Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Вивакомски "подарък" !

Започната от Хоризонт, 31-12-2015, 18:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Хоризонт

Подаръка им е да те оставят без телевизия точно на 31 и то от рано сутринта  и да ти кажат, че техниците ще те посетят след 3 ти през новата година.
:lol15::;812:;812:;812:;812
:; 750
;;513

мнн

И как те оставиха, сподели подрбности.
А и като има вино и радиото върши работа, наздраве!

Хоризонт

конвертора нещо е сдал багажа предполагам защото изведнъж спря при ясно и тихо време. Вързах си моята моторизирана парабола и тръгна. Явно тия серсеми не си дават зор, а и като видяха че се водят 3 приемника на договора и ме пратиха в трета глуха. Нали другите два приемника работят клиента да се спасява и да чака да им дойде кефа през новата година.
:vtv:e085:
;;513

njor

Е нали ги хвалеше!
Отрезвяването винаги е болезнено.;;573
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Хоризонт

Така е, но тия при новия собственик явно са тръгнали през просото. При мен няма проблем имам си кабелна и интернет телевизия+сателитна мотор телевизия с линуксов приемник, защото всичко ми е тройно в пъти подсигурено. Но, ако на мое место бяха някои пенсионери или ново регистрирани мераклии как тия хорица щяха да се чувстват в новогодишната нощ и в после следващите празнични дни при тази казус, А????
;;513

bu12tras

По принцип реагират доста бързо, но в случая, с новогодишните почивни дни ....

Хоризонт

По принцип още от позвъняването ми на 123 почуствах че няма да ми свършат работа и то в 10 часа преди обяд! Точно трима оператора се изредиха да ме съветват от рода на да си рестартирам приемника картата и   други номера дето понякога минават за отбиване на номера! И накрая ми пожелаха весели празници!
Ами весели празници ;;513
;;513

sarivano

Ако си прочетеш по-внимателно договора ,вероятно ще видиш, че никъде не е отбелязан съпорт в почивни дни и празници. Първо се чете, после се подписва. Весела Нова Година)))))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Хоризонт

Цитат на: sarivano;398137Ако си прочетеш по-внимателно договора ,вероятно ще видиш, че никъде не е отбелязан съпорт в почивни дни и празници. Първо се чете, после се подписва. Весела Нова Година)))))

Честита и успешна Нова Година на всички съфорумци!!
Договора е на майка ми, вече нищо не подписвам след като брах ядовете и тормоза от булсата. И при този оператор се натъкнах на проблеми и подводни камъни. Важното е да се гледа напред и дано тези мои писания бъдат обица на ухото на тези, които се надяват да гледат някаква нашенска телевизия!
;;513
;;513

njor

Е ти от тормоза на Була отиде на коректността на Вивата.;;573

Хоризонт

Все е нашенска услуга:lol15:
;;513

sarivano

Цитат на: Хоризонт;398106конвертора нещо е сдал багажа предполагам защото изведнъж спря при ясно и тихо време. Вързах си моята моторизирана парабола и тръгна. Явно тия серсеми не си дават зор, а и като видяха че се водят 3 приемника на договора и ме пратиха в трета глуха. Нали другите два приемника работят клиента да се спасява и да чака да им дойде кефа през новата година.
:vtv:e085:

Само дето не разбрах, к'ъв ти е бил проблема ,сам да си смениш конвертора на настроена, стационарна чиния, вместо да пишеш жалейки? Нали си Сателитист ))))))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

dzumba

Цитат на: sarivano;398266Нали си Сателитист ))))))
Абе пише,че е катил,при това супер истински!:)
Може ли да остави майка си без телевизия,при положение,че знае,какво е тройно подсигуряване!?

njor

По лесно е да плачем на клавиатурата.:lol15:

Хоризонт

Цитат на: njor;398287По лесно е да плачем на клавиатурата.:lol15:

Май твоя пост и на dzumba си е чесане по клавиатурата :;808
;;513

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания