1\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.program.bscfusion\dat\bulsat.m3u
ЕПС  настройки->Локация->Локален път посочвате файла който се  намира  примерно в   C:\Users\User1\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.program.bscfusion\dat\bulsat.xml.gz
Лога на каналите->Channels Logos form XMLTV->Prefer XMLTV
###

Примерни локации на Коди при различните платформи:
Android- Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/
iOS -/private/var/mobile/Library/Preferences/Kodi/userdata/
Linux - ~/.kodi/userdata/
Mac /Users//Library/Application Support/Kodi/userdata/
OpenELEC /storage/.kodi/userdata/
Windows Start - type %APPDATA%\kodi\userdata - press
###
Натискаме Добре
7. Отиваме в Система->Телевизия->Основни и маркираме Включено да свети в синьо.
8. Връщаме се в главния екран и ако всичко е ОК ще ви се появят нови менюта - Радио и Телевизия

VU+Uno 4K Parabola 1.40 (90Е-34W)

r4ptor

Това всичкото съм го правил, работи ми, намира ми 149 тв и радиа, но епг-то и логата не ми работят, само на десетина канала. Искам да подкарам и на въпросната руска програма "IPTV"

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания