Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

нуждая се от помощ за едно китайско DVR-че

Започната от РосенНенов, 18-12-2015, 22:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

РосенНенов

Здравейте,искам да се извиня първо ,ако сметнете че съм могъл да си реша проблема четейки форума и темите,но в мое извиняние ще изтъкна пълното ми непознание в материята.
  Накратко имам малък обект и реших да сложа видеонаблюдение естествено избрах нискобюджетен вариант по финансови причини,платих си за монтаж изтърпявайки всички подигравки от фирмата,но като крайно резултата е работещо отдалечено наблюдение през екслорър и след всяко рестартиране на DVR 15-20 минути през телефон,после има връзка дава обмен на данни но няма картина,моля ви помогнете ми,бих се доверил да дам достъп до DVR ако някой иска да помогне и естествено отдалечено би могъл да направи настройки а ако има някой от Русе бих си и платил и за лично посещение.Благодаря предварително.

njor

Хвани някой китаец да ти го оправи!;;573
С други думи:колкото си дал за него толкова и ще получиш.Трабанта Не можеш да го накараш да вози като Мерцедес.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

gogyto

Аз не схванах и кога се появява този проблем постоянен ли е или 15-20 мин след рестарт.
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

РосенНенов

Цитат на: gogyto;397048Аз не схванах и кога се появява този проблем постоянен ли е или 15-20 мин след рестарт.

през екслорър може да се гледа постоянно без никакви проблеми на телефон е налична картина само 15 20 мин след рестарт на двра,после се губи до следващия рестарт

РосенНенов

Цитат на: njor;397047Хвани някой китаец да ти го оправи!;;573
С други думи:колкото си дал за него толкова и ще получиш.Трабанта Не можеш да го накараш да вози като Мерцедес.

733 Благодарности :-)

РосенНенов

,някой нямал ли е подобен проблем.

njor

Всички са китайски така че напиши каква марка е и модел и с какъв клиент го гледаш на тел.Пробвай и с неговия клиент на компютър дали се получава същото и какъв е неговия клиент.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

РосенНенов

Цитат на: njor;397070Всички са китайски така че напиши каква марка е и модел и с какъв клиент го гледаш на тел.Пробвай и с неговия клиент на компютър дали се получава същото и какъв е неговия клиент.

Hybrid video recorder E CH 7004  за андроид дават Nye но не тръгва с него върви тези 15 минути с meye и imseye.

woooow

А пробва ли с vmeyeSuper?
Ако кажеш и кои портове се ползват по подразбиране ще е още по-добре.

РосенНенов

успявам да го гледам с meye,imseye след като изчезне картината продължава да дава че има трансфер на данни,портовете са tcp 8000,http 80,mobile беше 5000 но като го проверя този порт през пинг.еу той не работи,и на мобилните програми задавам порт 8000 за връзка,пак казвам работи около 20-30 мин и картината изчезва

woooow

Да, действително imseye ползва порт 8000. Остава настройките да не са направени коректно. Пробвай от двр-а да намалиш качеството на стрийма и наблюдавай. Прекъсвания се получават при слаб интернет или по-точно скороста на ъплоуда. Тия китайчета имат опция в менюто да коригират качеството на стрийма според скороста на връзката.

РосенНенов

едното е 1024 другото е 128 колко да го направя

111111

приложи някакви снимки но ако звука е 128
спокойно може да го вкараш на 16 защото няма да слушаш музика
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания