Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VU+ Solo 4K

Започната от veravera, 04-10-2015, 22:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Цец0

Фен, а на другите приемници на Ву, които не са 4К, при положение, че няма лиценз, защо CI+ си работи безпроблемно? В момента оправданията с лиценза са просто оправдания. Много добре знаеш от къде се взимат и имплементират драйверите ;)

фолкръм

Днес инсталирахме едно 4К за първи път на 4К телевизор. Телевизора беше Samsung 4К 65" Curved. Ти да видиш картина ебати и кефа :). Дано повечко канали да има. Black Hole 3.0 си сработи перфект.
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Цец0

Хайде, и ти да си вземеш поне такъв ТВ ;)

fen

Цецо,може само да гадаем имат или не лиценз,мога да ти дам пример

Аzbox старите модели имат лиценз за например  AC3+,но новите Azbox mini(me)   нямат.

В нашия случай даже и да нямат лиценз,може пък да се появят имиджи не афиширани наляво и на дясно ,че работи и CI+,както това стана и с тренда!

Цец0

Фен, доколкото знам единствения E2 приемник, който има CI+ лиценз е World Vision Force-a.

fen

Не знам,а това как ще го коментираме

от  30.11.2015

Цец0

Това доколкото виждам е след месец. Аз говоря в момента.

yavor1

И по тази причина,а и други, които съм споменал преди, Гига 4К е моя избор ;;650
Едисон Оптимуси 2,3 ОС+ са брандирани на World Vision Force-a  и с леки корекции в името на инсталиращия имидж спокойно се ъпдейтват, не съм пробвал да сменям буут лоадера, в момента няма сми :)
Едисон Оптимус ОС 1+ няма аналог , защото е тънка версия, но въпреки това може да ъпне с имидж за World Vision Force;)

P.S. Заради това "секретно" инфо, ми е отнето правото да пиша във форума на най-пресния търговски представител тук ;;basi

fen

Никой не отговори относно чувствителността на тунерите...

намерих отговор:D

ЦитатЧувствительность тюнера нормальная, как на всех бывших Vu+ и Dreambox.
Ресивер на Ultra HD/4K каналах всё-таки греется, особенно на этом кодированном Canal+ ( Canal Sat France - 19,2E))

fen

kostading

Цитат на: yavor1;393279Едисон Оптимуси 2,3 ОС+ са брандирани на World Vision Force-a и с леки корекции в името на инсталиращия имидж спокойно се ъпдейтват, не съм пробвал да сменям буут лоадера, в момента няма сми :)
Едисон Оптимус ОС 1+ няма аналог , защото е тънка версия, но въпреки това може да ъпне с имидж за World Vision Force;)

P.S. Заради това "секретно" инфо, ми е отнето правото да пиша във форума на най-пресния търговски представител тук ;;basi
Кой на кого е брандиран хич не е много ясно.
 Има още един приемник със същият хардуер
 Technomate TM-Nano 2 Super, за него имиджите също стават и за оптимуса и за Форса.

Поздрави.
1. Своге: http://koce.dynalias.net/razni/satgadjets/SatShema.jpg
2. София: Dish: 60 sm, Lnb: GT-T40, Tuner: Optimuss os2 plus

yavor1

Всички са един бранд, естествено правени визуално и ценово за различните заявители ;)
 Преди време брандови бяха ОпенБокс - 800, Скай Сат Маджестик, Коском и други, но бе по-трудно да се менкат имиджи между различните брандове, сега е песен;;650
 Относно кой на кого е бранд, ами за който направиха да работи CI+, той е най, най , ама не е за едисона определено ;)

Digital +

EDISION OPTIMUSS OS123 още от първата секунда с излизането си на пазара поддържаха CI+ модули защото основния пазар е Германия и техния HD+ пакет. Става дума за старите 400мхз приемници, а по новите 1,3гхз не от първата секунда, а от първата стотна ги поддържат!!! :hammer:

П.С. яворе интригант ще си останеш завинаги приятелю. Нещо ми се струва си объркал раздела? Раздела за начинаещи не е тук. За подписа ти: Няма кой за какво да се извинява, а още повече ти имаш някакво дори нищожно малко отношение към това. Примири се, че си г-н никой, живей си живота в трюма, а аз съжелявам, че изобщо се занимавах с теб и дори ти направих някаква отстъпка, която никога не си заслужавал. Пълно е с неблагодарници като теб за съжеление и едиснтвеното, което заслужават е да бъдат мачкани. (от живота).  Утре ще се обърна към админа по повод заядливия ти подпис.
www.satshop-bg.com - Магазин за сателитни системи и компоненти.
Приемници, Конвертори, Антени, DiSEqC ключове, Мултиключове
Hellas Estates - Продажба на недвижими имоти в Гърция

yavor1

Цитат на: Digital +;393440EDISION OPTIMUSS OS123 още от първата секунда с излизането си на пазара поддържаха CI+ модули защото основния пазар е Германия и техния HD+ пакет. Става дума за старите 400мхз приемници, а по новите 1,3гхз не от първата секунда, а от първата стотна ги поддържат!!! :hammer:

П.С. яворе интригант ще си останеш завинаги приятелю. Нещо ми се струва си объркал раздела? Раздела за начинаещи не е тук. За подписа ти: Няма кой за какво да се извинява, а още повече ти имаш някакво дори нищожно малко отношение към това. Примири се, че си г-н никой, живей си живота в трюма, а аз съжелявам, че изобщо се занимавах с теб и дори ти направих някаква отстъпка, която никога не си заслужавал. Пълно е с неблагодарници като теб за съжеление и едиснтвеното, което заслужават е да бъдат мачкани. (от живота).  Утре ще се обърна към админа по повод заядливия ти подпис.
С лъжовност ,дори и за най-дребните неща нищо не се постига :worry:
Отстъпка никога, дори безплатен транспорт от теб не съм получавал, определено живееш в друга реалност, някакъв измислен свят, където ти си №1 ;;basi
 Можеш да си смачкаш само сополивата носна кърпа , след като се оплачеш на Админа :worry:
 Всичко което съм купил от теб е платено, дори 2 пъти ( заради дървеното дистанционно, купих ново )
 Защо се мъчиш да ограничиш достъпа до информация, като ми забрани постване в специализирания форум за Едисон ?
 Защо разпостранява лъжливи твърдения за мен ?
 Навремето именно заради провокативните ти писания " Скай сат маджестик - кой ги купува тези приемници ? " постнах при теб резултатите от експериментирането с този така оплют от теб приемник :worry: По същия мотив и за оптимус 123+ се опитах да постна имиджи от "оригинала " Форсе 1;)
 Ако с подобни методи, оплюване и оклеветяване на всичко що не е в твоя обсег, си мислиш че ще се сдобиеш с уважение, ами точно обратния резултат се получава.;;516
 Погледни се в огледалото и честно поне пред него  признай, че определено не винаги си бил коректен и дължиш извинение на много оклеветени от теб и кликата ....
 Абе ясно ми е че няма да стане човек от теб, поне имитирай човешко поведение ;;basi
 Жив и здрав , успехи в търговията ;;650

Digital +

Цитат на: yavor1;393444С лъжовност ,дори и за най-дребните неща нищо не се постига :worry:
Отстъпка никога, дори безплатен транспорт от теб не съм получавал, определено живееш в друга реалност, някакъв измислен свят, където ти си №1 ;;basi
 Можеш да си смачкаш само сополивата носна кърпа , след като се оплачеш на Админа :worry:
 Всичко което съм купил от теб е платено, дори 2 пъти ( заради дървеното дистанционно, купих ново )
 Защо се мъчиш да ограничиш достъпа до информация, като ми забрани постване в специализирания форум за Едисон ?
 Защо разпостранява лъжливи твърдения за мен ?
 Навремето именно заради провокативните ти писания " Скай сат маджестик - кой ги купува тези приемници ? " постнах при теб резултатите от експериментирането с този така оплют от теб приемник :worry: По същия мотив и за оптимус 123+ се опитах да постна имиджи от "оригинала " Форсе 1;)
 Ако с подобни методи, оплюване и оклеветяване на всичко що не е в твоя обсег, си мислиш че ще се сдобиеш с уважение, ами точно обратния резултат се получава.;;516
 Погледни се в огледалото и честно поне пред него  признай, че определено не винаги си бил коректен и дължиш извинение на много оклеветени от теб и кликата ....
 Абе ясно ми е че няма да стане човек от теб, поне имитирай човешко поведение ;;basi
 Жив и здрав , успехи в търговията ;;650

Няма да коментирам заяжданията ти и да слизам на твоето ниво, но по същество:

Платил си това което си получил, това че не ти допада оригиналното дистанционно не го прави "дървено". Т.е. нищо не си платил два пъти!!! Решил си, че искаш друго дистанционно което се продава отделно - купил си го. Не те е карал никой на сила:)

Разбирам, че те яд за бана, който така или иначе щях да ти махна, но това което постигна с интригите ти е да го махна завинаги заедно с акаунта :lol15:
www.satshop-bg.com - Магазин за сателитни системи и компоненти.
Приемници, Конвертори, Антени, DiSEqC ключове, Мултиключове
Hellas Estates - Продажба на недвижими имоти в Гърция

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания