Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

iOS & iPhone дискусии

Започната от Веско, Септември 18, 2015, 04:42:50 AM

« назад - напред »

bu12tras

Аз не намирам разлика в бързината спрямо 6S+

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

digimp

Съжалявам, че е на английски, но не ми се превежда:

I won't trade in my iPhone 6s for an iPhone 8

;;650
:s101     :c040: ;;650

veravera

iPhone 8(+) са прах в очите. Скука.

Интересно е какво ще бъде, като излезе iPhone X след месец?
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

bu12tras

Той само ще излезе , но никой няма да го види на живо :), ако има общо 50 бройки за цяла България от операторите пак добре... Очаквам цена над 3 бона по нова година ... ,че да не кажа и повече ..
Пускаш нов продукт който бил "нова ера" , ама нямаш производство , баси ;;573

veravera

Аз го написах по принцип. Нямах предвид само България.

Той и iPhone 7 Plus с голямата памет беше 2500 лв., като го пуснаха.
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

Цец0

Пълно недоразумение май ще се окаже този телефон. И неслучайно меметата вече започнаха ;;573;;573;;573

Кайен

Броени дни след старта на продажбите на новия iPhone 8 смартфонът започнал да избухва.          
От  Taйвaн дoйдe пъpвoтo cъoбщeниe зa eĸcплoзиятa нa тoзи cмapтфoн.

Cъoбщaвa ce, чe нa 23 ceптeмвpи житeлĸa нa cтpaнaтa пoд имeтo By (Wu) e  ĸyпилa 64 GB вepcия нa іРhоnе 8 Рluѕ в злaтиcтия ĸopпyc. Ho тя нe ycпялa  дългo дa ce paдвa нa нoвaтa cи пpидoбивĸa, предава Kaldata...

http://it.dir.bg/news.php?id=26414192

Joe

Цитат на: Цец0;462623Пълно недоразумение май ще се окаже този телефон. И неслучайно меметата вече започнаха ;;573;;573;;573

Да ме прощаваш, това което си публикувал е просто опит за злепоставяне на телефона. Ето ти клип с видео.

https://www.youtube.com/watch?v=9pOTNQk9Xb8

След 2рата  минута можеш да видиш дали това, което е на снимката има нещо общо с реалността. Поредният опит на някой нещастник, не разбиращ телефона или просто неможещ да си го позволи, да го оклевети.

Странно ми е колко тихи и леко като наакани бяха почитателите на Самсунг преди 1-1.5г. Защо ли? Не можеше да им се чуе думата. Защо ми се струва, че тогава почитателите на Айфон, не се подиграваха толкова много на взривоопасните телефони? Въпрос на интелигентност, толерантност или просто незаинтересованост от по-ниски технологии?

Чък Норис

И на втората минута се вижда точно това което е на снимката на Цецо :lol15:

Тоя дизайнер трябва да го убият с камъни!

bu12tras

И след 2-рата минута се вижда ,че при фул скрийн е изрязано ... Абсолютна глупост , с този тел не можеш да имаш никакви видео изживявания , не да ми рекламират HDR , който и той ще се окаже, че не е точно такъв.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Дедал

:s101 Само на мен ли ми се струва, че туй скъпото нящо има прекалено дебели рамки като за флагман 2017 г.;;basi

кокович

Цитат на: Чък Норис;462639И на втората минута се вижда точно това което е на снимката на Цецо :lol15:

Тоя дизайнер трябва да го убият с камъни!
Да, но е с екстра-- кликаш 2 пъти на екрана и го свива на 4 инча и вече можеш да гледаш на "цял" екран...;;573

Цец0

Цитат на: Дедал;462641:s101 Само на мен ли ми се струва, че туй скъпото нящо има прекалено дебели рамки като за флагман 2017 г.;;basi
2017? Оптимист ;;573

yavor1

Цитат на: Цец0;462623Пълно недоразумение май ще се окаже този телефон. И неслучайно меметата вече започнаха ;;573;;573;;573

Много интерисни хора сте, ето Joe Ви го обясни и показа!

Следи се мача, както е в случая и телефона се върти, нищо сложно, само трябва да се следи събитието .;;basi
 Малко е неудобно ако в двата края на екрана има събития, които Ви интересуват, ама такава ситуация е не повече от 20-25% ;)
 Важното е да има иновация, която си личи отдалече, другото е претенции на "хейтъри" ;;573
Предполагам скоро да има на пазара приспособление за завъртане на телефона с една ръка или с три ръце , има си дизайнери за целта и ще се промотира също като иновация от най-ново поколение  ;;650

Цец0

Май някои хора не им достига капацитета да осъзнаят подигравката, която има с този телефон относно дизайна?
Какъв хейт, какви 5 лева?
Или това е демонстрация, че се познават модерни думички?

Жоро, не дизайнера трябва да бъде убит с камъни... Има къде, къде по-безумни неща в работни проекти. За убиване с камъни е идиота в Епъл позволил това да стане реалност... Гледам и не мога да повярвам все още на безумието с тази идиотска чупка в горния край. Наистина не мога да повярвам. Особено направено от фирма, смятаща се за толкова високо ниво. ;;basi;;basi;;basi

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания