Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

yavor1

Започната от plmko, Ноември 08, 2015, 06:50:14 PM

« назад - напред »

plmko

Колеги рядко влизам във форума ,днес прочетох подписа му и напълно го подкрепям кажете си мнението.....

Ooo_Pepi

Тъй като влизам през Tapatalk подписи не виждам, но заради твоята тема влязох по другия начин и прочетох подписа на yavor1.
Аз също съм съгласен с теб.
Мнението ми за Боян не е хубаво, не защото ме банна от двб-бг.com
Предполагам на високо ниво има някакви отношения, които нас не ни засягат.
Иначе ако питаш дали Боян има място в този форум, не мисля така.
Лично съм чел обидите му към модераторите тук и по-специално към Продуцента.
Възможно е да са изгладили отношенията си, но хора като yavor1 да не искат да се примирят.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

дрим

Пичове съгласен съм с Явор.
Боян не го познавам лично, но на няколко пъти съм писал във форума му по повод плюещите там съответно изгонени от тук.
Чел съм му изцепките за магазина на Ники и епитетите, обидите към Жорката.
 И въпреки, че други колеги не е обиждал, самият факт, че толерира теми с псувни към нас от Сердановци Евгенита и други безполезни създания, говори много за двуличието му!!!
Като цяло винаги се е отнасял с пренебрежение и злоба към нашия форум.

Използвам темата и с молба за помощ в модерирането.
Напоследък останах сам, а нямам никакво време. Също така мисля, че не трбва да подминаваме факта, че Жорката се самобанна в знак на несъгласие Боян да се рекламира тук!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

фолкръм

Да внеса малко яснота с Боян.
Появи се реклама на негови приемници тук от магазина на Ники. Пусната беше от момчето което наследи магазина на Ники - казва се Илиян. След телефонен разговор с Ники какво правим по въпроса, Ники ми се обади след един ден е каза, че са се срещнали с Боян на четири очи и са изгладили проблемите помежду си и той може да рекламира тук платено,съответно и Илиян да си пуска рекламите. Условието което поставих на Боян беше да изтрие всички теми с обиди по адрес на Жоро, да трие всичко подобно с хора от нашия форум и за в бъдеще и да се извини на Жоро! Първите две условия бяха изпълнени, публичното извинение към Жоро го няма още явно. Пак ще му напомня, каза че е търсил Жоро да се разберат.
Ако за в бъдеще прочетете нещо нередно писано от него, пишете тук. Не чета форума му. Тогава ще взема мерки бързо.
 Ако има нещо което друго ви интересува питайте, няма проблем, нищо скрито няма да остане. Знам ли ще ви отговоря.
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Чък Норис

И колко време още ще го чакаме да се извини?

ivo

Не знаех, че форумът на тоя гамен същствува още.

Ooo_Pepi

Предлагам да е до Коледа... когато стават чудеса.
А после бих го баннал с кеф, както ме банна той мене.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

ivo

Теб те банна, а мен ме затри направо. Въпреки всичко си имам един юзер дето мога да влизам там, но не съм го ползвал отдавна. Дори незнам новият адрес на форума му. Май смени стария или се лъжа?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания