Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Оператор за IPTV

Започната от user235, Декември 27, 2015, 07:19:13 PM

« назад - напред »

user235

Здравейте,
желая препоръка за оператор на IP телевизия. По възможност желая да не е Булсатком или мобилните оператори. Не искам свободен приемник по обясними причини. Приемникът ще се използва чрез Wi-Fi. Ако операторът предлага интернет, желая телевизията да се използва без необходимост да съм техен клиент на интернет услуга. Инсталационната такса също е от значение. Става въпрос за София, ако има някакво отношение. Не желая да закупувам оборудването на оператора, ако и това също има значение. Трябва ми за използване, докато заплащам определен пакет.

Чък Норис

Такова животно няма! С един куп претенции, а даже и оборудването нямате желание да си платите :lol15:

Веско

До 2-то изречение, ти се изчерпват възможностите. Това което искаш е невъзможно на този етап.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

user235

На Булсатком ИП телевизията как е? От доста време се каня да мина на Fusion Box-а, но като чета разните ревюта в интернет за него ми става лошо...

bu12tras

Ти сега последно реши ли какво искаш ?

рйонков

Може да е пребиваващ в Белгия... ;;650;;573
HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

Юлиян

едно магче 254, сталкер портал и ;;675:a0335:
аз съм доволен от тази комбинация.

ТаняТ

Цитат на: рйонков;397828Може да е пребиваващ в Белгия... ;;650;;573
Едва ли, тука в Белгия е за без пари телевизията.

njor

Почти никога не се получава да наеб.ш дявола във въздуха.
А ако се получи е чрезвичайно!
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

fen

Цитат на: user235;397823На Булсатком ИП телевизията как е? От доста време се каня да мина на Fusion Box-а, но като чета разните ревюта в интернет за него ми става лошо...

От няколко дни имам Fusion в мрежата на Булсатком съм.За тия пари е супер,забележките ми са единственно към софта- има още какво да се желае!

timothy

http://globalmedia.bg/
случайно попаднах на тях, в момента ги тествам, предлагат 1 месец безплатен пробен период. Качеството е идеално и има 150 канала.

m3gab0y

А за тези, извън БГ? Освен нелегалните, какво друго се предлага?

При пиратковците цените могат да паднат и до 5лв на месец, но как стоят нещата при легалните?

njor

За извън БГ пет лева на месец можеш да ги видиш през крив макарони! :lol15:
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

TUISTERa

Цитат на: m3gab0y;399629А за тези, извън БГ? Освен нелегалните, какво друго се предлага?

При пиратковците цените могат да паднат и до 5лв на месец, но как стоят нещата при легалните?

Няма как легално да се предлагат каналите извън България. Правата на тв продукциите и спорта са за нашата държава и не могат да се използват извън границите на България. Това е основния проблем пред всички "легални" доставчици... Не че не искат да ги гледаш в Германия примерно, ами нямат право...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания