Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VU+ Solo 4K

Започната от veravera, 04-10-2015, 22:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

yavor1

Цитат на: Digital +;393447Няма да коментирам заяжданията ти и да слизам на твоето ниво, но по същество:

Платил си това което си получил, това че не ти допада оригиналното дистанционно не го прави "дървено". Т.е. нищо не си платил два пъти!!! Решил си, че искаш друго дистанционно което се продава отделно - купил си го. Не те е карал никой на сила:)

Разбирам, че те яд за бана, който така или иначе щях да ти махна, но това което постигна с интригите ти е да го махна завинаги заедно с акаунта :lol15:
Въобще и изобщо ми е все тая дали ще пиша в форумчето ти , но поне да бе драснал 2-3 реда от сорта: имате бан защото ...... ;;573
 Но лъжата, че уж някакви отстъпки си ми правил, си е изцяло за твоя сметка, всеки може да си направи заключения от дребните факти.;)
 Дали ще махаш акаунта, ти решаваш, аз каквита съвети съм дал , съм ги дал за колегите от форума, за доста приемници иде реч, интриганството е твой специалитет, аз съм открит, честен и откровен, мразя перфидността, която ти е присъща явно :worry:
 Както споменах, ти си №1 , но само в твоите изкривени представи, като си останал с грешното впечатление, че може да обиждаш безпричинно, да клеветиш, имайки се за най-големия специалист по всичко ;;basi
 Жив и здрав, желая ти много творчески успехи ;;650

Digital +

Цитат на: yavor1;393448Въобще и изобщо ми е все тая дали ще пиша в форумчето ти , но поне да бе драснал 2-3 реда от сорта: имате бан защото ...... ;;573
 Но лъжата, че уж някакви отстъпки си ми правил, си е изцяло за твоя сметка, всеки може да си направи заключения от дребните факти.;)
 Дали ще махаш акаунта, ти решаваш, аз каквита съвети съм дал , съм ги дал за колегите от форума, за доста приемници иде реч, интриганството е твой специалитет, аз съм открит, честен и откровен, мразя перфидността, която ти е присъща явно :worry:
 Както споменах, ти си №1 , но само в твоите изкривени представи, като си останал с грешното впечатление, че може да обиждаш безпричинно, да клеветиш, имайки се за най-големия специалист по всичко ;;basi
 Жив и здрав, желая ти много творчески успехи ;;650

От твоите писания освен злоба и комплекси друго няма. Факта за това говори, че правиш квалификации по мой адрес, които не ти приличат на възрастта. Освен ако не си влязъл в критическата и всеки и всичко ти е криво - там незнам.

Не смятам повече да се занимавам с теб защото спора за мен е безмислен!

Пожелавам ти всичко най-хубаво и бъди полезен на колегите тук. Може да започнеш с едно упътване как се инсталира скин на Е2, ако вече си се научил как става;;650

П.С. До модераторите. Моля да изтрият спама от темата защото колегата по-долу е прав и темата е друга!
www.satshop-bg.com - Магазин за сателитни системи и компоненти.
Приемници, Конвертори, Антени, DiSEqC ключове, Мултиключове
Hellas Estates - Продажба на недвижими имоти в Гърция

veravera

Колеги, аз мисля, че темата малко се разводнява.

Аз всъщност искам да гледам мтел с кам модул на VU+ Solo 4K.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

jack82

Цитат на: veravera;393451Колеги, аз мисля, че темата малко се разводнява.

Аз всъщност искам да гледам мтел с кам модул на VU+ Solo 4K.

И тази ще стане ама малко бързаш честит ти хубав приемник и чакай хубав имидж
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

veravera

Здравейте, аз писах във форума на VTi и питах дали някой знае, какво точно прави High Bit Rate в менюто на Common Interface. За съжаление, не получих отговор.
Като го включа има подобрение на картината и ме интерсува точно какво прави и каде точно се запомня този сетинг.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

gentu

Според мен повишава кеша за видео буфера , което си е едно НИЩО!!!
Не решава проблема  CI+!!!!:s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

dzumba

Старото,си е старо!;)

veravera

Цитат на: gentu;393480Според мен повишава кеша за видео буфера , което си е едно НИЩО!!!
Не решава проблема  CI+!!!!:s101

Мерси! А къде е този буфер. Дали мога, да го увелича още за да видя резултата?

yavor1

Цитат на: SatBox EOOD;393254Според мен проблема може да се реши софтуерно,защото на Formuler F1 с имидж Open ATV си работи нормално CI+,обаче на опенпли само го разпознава,но не отваря каналите,така че ако се "понапънат" може и да го оправят.
Сега мъчат ЕТ10000 да "проработи" на CI+,очаква се скоро да има резултати,може би е и въпрос на драйвери:s101
Относно CI+, ето инфо относно линукс приемници, които го поддържат ;;650
Linux Receiver mit CI+ Support

04                 Nov                                           Software · Receiver · Hardware
               Zur Sky Original-Hardware zählt nicht nur ein Receiver sondern auch  ein CI+ Modul. Mit diesem ist es zum Glück möglich auf unsere geliebten  Linux Receiver auszuweichen. Das wird immer wichtiger,     da wegen dem Sky Pairing die verbauten Cardreader unbrauchbar     werden.

Aber vorsicht, nicht alle Linux Receiver mit einem Modul-Schacht unterstützten auch das Sky CI+ Modul.

Hier möchte ich euch eine aktuelle Übersicht von Linux Receivern mit  Enigma 2, die das CI+ Modul unterstützen, geben. Was ich immer  dazusagen muss, überall wo nicht "Sky lizenziert" oder     ähnliches drauf steht, wird von Sky nicht offiziell supportet,  wodurch diese Geräte vertragswiedrig sein und gegen die AGBs verstoßen  können.

• Coolstream Tank
  • Coolstream CST Zee² Twin
  • Dreambox 7080HD
  • Dreambox7020HD
  • Edision Optimuss OS2+
  • Edision Optimuss OS3+
  • Formuler F1
  • Formuler F3
  • Iqon Force1
  • Iqon Force1+
  • Megasat Force1
  • Megasat Force1+
  • Megasat Iqon Force 2
  • Mutant HD 2400
  • Opticum AX Quadbox HD2400
  • Sogno 8800HD
  • Spycat Linux E² Receiver
  • Venton Unibox eco+ HD
  • Vu+ Solo2
  • Vu+ Duo2
  • Vu+ Solo SE
  • World Vision Force1
  • World Vision Force1+
  • Xtrend 7000, 7500 und 8500

Desweiteren hängt es natürlich noch davon ab, welches Image auf der  Box verwendet wird. Manche Images unterstützen CI+ gar nicht, manche  haben noch Probleme bei der Implementierung und wieder     andere, wie das VTI Image für Vu+, haben es schon nahezu perfekt  umgesetzt.
       Der Support wird die nächsten Monate aber nicht weniger werden, so soll zum Beispiel auch bald Gigablue CI+-fähig sein.

veravera

Мерси за информацията.

Аз, точно затова преди два месеца си купих Dreambox 7080HD и качих всички възможни имиджи - GP3, OpenATV, OpenBlackHole и какво ли още не. Откриваше модула на мтел, но въобще не тръгваше. И върнах Dreambox-а. Чаках два месеца, да излезе някой 4К приемник и първия беше VU+ Solo 4K. Купих го него. Сега поне има картина. Ще чакам OpenATV. Дано с него тръгне. Ако ли не, пак го връщам и ще чакам да излезе ЕТ11000 4К. Ако и там не стане, няма да го бъде с мтел и САМ.

dzumba

Заради този проблем,не би трябвало да ти приемат обратно ресивера!
Ако трябва да бъдем честни,ти си го разпрал от имиджи и ръчкане,а само оператора може да ти каже официално,къде работи модула!Дали от Ву знаят,че съществува модул Мтел?И дали, на Мтел им дреме,че искаш да гледаш на ВУ,иди и върни модула и им кажи ,че не работи във ВУ!
Това са елементарни неща,които се оправят,само да бъдат зададени на правилното място, всички въпроси и проблеми!
Нито продавача,нито производителя са виновни,че ти си играеш на иди ми,дойди ми!Всеки може да върне стоката,ако не я хареса,ама на тебе ти харесва,утре като излезе Гигаблу и Екстренд,пак ще се метнеш,а там ще е същото,предполагам и тях ще върнеш!
Занеси си модула,като искаш да купиш нещо и пробвай на място!Ако не стане,...кой откъде е!

veravera

@dzumba

Аз не съв върнал приемника, защото има проблем, а защото не мога да си свърша работа с него. Имам 30 дни "Money Back Guarantee". Мога да върна стока, без да имам причина.

Съгласен съм с теб, че това са проблеми ако се зададат въпроси на "правилното място".

Въпросът е, къде е правилното място. Писал съм във всички форуми. На GP3, VTi, OpenATV, BlackHole. Няма професионални отговори.

Ако ти можеж да ме насочиш къде да се обърна за помощ, ще съм ти благодарен.

Поздрави

dzumba

Определено никой няма да ти обърни внимание за този модул,след ,като  и модулът на SKYde не работи и едва ли ще проработи!Та ,мисълта ми е,да не се мяташ на другите,които ще излезнат,след като приоритета ти е МТЕЛ!

veravera

Благодаря! Да, може и да си остана на VU+ Solo 4K. И да се надявам, че модулът ще тръгне някога.

gentu

Off
Само така информативно , ти 4К приемник си взе за да гледаш МТЕЛ ли?
Така като чета тук и там , ако само СI+ ви е проблема на всички взели 4К приемници - не сте се прецакали чак толкоз!!!
Мен по би ме интересувало примерно как скалира SD-тата?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания