Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Споделяне на карта Conax

Започната от dhddhd, Октомври 01, 2015, 11:45:21 AM

« назад - напред »

dhddhd

Здравейте,
Отдавна съм във форума и с интерес следя темите в него. Нуждая се от съвет за следното:
Абонат съм на кабелен оператор с кодировка Conax. Искам да споделя използването на картата с още двама потребителя в рамките на населеното място, абонати на същия оператор. Бюджетът за оборудване е ограничен, целта е ниска цена.
Какво е подходящото в случая решение за споделянето на картата?
– DM 500C или друг приемник , който препоръчате, изпълняващ само ролята на сървър и още три клиентски приемника с HDMI (какви?)
или
– приемник с HDMI, на който и да се гледа и още други два клиентски.

Благодаря предварително на всички отзовали се!

dzumba

Слагаш в единия,гледаш на всички!

dhddhd

А бюджетни приемници, че нещо май няма много подходящи за целта модели...?

dzumba

jack82

Въпроса е с какво ще е гледат
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

dzumba

Той пита, с какво се чете!

dhddhd

Гледам се предлагат *******s 3 в 1 underline ~ 120 лв. изглежда биха ми свършии работа. Но май само чрез Homecamd и дали е приложим извън домашната мрежа?

jack82

Цитат на: dzumba;389502Всички я четат!
и още три клиентски приемника с HDMI (какви?)
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

extrem

Цитат на: dhddhd;389512Гледам се предлагат *******s 3 в 1 underline ~ 120 лв. изглежда биха ми свършии работа. Но май само чрез Homecamd и дали е приложим извън домашната мрежа?
Приложим е,но с приемници поддържащи същия протокол.

дрим

А защо не си вземеш от провайдера две допълнителни карти с модул към твоя договор, по 2лв на месец е всяка и не се занимаваш с глупости!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Дедал

Някой имат ограничение на картите - аз например си плащам за 4 бр. и ако искам още една ще трябва да плащам нов договор на пълна цена ...

gogyto

.... и като сложиш и спортния пакет отиде...:)
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

dhddhd

Цитат на: дрим;389520А защо не си вземеш от провайдера две допълнителни карти с модул към твоя договор, по 2лв на месец е всяка и не се занимаваш с глупости!

Ммм, да ето това не съм се сетил да проверя.
Няма да има нищо за ръчкане, ама е най-практичното решение...

Иначе ясно - три еднакни евтини приемника.

dzumba

Сега остава ,да кажеш и кой е провайдера и да почнем отначало!

dhddhd

Цитат на: dzumba;389528Сега остава ,да кажеш и кой е провайдера и да почнем отначало!

Тези, които скоро се продадоха.
Умишлено не го обявих, не съм много на "ти" с правилата във форума...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания