Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

iOS & iPhone дискусии

Започната от Веско, Септември 18, 2015, 04:42:50 AM

« назад - напред »

Чък Норис

Цитат на: Виктор;462276http://hicomm.bg/kratki-novini/iphone-8-plus-e-noviyat-kral-na-mobilnata-fotografiya-sledvan-ot-iphone-8-spored-dxomark.html

ЦитатВ списъка с тествани устройства от DxOMark все още липсват Samsung Galaxy Note 8 и предстоящият Google Pixel 2, така че iPhone 8 и iPhone 8 Plus може да останат само за кратко на върха.
:lol15:

Бухахахахахаххахахахахахахахахахаххахахахахахаахаххахахахахахаха

Като нищо да липсват и хуавейте ;;basi

bu12tras

Цитат на: Цец0;462286Лично аз никога не съм се интересувал и не съм приемал сериозно подобни класации. Особено от тези палячовци, които се имат за top of the top... А факта, че дори не са си направили труда да тестват Lumia 950/950XL говори достатъчно. А това, че се коментира Епъл до голяма степен е и по вина на зомбираните им фенове. Когато започнеш да се базикаш с някой и открито виждаш, че той се дразни и ядосва базика става още по-голям. Сещаш се, нали? ;;573
Ти за кой пореден път ще си купиш един и същ телефон? 2-ри? 3-ти? :)

2-ри :)

бахретин

Iphone 8+×.. ще се задържи на върха точно 1 месец...и като изскочат новите модели на Samsung с по як хардуер всичко  ще си дойде на мястото ..дори мисля че още от сега Samsung galaxy s8..+ са по добре от ябълката

Изпратено от моят Samsung Galaxy S8 с помощта на Tapatalk
*LG 40UF671V*VU+Zero 4K*Inverto black ultra & quad*ADB 2840 C*

Joe

Цитат на: Цец0;462286Лично аз никога не съм се интересувал и не съм приемал сериозно подобни класации. Особено от тези палячовци, които се имат за top of the top... А факта, че дори не са си направили труда да тестват Lumia 950/950XL говори достатъчно. А това, че се коментира Епъл до голяма степен е и по вина на зомбираните им фенове. Когато започнеш да се базикаш с някой и открито виждаш, че той се дразни и ядосва базика става още по-голям. Сещаш се, нали? ;;573

Ти за кой пореден път ще си купиш един и същ телефон? 2-ри? 3-ти? :)

Цецо, да ме прощаваш, но вие феновете на Андроид също не търпите критика. Така, че това за дразненето е тъпо, не смяташ ли? Вие също се дразните. Проблема на повечето от вас е, че смятат себе си за по по най капацитети във много области. Защо просто не приемете, че всеки има право да харесва това което му харесва и не се съобразите с личността на човека срещу вас? Не едни им харесва едно, на други - друго. Теб те кефи да снимаш с телефон, аз например не правя компромис с качеството на снимките и имам Никон. На теб може да ти харесва сушито, но на мен ми се повдига от сурова риба. Защо българите се опитват да си налагат мнението и собствените предпочитания на другите. Повечето народи не се налагат над околните, а просто се съобразяват с хората около тях. Просто бъдете по толерантни.

Tapatalk

Цец0

В жестока грешка си. Последното нещо, което гледам в един телефон е камерата. Писал съм го многократно. И затова и до днес не разбирам това мерене на пишки точно в този елемент между телефоните. Бога ми, има къде-къде по сериозни показатели от камерите. И за сушито не позна. Не ям почти никаква риба. Камо ли сурова :) А базиците ми са насочени към определени хора. Но е очевадно, че има прекалено много хора оперирани от чувство за хумор, които без изобщо да ги споменавам тръгват да се държат като недоебани стари моми... Те сами ще се сетят, няма да ги споменавам ;)

Joe

Това за камерата и сушито го казах само за пример и по принцип. Нямах предвид теб, а по принцип повечето нашенци. Използвах твоя пост. Идеята ми беше, че е редно да се съобразяваме с това, че всеки човек е Личност, със своята индивидуалност и трябва да се съобразяваме с това. Един харесва едно, друг - друго. Друг е въпроса, че има граници с които всички трябва да се съобразяваме - законите на Държавата в която сме. И не разбирам защо в БГ законите не се спазват, а е момента, в който Ганьо излезе от Калотина става от светец по-светец. Това вид избиване на комплекси ли е или?

Tapatalk

Цец0

Разбрах идеята ти, просто си направих майтап. Най-вече за сушито. А за индивидуалността съм съгласен. Две мнения няма. Но извинявай това със законите и Калотина нещо не го разбрах. Аджеба какво общо има с темата и дискусията за телефоните? :s101

Joe

Това за законите беше лирическо отклонение...не знам защо го написах...

Междудругото, не зная какво направиха тези от Апле, но с последната версия на ИОС - 11.0.1, на седмицата батерията ми падна само с 13% за 24 часа. Ако кара така, с една батерия ще се кара по 5-6 дни при прилично натоварване на телефона.

Tapatalk

Ooo_Pepi

Без светкавица при слабо осветление... Ааа да, със Самсунг естествено :)
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Joe

Пепи, не искам да прозвучи като подигравка или присмех, но какво точно е това на снимката? Не се майтапя, не разбирам какво си снимал.

Tapatalk

Дедал

Манджа бре :), що сЪ прa'йш на луд ;;573

bu12tras

Страхотна е снимката наистина :s101

Joe

Е да, виждам че е манджа. Прилича на пиле с картофи или? Освен, че е манджа, друго не се разбира. Освен това, според мен е предозирано с някаква жълта подправка - вероятно куркума? Или жълтее от нещо друго?

Tapatalk

рйонков

И снимка на снимката ;;675 ;;573 ;;650

https://drive.google.com/open?id=0ByQvrzzrJHXUWnVPVHpQbDIzLUU

Докато 2ма си мерят камерите, третия изпива бирата :D
HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания