Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, Септември 07, 2015, 08:01:08 PM

« назад - напред »

дон ДИЕГО

Цитат на: Чък Норис;421084Това е уж отбор с милионна маса поддръжници, с база, с школа. Утре излиза новия Стоичков, Меси или Роналдо от школата и ей ти ги едни 100 милиона евро.
Пак питам марката ЦСКА не струва ли едни 20 милиона лева?

Може би струва 20 милиона... може би струва и повече, но законовите НЕУРЕДИЦИ ( които според мен умишлено са създадени) не спомагат това да се случи. Не спомагат да се търси отговорност от всеки един бивш собственик за НЕПЛАТЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ по време на неговото управление. ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ТОЙ НЯМА ДА Е ПЛАЩАЛ ОСИГУРОВКИ И ДДС във времето когато е развивал дейност ... и ДЪРЖАВАТА "СТРИКТНО Е СЛЕДИЛА ВСИЧКО" ... и сега за това е виновен някой друг... това според ТЪРГОВСКИ ЗАКОН???

Чък Норис

Утре ако на джуджето не му хареса какво скандирате на стадиона и си вземе играчите и се върне в Ловеч, кой ще припознаеш?

дон ДИЕГО

Цитат на: Чък Норис;421086Утре ако на джуджето не му хареса какво скандирате на стадиона и си вземе играчите и се върне в Ловеч, кой ще припознаеш?

Аз лично никого няма да припознавам. Не съм върл фен на футбола, може би съм някакъв мижав фен на ЦСКА от преди 30 години, но тук не иде затова реч... тук говорим за условия и принципи. Не може да си напълнил едана каца с ЛАЙНА ... ДА СИ НАПЪХАЛ ВСИЧКИ ВЪТРЕ и да искаш от тях да са пределно чисти. Това е цялата истина, и с държавата ни е нещо подобно!

ВалчоП

Други я фалираха чорбата. Не е джуджето или гологлавия министър. По скоро е отказ от оздравяване. Умишлен, разбира се.
Относно Металик Сопот. Хибридът се създаде от Чавдар Етрополе с влизането на Стоичков и закупуването в последствие на Литекс. На хартия - различен клуб.
За добавка, разформирова се А групата и се създаде нова лига, с покани. На хартия всичко изглежда законно. Е такива са ни законите.

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Чък Норис

Последно когато проверявах Етрополе беше в област София, а не в област София-град, или бъркам? :s101
Тая врътка беше една от най-безсмислените или просто Стоичков искаше да има този път нещо черно на бяло, за да не го извърти джуджето пак, като предния път.

an

Узаконяването на фалита обаче е точно тяхна работа.
А законите се правят от хора. И когато тези хора са престъпници се получава така.

atuani

Хо хо 9 мин.  1-0 ЦСКА ;;573;;675;;513
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

gogyto

Цитат на: atuani;421141Хо хо 1-0 ЦСКА ;;573;;675;;513

Взе ми го от клавиатурата направо :D
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

gogyto

[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

dzumba

Браво на Литекс,португалеца го повтаря непрекъснато!:)

atuani

Браво много добра игра на ЦСКА през първите 45 минутки ;;513

Чък Норис

Изписвайте правилно името на отбора!

atuani

Чък Норис

dzumba

Даже мене ме е яд,че тъпите чорбари зарязаха автентичната чорба!Такова предателство не се прощава!Сами ще вият и ще си сърбат чорбата!Но тогава кой ще им е виновен!?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания